Τι παραλάβαμε σήμερα...

Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Δεν στριβει το bezel καθολου... Μπορει να ειναι απλα πολυ καλα σφιγμενο.
Και δεν τον εχει ανοιξει κανεις , οταν εψαχνα δεν βρηκα τιποτα.

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

τυλιγμα με σπαμπρελα δοκιμασες?
μετα πας για θερμανση
και μετα την πετeντα ου εχω κανει στην μοντα του surefire

Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Δοκιμασα σαμπρελα....
Δοκιμασα και να βαλω κατω σαμπρελα/λαστιχακι πολυ χοντρο και να γυρισω ενω πιέζω αλλα τζιφος.... Αλλη επιλογη απο το ζεσταμα?

Και ενας αλλος που ειπε για το strap wrench αλλα δεν εχω...
Σε ευχαριστω , θα δοκιμασω ξανα απ'ολα , που να μην παω στις "επικυνδυνες" μεθοδους αδικα .

Εγώ παρέλαβα χθες τον Nitecore MH27.Καλά,μιλάμε για πολύ φακό.Και πετάει πολύ μακρυά,και έχει πολύ γρήγορο blinking,και έχει και άλλα τρία led,χρωματιστά,(κόκκινο-πράσινο-μπλε),και όταν πάει σε strobe mode,μπορούμε να βάλοιυμε μέσα σ' αυτό και τα χρώματα,ειδικά το Αμερικάνικο μπλε-κόκκινο αναβοσβύνον της Αστυνομίας.Του έβαλα και τον ειδικό tactical switch που είχα πάρει για τον P12GT,και έδεσε το γλυκό...
Από όλα τα μικρά,που έχω εγώ,(Α6,Μ1Χ,P12GT,S41),έιναι για μένα το καλύτερο.
Πλάκα πλάκα,έχω μαζέψει πολύ πράμα εδώ και μόλις 100 μέρες.:operator:

Ενα ξενερωμα το εφαγα σημερα...
Παραλαμβανω την liitokala lii100 , απο την προσφορα του banggood με 3-4 .
Κανω ετσι και ανοιγω το πακετακι και βλεπω τον φορτιστη ΠΟΛΥ παραμορφωμενο και σπασμενο, στο πανω κομματι (με το κουμπι και τα φωτακια ) , λες και πεζανε μπασκετ με το πακετακι σε καποιο απο τα ταχυδρομεια . Πραγματικα ειναι τοσο σκληρο το πλαστικο του που δεν ξερω πως το καταφεραν.
Αν προλαβω θα ανεβασω καμια φωτογραφια μετά.

Ενα ξενερωμα το εφαγα σημερα...
Παραλαμβανω την liitokala lii100 , απο την προσφορα του banggood με 3-4 .
Κανω ετσι και ανοιγω το πακετακι και βλεπω τον φορτιστη ΠΟΛΥ παραμορφωμενο και σπασμενο, στο πανω κομματι (με το κουμπι και τα φωτακια ) , λες και πεζανε μπασκετ με το πακετακι σε καποιο απο τα ταχυδρομεια . Πραγματικα ειναι τοσο σκληρο το πλαστικο του που δεν ξερω πως το καταφεραν.
Αν προλαβω θα ανεβασω καμια φωτογραφια μετά.

Στείλε αμέσως τη φωτογραφία στον BG.Ανφάς και προφίλ που λένε...

20160627_133439.jpg

20160627_133500.jpg

Γιώργη unboxing video έχεις τραβήξει;
Στείλε το στο bangood για πλήρες refund.

Ατυχία Γιώργο. Και εγώ παρέλαβα τους δύο lii-100 αλλά σε εμένα ήρθαν μία χαρά.
Επίσης σήμερα παρέλαβα τον δεύτερο Nitenumen ne01 ο οποίος όμως θα πάει για δώρο σε φίλο.

Γιώργη unboxing video έχεις τραβήξει;
Στείλε το στο bangood για πλήρες refund.

Βιντεο δεν εχω . Εστειλα ομως φωτο του πακετου που θελουν , και φωτογραφιες απο τον φορτιστη .
Δεν νομιζω να κανουν νουμερα , αλλα θα δουμε . Παλι καλα δεν ηταν κατι πιο ακριβο/σημαντικο ...

Μολις τελιωσω με αυτους θα το ανοιξω να δω τι εχει παθει και προς τα μεσα , εκτος του Usb που φαινεται .

Παρέλαβα σήμερα τον convoy s2+.

Στιβαρός, χοντροκομμένος με ωραία κουμπάκι on/off-modes.

Αρκετά flood. Καλύτερα θα δοκιμαστεί το βράδυ.

Το μόνο που αναρωτιέμαι αν είναι ανθεκτικός σε μικρά χτυπήματα και αν επισκευάζεται εύκολα για να τον δώσω στον πατέρα μου.

Εδώ δίπλα δίπλα με τον Eagtac

20160627_182023.jpg20160627_182050.jpg20160627_182117.jpg

Μου ήρθε σήμερα η μπαταρία που περίμενα απο banggood κατεστραμμένη.

Ο φάκελος και το άσπρο κουτάκι ήταν ανοιγμένα πιθανόν με μαχαίρι για να δουν τι περιέχει, και πιο μέσα το πλαστικό κουτάκι της μπαταρίας σπασμένο και η μπαταρία χτυπημένη αρκετά.

20160630_190143.jpg20160630_190324.jpg20160630_190712.jpg20160630_190414.jpg

Στέλνω κατευθείαν mail στην banggood?

Κάνω κάτι στην καρτέλα παραγγελίας?

Περιμένω ακόμη nitecore ec11,18350 και cr123 απο banggood.

Εγώ,έχω πάρει 23 πράγματα από τον BG,και μόνο ο S41 είχε μία βίδα και ένα lanyard, που έλειπαν,και αφού τους ενημέρωσα μου τα έστειλαν σήμερα.
Και κάτι άλλο.Εγώ, βάζω και ασφάλεια στα πράγματα που αγοράζω,πατώντας στο ειδικό κουτάκι.Η επιβάρυνση είναι αμελητέα.Ετσι,θεωρώ ότι δεν θα έχω προβλήματα.
Και κάτι που θυμήθηκα.Η μπαταρία,είχε tracking number;

Κατι γινεται τωρα τελευταια με τα κατεστραμμενα.... Αν και σημερα παρελαβα 7-8 πακετάκια απο aliexpress αξιας 2-4$ χωρις προβλημα.

Έχω Tracking number και βλέπω τώρα στην παραγγελία οτι είχα βάλει ασφάλεια.

Sub-Total: 11.18
Insurance 0.22
Shipping Fee: 2.21
Total: 13.61

Να στείλω mail και φωτογραφίες? Πως να προχωρήσω?

Καλά ποιος......πήγε και και κατέστρεψε το δέμα; Και μάλιστα συστημενο-ασφαλισμενο. Φαντάζομαι ο ταχυδρόμος σου το παρέδωσε στα χέρια και υπέγραψες την παραλαβή.
Στην κεντρική σελίδα του banggood πάνω δεξιά έχει μία επιλογή help, πατάς εκεί και σου έχει επιλογή live chat και contact us επικοινώνησε από εκεί μαζί τους, θα σου απαντήσουν στο mail σου. Πιστεύω με τις φωτογραφίες που θα τους στείλεις θα σου την αντικαταστήσουν. Απλά να θυμάσαι πως υπάρχει διαφορά ώρας με την Κίνα και μπορεί να κάνουν ώρες για να σου απανταν στα mail.

Έστειλα τον πατέρα μου και πήγε και το πήρε. Του το έδωσαν έτσι....που να ήξερε ο άνθρωπος τι είχε μέσα

*Σε περίπτωση που μας έρθει κατεστραμμένο δέμα τι είναι προτιμότερο να κάνουμε?
Να το παραλάβουμε και να στείλουμε φωτό, mail ή να μην το δεχθούμε?

Τους έστειλα ένα mail με το πρόβλημα και έβαλα το link με τις φωτογραφίες που πόσταρα εδώ. Με 2mb την φωτογραφία που μπορείς να τους στείλεις απο την σελίδα τους δεν γίνεται δουλειά.

Θα περιμένω να δω τι θα μου απαντήσουν. Θα είμαι καλυμμένος έτσι η πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποιες απο τις επιλογές που έχει στην καρτέλα παραγγελίας repair & refund & resending?