Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Σίγουρα θα σου απαντήσουν, πιθανόν αύριο το μεσημέρι, αν θέλεις ομως στειλτους το ίδιο μήνυμα και από την σελίδα της παραγγελιας, ας το λάβουν 2 φορές και τι έγινε; Εγώ σε 2 περιπτώσεις που είχα επικοινωνία μαζί τους για καθυστερημένα δέματα τους εστειλα μέσω του contact us και τους εγραψα τον αριθμό παραγγελίας, μου απαντησαν μετά από κάποιες ώρες.
Αυτό με τα 2mb είναι λίγο μανίκι, εγώ χαμηλώνω την ποιότητα της κάθε φωτογραφίας μέσω επεξεργασίας φωτογραφιών στο ταμπλέτ και αφού πέσει κάτω από τα 2 την στελνω.
Τώρα, στο πρώτο ερώτημα σου δεν ξέρω, δε μου έτυχε μέχρι σήμερα να παραλαβω κατεστραμμένο πακέτο. Αν τύχει μάλλον θα κάνω και εγώ το ίδιο, θα το παραλαβω και θα τους στείλω mail.

Έστειλα τον πατέρα μου και πήγε και το πήρε. Του το έδωσαν έτσι....που να ήξερε ο άνθρωπος τι είχε μέσα

*Σε περίπτωση που μας έρθει κατεστραμμένο δέμα τι είναι προτιμότερο να κάνουμε?
Να το παραλάβουμε και να στείλουμε φωτό, mail ή να μην το δεχθούμε?

Τους έστειλα ένα mail με το πρόβλημα και έβαλα το link με τις φωτογραφίες που πόσταρα εδώ. Με 2mb την φωτογραφία που μπορείς να τους στείλεις απο την σελίδα τους δεν γίνεται δουλειά.

Θα περιμένω να δω τι θα μου απαντήσουν. Θα είμαι καλυμμένος έτσι η πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποιες απο τις επιλογές που έχει στην καρτέλα παραγγελίας repair & refund & resending?

Από το BG είναι;Αν ναι,στείλε τις φωτο στο [email protected] .Εχω στείλει 5-6 μαζεμένες.

Από το Banggood δεν έχεις να Φοβηθείς τίποτα ! Έχω ψωνίσει άπειρες φορές και όποιο πρόβλημα προέκυψε λύθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

Στάλθηκε με το LG G-Flex2 μου, με "tapa"

nexus22 ανοιξε τις φωτογραφιες που τραβηξες με την ζωγραφικη στα windows και κανε αλλαγη μεγεθους(βαλτο στο 20%) και θα εισαι ενταξει.

λοιπον....μεγαλο βοηθημα για αυτη την δουλεια (προετοιμασια φωτο για το ιντερνετ) ειναι τα
image resizer powertoy
image resizer for windows 7
με δεξι κλικ στην φωτο ανοιγει μενου με πολλες επιλογες

Έστειλα και στο mail που έγραψε ο theodore.

Θα περιμένω να δω τι θα μου απαντήσουν.

Παραλαβή σήμερα ενός JETBeam JET-I MK Cree XP-G2 480LM AA 14500

και του πολύ γνωστού Astrolux A01 Nichia 219B 102LM AAA

Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής για τον JETBeam, πολύ δυνατός για το μέγεθος του και αρκετά μικρός για χρήση με μπαταρία ΑΑ.
Έχω παραγγείλει και περιμένω δύο μπαταρίες 14500 για να κάνω και τις αντίστοιχες δοκιμές.

Άντε να μεγαλώνει η συλλογή σιγά σιγά...:2thumb22sup:

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    31 KB · Views: 142
  • 2.jpg
    2.jpg
    58.3 KB · Views: 142

Ο A01 απο τους πολυ καλους ΑΑΑ φακούς , μαζι με τον Lumintop tool aaa για το εύρος τιμης τους (8-12$) .

Ο jet-1 mk και σε εμενα ερχεται απο εβδομαδα . Το pwm ειναι εμφανες με γυμνο ματι οταν χρησιμοποιειτε με 14500 (low & mid mode)?

Έχει στιβαρή κατασκευή?

Βολεύει με το ένα χέρι να στρίβεις την κεφαλή να αλλάζεις τα modes?

O JET-I MK μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που τον έπιασα στα χέρια μου. Έχει πολύ στιβαρή κατασκευή και το όλο σύνολο δείχνει και είναι σε πολύ καλή ποιότητα. Το χρώμα του είναι ένα παράξενο γκρι-καφέ σκούρο, πολύ όμορφο.
Η αίσθηση στο χέρι είναι πολύ καλή και σου επιτρέπει χειρισμό με το ένα χέρι. Η αλλαγή των modes είναι ακριβέστατη, σε σχέση με τον Α01 που έχει μια ασάφεια και είναι πολύ σφιχτή η εναλλαγή.
Όταν το ανάβεις ξεκινάει πάντα από high mode και μετά κάνει κύκλο low, mid, high.
Σε εξωτερικό χώρο που τον δοκίμασα το βράδυ είναι δυνατός, στο mode high, με flood δέσμη και η απόχρωση είναι περίπου στα 6000Κ, ψυχρό λευκό, που προσωπικά προτιμώ αυτήν την απόχρωση σε ένα φακό.
Γιώργη λόγω έλλειψης μπαταριών 14500 δεν μπορώ να σου απαντήσω.

Καλημέρα.
Πριν από μερικές ημέρες,μου ήλθε ένας Nitecore MH27.Τον πήρα με κουπόνι από τον Μartin.Ενας ιδιαίτερος φακός,ο οποίος εκτός από το κανονικό λευκό led,έχει ακόμη και τρία χρωματιστά,κόκκινο,πράσινο,μπλε,τα οποία ανάβουν κατά βούλησιν.Βγάζει ακόμη και το Αμερικάνικο σήμα ανάγκης μπλε-κόκκινο εναλλασσόμενο.
Οσον αφορά στο throwing,είναι πολύ καλός,ως έχων καμιά 50ριά χιλιάδες Cd.Βλέπεις τη δέσμη του και τη φχαριστιέσαι.:operator:
Του έβαλα πίσω τον tactical διακόπτη που είχα πάρει για τον P12GT,και έγινε όπως πρέπει.

Ηρθε σημερα ο Jetbeam και "μερικα" xp-g2 (S3 2B) που ειχα βρει σε δελεαστικη τιμη ...

20160704_142826.jpg

Πολυ καλη κατασκευή , με ωραιο κατοπτρο και γυαλι , αν και με 14500 ζεσταίνεται ευκολα στο High .

Μου ανοίξατε την όρεξη, άντε να δω ποτέ θα έρθει και ο δικός μου..... Γιώργο, ο enterhere γράφει ότι η αλλαγή στα modes είναι ακριβεστατη, οχι όπως στον Α01, είναι και στον δικό σου το ίδιο; Γιατί έχω και εγώ τον Α01 και αυτή ή ασάφεια στην αλλαγή των modes με χαλάει αρκετά και είχα προβληματιστεί στην παραγγελία. Με 14500 μπαταρία είναι φωτεινός; Δηλαδή είναι 480lm πραγματικά;

Τα modes αλλαζουν με ακριβεια , δεν παρουσιαζει κανενα θεμα . Σε εμενα δεν εχει παρουσιασει ουτε ο A01 καποιο θεμα. Τα lumens ειναι οντως τοσα .

Για μετατροπή δεν τον βλεπω ευκολο παντως , νομιζω αυτο που βλεπω ειναι κολλα στο πλάι της πλακετας του driver .

Αλήθεια,αυτά τα led,πως τα βάζετε πάνω στο χαλκό;Πως κολλάνε;

γιωργο, αν εχει καλαι δεν σε αφορα. σκοπος ειναι να μην εχει κολλα μεταξυ pill και πασσων στο σωμα

Στην απάντηση του Θόδωρου πηγαινε το προηγούμενο post μου , ασχετο με τον φακο . Για το κολλημα της πλακετας στο led .

Ο jetbeam φαίνεται να εχει κόλλα μεταξυ του pill και των πασσων.