Τι παραλάβαμε σήμερα...

Nicron B60

http://www.nicronlight.com/en/ShowProd.asp?id=560

DSC_4266.jpg

Εξαιρετικο φακουδακι με ενσωματωμενη θυρα φορτισης USB.
6 modes τα 3 κρυφα μαζι με το μεγιστο της εντασης το οποιο κανει την νυχτα μερα.

DSC_4283.jpg

DSC_4284.jpg

Armytek Predator v3 XP-L High Intensity (White). Black.

https://www.armytek.com/products/fl.../armytek-predator-v3-xp-l-hi-white-black.html

Extreme beam distance up to 437 meters

Impressive brightness 1200 LED lumens

Distinct hotspot and minimal spill guarantee directed aim illumination

Standard 1" body diameter matches up with most weapon mounts

Reliable body, red/green/blue filters and original remote switches for comfortable Hunting and secure Military application

Guaranteed durability — stands up the recoil of any gun gauge and falling from 30 meters height

The flashlight works for more than 5 hours at 50 meters depth

Record runtime with 1x18650 Li-Ion battery in all modes

2017-01-25%2012.05.42_zpsmeb4btaj.jpg

Πέρασε όλα τα τεστ! Πρώτη φορά το βλέπω αυτό...

2017-01-25%2012.05.51_zpse3masund.jpg

Περιέχει τα πάντα το κουτί!

2017-01-25%2012.06.24_zpsutzxa1ld.jpg

set-tactic1_zpsq52wtqcc.png

Κοιτάξτε μέγεθος κεφαλής.

2017-01-25%2012.07.20_zpsbj1axahq.jpg

Δέσμη στον Θεό!

4984a26b67acaa4f1b1d06106cb58aac_zpsyokktpwg.jpg

Πρώτη φορά είδα τόσο καλό γρασαρισμένο φακό και έχει 2 oring στα σπειρώματα του, δηλαδή είναι και καταδυτικός!

Ωραία στιβαρή κατασκευή και ωραίο κράτημα, άλλη ποιότητα φακού θα έλεγα, παίζει σε άλλη κατηγορία.

Έχει περίεργο τρόπο στο να λειτουργήσει με όλα του τα modes, θέλει λίγο ξεβίδωμα στην μέση 1/8... αλλιώς δουλεύει μόνο στο turbo!

Διαβάστε τις οδηγίες και θα καταλάβετε.

Όποιος θα τον ήθελε για δικό του ας μου στείλει ένα πμ.

Πρώτη φορά είδα τόσο καλό γρασαρισμένο φακό και έχει 2 oring στα σπειρώματα του, δηλαδή είναι και καταδυτικός!

ωπα....υπαρχουν περισσοτερα απο τα 2 δακτυλιδια για να ειναι καταδυτικος. Οποτε θα πατας διακοπτη θα ρουφα νερο απο το λαστιχακι του

Έχει περίεργο τρόπο στο να λειτουργήσει με όλα του τα modes, θέλει λίγο ξεβίδωμα στην μέση 1/8... αλλιώς δουλεύει μόνο στο turbo!

και καλα κανει, γιατι ειναι επιχειρησιακος....οποτε με σφιχτο κεφαλι μπορει να αναβοσβηνει χωρις να αλαζει λειτουργια

Όποιος θα τον ήθελε για δικό του ας μου στείλει ένα πμ.

?????????? ακομα δεν τον πηρες, το μετανιωσες?

Καταδυτικός είναι σίγουρα,

The flashlight works for more than 5 hours at 50 meters depth

Πρώτη φορά έχω φακό με τέτοια λειτουργία.

Δεν το μετάνιωσα διότι τον κέρδισα.

Επίσης ξέχασα να γράψω ότι έχει και 10 χρόνια εγγύηση, μου έστειλαν και απόδειξη με μικρότερο ποσό για τον σκοπό αυτό.

Που τον ψαρεψες ρε θηριο;Εγω την πρωτη φορα που επιασα armytek στα χερια μου απλα δεν ειχε σχεση με οτιδηποτε αλλο ειχα ερθει σε επαφη και ηταν η πρωτη γενια του predator.Οι φακοι ειναι αλλουνου παππα ευαγγελιο...

Που τον ψαρεψες ρε θηριο;Εγω την πρωτη φορα που επιασα armytek στα χερια μου απλα δεν ειχε σχεση με οτιδηποτε αλλο ειχα ερθει σε επαφη και ηταν η πρωτη γενια του predator.Οι φακοι ειναι αλλουνου παππα ευαγγελιο...

Εγώ πάντως διάβασα ότι οι φακοί αυτοί καίνε drivers εύκολα.

Από διαγωνισμό τους στο facebook τον κέρδισα, άλλη ποιότητα φακού αλλά μεγάλος για εμένα.

Απάντηση: Re: Τι παραλάβαμε σήμερα...

Εγώ πάντως διάβασα ότι οι φακοί αυτοί καίνε drivers εύκολα.

και γω είχα έναν από τους πρώτους Predator και δεν είχα κάποιο θέμα - ΑΠΙΘΑΝΗ ποιότητα φακού!
Εχουμε και σχετικό νήμα

Που διάβασες για "καμένους" drivers? (link please...)

Μόλις παρέλαβα τον Fenix TK51 που πάντα ήθελα λόγω σχήματος και λειτουργιών με τα δύο ξεχωριστά led xml2 U2. Ένας φακός fllood και thrower μαζί και μάλιστα κατ' επιλογή.
CAM00176.jpg
Αγοράστηκε απο τον Δήσιο στα 89 ευρώ. Προσωπικά μου αρέσουν οι φακοί μεγάλου μεγέθους και όντως πρόκειται για έναν εντυπωσιακό φακό.
Άντε να τον δούμε και το βράδυ!!!

ναι... παρολο που μοιαζει λιγο σαν στροφαλος, ειναι ο μοναδικος που η υλοποιηση της φαρδιας/στενης δεσμης εχει καποιο νοημα

Παρατηρήσεις για τον fenix TK51: Αξίζει σαν thrower φακός, πολύ φωτεινός και με τα δύο led αναμμένα. Δεν ξέρω για τα 400 τόσα μέτρα beam distance που αναγράφει στο manual, ξέρω με σιγουριά ότι έφεξε ικανοποιητικά μέχρι εκεί που θεωρούσα αρκετά μακριά.
Είναι βαρύς φακός και κάπως άβολος στο πιάσιμο λόγο πάχους, οπότε για ολονύχτιες εξορμήσεις δεν τον προτιμώ. Τα κουμπάκια χειρισμού του είναι μικρά και δύσκολα γίνονται αισθητά με την αφή. Η κατ' επιλογή χρήση των led ή και των δύο μαζί είναι φανταστική. Αυτό που σίγουρα έλειπε απο τη συσκευασία είναι η θήκη (δεν παρέχει θήκη η fenix), αξεσουάρ που θεωρώ απαραίτητο ειδικά για τέτοιου βάρους - όγκου φακού.

Από τότε που άρχισαν στο Τελωνείο να ανοίγουν δέματα και να κοπανάνε δασμούς,έχει αγοράσει κανείς κανα φακό;Και τι έγινε;
Ρωτάω γιατί καλοκοιτάω κάποιον ακριβό φακό και φοβάμαι μήπως και με τσακίσουν.

Μεχρι 30-40 ευρω δεν ειχα προβλημα..
Απο κινα με απλο ταχυδρομειο δεν πιστευω να εχεις προβλημα. Απο αμερικα δεν ξερω..

Από Κίνα θέλω,αλλά είναι ακριβός ο μπαγάσας.Imalent DT70.Τον βρήκα με κουπόνι από τον Μartin,στα -35%.