Τι παραλάβαμε σήμερα...

Παρέλαβα τον MOON RC2 μετά από τρεις ημέρες που τον έστειλαν από Κίνα!

Με China world express από ότι έγραφε με δηλωμένη τιμή $15 και ευτυχώς με κανένα παραπάνω κόστος.

Ωραίο φακουδάκι ελαφρύ για ανθρώπους που κάνουν πεζοπορία κάμπινγκ κτλ δραστηριότητες.

Δεν μου αρέσει που για να τον κλείσεις πρέπει να πας από όλα τα mode, τα οποία είναι Lo > Hi > Med > Moonlight!

Επίσης δεν έχει κλείδωμα.

Αν θέλετε φωτογραφίες πείτε μου κάποιο site διότι το photobucket δεν υποστηρίζει πλέον κάτι τέτοιο.

Αν κάποιος θα ήθελε να αγοράσει τον φακό ας μου στείλει ένα πμ. (Να κάνει δραστηριότητες στην φύση δηλαδή)

ήρθε σήμερα, Πέρασε από ελέγχω τελωνείου ο zanflare F2 LED Flashlight 6000-6500Κ black [ Με κουπόνι F2GIFT στα 8,76 ]

αλλά για κακή μου τύχη δεν δουλεύει ! το πρόβλημα είναι οτι δεν βιδώνει καλα. 2 στόφες πήρε. .
ελαττωματικό ή στο τελωνείο ειπαν να το ξεβιδώσουν- βιδώσουν. τώρα ποιο απο τα δυο δεν ξέρω..

http://imgur.com/a4SXUmP

a4SXUmP.jpg

εκτός αν κάνω κάτι λάθος ? έχει ακόμα 2 o-ring το κουτι αλλα νομιζω ειναι ανταλλακτικά ...
να το πιέσω και άλλο στο βίδωμα ? με καμιά πένσα ? αλλα ειναι κρίμα! ειναι καινούργιος!

εκτός αν κάνω κάτι λάθος ? έχει ακόμα 2 o-ring το κουτι αλλα νομιζω ειναι ανταλλακτικά ...
να το πιέσω και άλλο στο βίδωμα ? με καμιά πένσα ? αλλα ειναι κρίμα! ειναι καινούργιος!
Μαλλον ειχε εξαρχης προβλημα στα σπειρωματα του.
Προσπαθησε χωρις μπαταρια να το βιδωσεις με προσοχη και αργες κινησεις μπας και πετυχεις τα σπειρωματα...
Αλλιως με μια συρματοβουρτσα προσπαθησε να καθαρισεις τα σπειρωματα..

Αν δεν θες να ασχοληθεις τοτε αναγκαστικα επικοινωνησε με το σαιτ που το πηρες..

Αν έχει βαμμένο σπείρωμα, πρέπει να βιδωσει μέχρι τέλους. Δεν πετάγεσαι σε ένα μηχανουργείο να του ρίξουν μια ματιά;
ΥΓ. Όταν λες πέρασε τελωνείο, εννοείς πέρασε και δεν ακούμπησε ή πλήρωσες;

ανοίξανε το δέμα.. είδαν τι έχει μέσα αλλα δεν έδωσα κάτι. Λογικά υπολόγισα οτι δεν ηταν κατι ακριβό. Δοκίμασα με ενα ρούχων και πενσα. Σίγουρα επεσα σε ελλατοματικο σπειρωμα. Κρίμα.

για να του κοστεισι 30 φορες πανω απο την αξια του φακου?

ομολογω οτι δεν καταλαβα ντιπ τι και πως

στειλτους μειλ για αντικατασταησ/ εγω ακομα περιμενω τον δικο μου.

Μολις παρελαβα και γω τον zanflare F2 της προσφορας του gearbest, που βλεπω οτι τωρα τον εχουν στα 11 ..
Πραγματικα για τα λεφτα του ειναι ενα τελειο δωρο , λογικα στον εαυτο μου!

Για πρωτη φορα μου εκαναν ελεγχο στο τελωνειο (που περιειχε μονο το φακο) χωρις να υπαρξει κατι εξτρα.

Επισης μου ηρθαν και 4xNCR 18650Β στις οποιες εγραφε την πραγαματικη τους αξια (περιπου 16 ) αλλα δεν εγινε καποιος ελεγχος.

Σημερα το μεσημερι παρελαβα τον Nitecore TM06s ...ματσοβολος,σε σχεση με το..θηριο που ειχα τον ΤΚ75, με 4 μπαταριες, γινεται λιγο βαρυς(αναμενωμενο) αλλα φυσικα πολυ-πολυ ματσοβολος....τον αναψα με τις 4 NCR 3400 γεμισμενες,που εχω, αλλα στα ματια μου, δεν μου φανηκαν τα 4000Lumens...δεν ξερω...ο nitecore ECS4,με τα 2150 που εχω, πιο φωτεινος φενεται...
Α, ο ΤΜ06s, φενεται να ειναι πιο floody....
Αυτα προ το παρων...

Σημερα το μεσημερι παρελαβα τον Nitecore TM06s ...ματσοβολος,σε σχεση με το..θηριο που ειχα τον ΤΚ75, με 4 μπαταριες, γινεται λιγο βαρυς(αναμενωμενο) αλλα φυσικα πολυ-πολυ ματσοβολος....τον αναψα με τις 4 NCR 3400 γεμισμενες,που εχω, αλλα στα ματια μου, δεν μου φανηκαν τα 4000Lumens...δεν ξερω...ο nitecore ECS4,με τα 2150 που εχω, πιο φωτεινος φενεται...
Α, ο ΤΜ06s, φενεται να ειναι πιο floody....
Αυτα προ το παρων...

Επανερχομαι...με τις μπαταριες, ζυγιζει 460γρ. ειναι πολυ πιο flood και φωτεινος οπως ειπα απο τον ECS4s, με το ματι υπολογιζω(απο την φωτεινωτητα απο τοιχο σε ..παραθυρο απεναντι, γυρω στα20% πιο flood...αλλα οχι πιο φωτεινος οπως ο ΤΚ75 τον 4000 lumens αντιστοιχα...

Επανερχομαι...με τις μπαταριες, ζυγιζει 460γρ. ειναι πολυ πιο flood και φωτεινος οπως ειπα απο τον ECS4s, με το ματι υπολογιζω(απο την φωτεινωτητα απο τοιχο σε ..παραθυρο απεναντι, γυρω στα20% πιο flood...αλλα οχι πιο φωτεινος οπως ο ΤΚ75 τον 4000 lumens αντιστοιχα...

Καλημερα..χθες το βραδυ, εκανα μια μικη δοκιμη, με τον φακο...με τα δικα μου...ματια, μου φανηκε αρκετα καλος, για τα δικα μου δεδομενα...ειναι πιο φωτεινος απο τον ESC4s, ειναι πιο..flloody 30% (και οχι μονο 20%) και πιο καλη δεσμη, αν και οχι πολυ μακρινη...καμια 80-100 μετρα...αυτο που δεν μου αρεσε, εναι το button λειτουγιας...πρεπει να το πατας στην μιση διαδρομη του , για να αλλαζει σκαλα lumens..:hmmmm2: και δεν ξερω, με χρηση γαντιων, ειναι εφικτο...κατα τα αλλα, μου αρεσε παρα πολυ...:cool4:

Παρέλαβα σήμερα τον zanflare f2, αλλά έπεσα σε προβληματικό κομμάτι. Κατά τις δοκιμές άναψε μερικές φορές και μετά τέλος:smash:
Έχω στείλει τα σχετικά video στo gerabest και περιμένω την απάντηση τους.

Σήμερα καθώς ήμουν στό Leroy - Merlin είδα ένα φακό Duracell MLT-2C μέ καλά χαρακτηριστικά γιά τά χρήματα του 16,90 ευρώ,έναντι τού ανταγωνισμού καί τόν αγόρασα μιάς πού μού έλειπε ένας μέτριος φακός γιά τό εργαστήριο.

Eντύπωση μού έκανε πού έχει focus ενώ στούς καλούς φακούς Nitecore καί Fenix πού έχω δέν έχουν focus.
Επίσης μέ κάθε πάτημα τού διακόπτη έχει SOS-strobe καθώς καί 3 σκάλες φωτισμού.

Σέ κλειστό χώρο μιά χαρά τόν είδα σέ συγκριση μέ έναν Fenix e25 πού έχω,θά τόν τσεκάρω από περιέργεια τό βράδυ σέ εξωτερικό χώρο.

fa110.jpg

fa210.jpg

fa310.jpg

fa410.jpg

Last edited:
Απάντηση: Re: Τι παραλάβαμε σήμερα...

Σήμερα καθώς ήμουν στό Leroy - Merlin είδα ένα φακό Duracell MLT-2C μέ καλά χαρακτηριστικά γιά τά χρήματα του 16,90 ευρώ,έναντι τού ανταγωνισμού καί τόν αγόρασα μιάς πού μού έλειπε ένας μέτριος φακός γιά τό εργαστήριο.
Eντύπωση μού έκανε πού έχει focus ενώ στούς καλούς φακούς Nitecore καί Fenix πού έχω δέν έχουν focus.
Επίσης μέ κάθε πάτημα τού διακόπτη έχει SOS-strobe καθώς καί 3 σκάλες φωτισμού.
Σέ κλειστό χώρο μιά χαρά τόν είδα σέ συγκριση μέ έναν Fenix e25 πού έχω,θά τόν τσεκάρω από περιέργεια τό βράδυ σέ εξωτερικό χώρο.

Δημήτρη, στα σχεδόν 17 ευρώ, υπάρχουν πολλοι καλυτεροι φακοί - σε κάθε περίπτωση να τον χαρείς!
Συμφωνα με αυτά που γράφει η συσκευασία εχει 180 Lumens, ενω ο E25 που έχεις 260lumens, μια διαφόρά "δυσδιάκριτη" με το απλό μάτι.
Επισης, η αλήθεια είναι οτι το "zoom" ξεγελάει επειδή συγκεντρώνει το φως σε μικρό εμβαδό.
Μια πρόταση μόνο: Χρησιμοποίησε το φακό με 3 επαναφορτιζόμενες ΝιΜΗ (ΑΑΑ) και άσε τις αλκαλικές για άλλη χρήση

Re: Απάντηση: Re: Τι παραλάβαμε σήμερα...

Δημήτρη, στα σχεδόν 17 ευρώ, υπάρχουν πολλοι καλυτεροι φακοί - σε κάθε περίπτωση να τον χαρείς!
Συμφωνα με αυτά που γράφει η συσκευασία εχει 180 Lumens, ενω ο E25 που έχεις 260lumens, μια διαφόρά "δυσδιάκριτη" με το απλό μάτι.
Επισης, η αλήθεια είναι οτι το "zoom" ξεγελάει επειδή συγκεντρώνει το φως σε μικρό εμβαδό.
Μια πρόταση μόνο: Χρησιμοποίησε το φακό με 3 επαναφορτιζόμενες ΝιΜΗ (ΑΑΑ) και άσε τις αλκαλικές για άλλη χρήση

Ευχαριστώ Αντώνη
Σαφώς ο Fenix έχει περισσότερα lumens άρα και περισσότερη φωτεινότητα,τό έχω υπόψην μου γιά επαναφορτιζόμενες καί έχω ΑΑΑ eneloop νά τόν δουλέψω.
Αν θέλεις δώσε μου κάποιο λίνκ μέ καλύτερη επιλογή φακού στά 17 ευρώ,γιατί γιά τά χαρακτηριστικά του τόν είδα value for money.

Στο "διπλανό" νήμα http://avclub.gr/forum/showthread.p...ounts-κουπονια-best-deals-φακων-στο-διαδικτυο
αυτές τις μέρες έχουν μπει πολλές καλές προσφορες (πχ Zanflare, Convoy S2+, κ.α.)
Εγώ για τέτοια χρήση "εργαστηρίου" θα αγόραζα έναν "γωνιακό/κεφαλής", με μαγνήτη στην ουρά (πχ Skilhunt H03 - επίσης έπαιξε προσφορά τις τελευταίες ημέρες),

Για το εργαστηριο, και οχι μονο, ειναι πααααρα πολυ χρησιμος ενας καλος φακος κεφαλης.
Ακομα εχω αυτον που πρωτοεβγαλε η Fenix τον κιτρινο με την 1χΑΑ. Μπορω να πω οτι τον εχω δουλεψει παραπανω απο καθε αλλο φακο.

201111193712721.jpg

Για το εργαστηριο επισης, πολυ χρησιμος ειναι και ο fenix MC11 με την ρυθμιζομενη κεφαλη και τους αρκετους τροπους στερεωσης. Δεν ξερω αν βγαινει ακομα.
FEMC11BKl.jpg

Αρχαια ιστορια αυτοι οι φακοι, ομως δεν μου περασε ποτε απο το μυαλο να τους αναβαθμισω. Αστερια φακοι oπως και ολη η σειρα της Fenix.

γιατι υπαρχει μια μεγαλη οπτικη ΑΠΑΤΗ στους ζοομ
http://avclub.gr/forum/showthread.php/113438-Η-Απογοητευση-των-Φακων-Ζοοm

ο μονος ζοομ που θα κοιτουσα ειναι ο νεος της φηνιξ με το διπλο οπτικο.
Επισςη δοκιμασε τον με επαναφορτιζομενες και πες μας αν αλλαζει η φωτεινοτητα.