Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Κουκλε πραγματικά σε ευχαριστηθηκα στα τελευταία μηνύματα

Κι εγώ...(Άλλωστε μόνο αυτός πλέον έχει το στομάχι να απαντά στον NikosGX και γι' αυτό είναι άξιος θαυμασμού)

Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Εγω πιστευω οτι ο Καμμενος θα κανει αισθηση στις εκλογες.

Η προσφατη ομιλια του στην Βουλη μου εκανε εντυπωση, και για τα θεματα που εθιξε, και ιδιαιτερα ο τροπος που τα εθιξε.

http://ventetta.blogspot.com/2012/04/blog-post_04.html

Η θα τον φανε (οι νεοταξιτες και το παρακρατος τους) η θα τους φαει... Διοτι φαινεται οτι δεν θα κανει πισω σαν τον μπουχεσα.

Μου θυμησε ολιγον Τσιπρα, αλλα θα τον ξεπερασει στις εκλογες. Ο λογος του επικινδυνα ξεκαθαρος και ευθυς, οχι ξυλινος, χωρις κλαψες, παπαριες και γενικολογιες. Μακαρι να τα εννοει και να τα πραξει.

Εαν ο Τσιπρας δεν ηταν τοσο κολλημενος διεθνιστης και απεναντιας χτυπουσε λιιιγο την 'πατριωτικη' χορδη των Ελληνων, τωρα θα ειχε ξεφυγει μιλια μπροστα απο τα 2 γομαρια και δεν θα γινοταν λογος για κανενα Καμμενο ειτε για Χρυση Αυγη.

Εφόσον συζητάμε για πολιτικούς, να ένας Πολιτικός με Π κεφαλαίο!

Μιχάλης Χαραλαμπίδης 1996: Προέβλεψε ακριβώς αυτά που γίνονται σήμερα και μάλιστα και πότε θα γίνουν.

http://www.youtube.com/watch?v=LJocztgPMrA

Του Μιχάλη Χαραλαμπίδη

"Ο Έλληνας Άνθρωπος βλέποντας και ακούγοντας την ομιλία μου το 1996 δεν θα την χαρακτήριζε ποτέ προφητεία. Προέβλεψα, προειδοποιούσα με μεγάλη αγωνία για τα Επερχόμενα -- μόνο τα δευτερόλεπτα δεν πρόβλεψα -- προτείνοντας ταυτόχρονα με πάθος μία άλλη πορεία που θα έκανε την Ελλάδα πρωταγωνιστή."

http://polis-agora.blogspot.com/2011/11/blog-post.html

================

Ο άνθρωπος τα προέβλεψε όχι επειδή ήξερε για κάποια μυστική συνωμοσία, αλλά επειδή έβλεπε που βαδίζουμε σαν κόμματα, σαν λαός και σαν χώρα.

Δεν είναι στραβός ο γιαλός, εμείς πηγαίναμε στραβά τόσα χρόνια. Και συνεχίζουμε να πηγαίνουμε στραβά.

Οι 300 σημερινοί βουλευτές που ψηφίζουν τους νόμους δεν βγήκαν μόνοι τους. Ούτε από τον Άρη μας ήρθαν, ούτε είναι καινούριοι. Επί χρόνια τους ξέρει ο κόσμος τι είναι. Επί χρόνια τους ζητάει ρουσφέτια και μια θεσούλα και τους δίνει την ψήφο του. Ούτε οι τωρινοί, ούτε οι προηγούμενοι βουλευτές έκαναν πραξικόπημα. Ελεύθερα τους ψηφίζει η πλειοψηφία.

Ο Χαραλαμπίδης προέβλεψε το 1996 επειδή έβλεπε τι συμβαίνει γύρω του. Έβλεπε τη διαφθορά και την "ποιότητα" των ανθρώπων που έπαιρναν δημόσιες θέσεις. Όμως και τότε (αλλά και τώρα και πάντα) τα κομματόσκυλα τέτοιους ανθρώπους δεν τους αντιμετωπίζουν με το διάλογο, αλλά με τη χλεύη, τις προσωπικές επιθέσεις ή και τη σιωπή. Επειδή πάντοτε τα κομματόσκυλα είναι οπαδοί του ολοκληρωτισμού (το κόμμα είναι που τους δίνει λεφτά και αιτία ύπαρξης, άρα το κόμμα υπηρετούν, όλα τα άλλα είναι ασήμαντα - πόσοι από αυτούς έκαναν οτιδήποτε εκτός κόμματος;;; ). Και ο ολοκληρωτισμός ποτέ δεν άντεχε τον ειλικρινή διάλογο.

Το συστημα τους ξεβραζει τετοιους ανθρωπους.

Εχει τις αμυνες του.

Το συστημα τους ξεβραζει τετοιους ανθρωπους.

Εχει τις αμυνες του.

Το σύστημα δεν είμαστε εσύ κι εγώ; Οι γονείς μας, τα αδέρφια μας, οι συγγενείς μας; Τι ψηφίζουμε και τι ψηφίζουν όλοι αυτοί τόσα χρόνια;

Το σύστημα δεν είμαστε εσύ κι εγώ; Οι γονείς μας, τα αδέρφια μας, οι συγγενείς μας; Τι ψηφίζουμε και τι ψηφίζουν όλοι αυτοί τόσα χρόνια;

Τοσα χρονια Νικο εμεις (πληθυντικος ευγενειας) ψηφιζαμε με κατι 40 % !! τα πρασινα και τα γαλαζια καφενεια.

Αυτη ειναι η αληθεια.

Αν ξεραν ολοι αυτοι οι οπαδοι που γεμιζαν τις λεωφορους να ζητωκραυγασουν την "αλλαγη" τι θα παθει η χωρα με τα Τσοβολα δωστα ολα και τις λοιπες πασοκιες που αλλαξαν τον τοπο (γιατι και η ΝΔ πασοκ εγινε για να τους ανταγωνιστει πλην του Μητσοτακη που ειναι μια κατηγορια μονος του) πιστευω οτι θααντιδρουσαν διαφορετικα.

Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Βρε Σπυρο μου τωρα γιατι το ειπες αυτο και θα τρεχει ο μπουφαλο βεν να βρει ποια τραπεζα ειναι...... γμτ δλδ ενα μυστικο σε αυτον τον τοπο δεν μπορουμε να το κρατησουμε κρυφο.

:worshippy::ernaehrung004:
Βρε εχει κανονική διαφημιση στο διαδίκτυο..

Τοσα χρονια Νικο εμεις (πληθυντικος ευγενειας) ψηφιζαμε με κατι 40 % !! τα πρασινα και τα γαλαζια καφενεια.

Αυτη ειναι η αληθεια.

Αν ξεραν ολοι αυτοι οι οπαδοι που γεμιζαν τις λεωφορους να ζητωκραυγασουν την "αλλαγη" τι θα παθει η χωρα με τα Τσοβολα δωστα ολα και τις λοιπες πασοκιες που αλλαξαν τον τοπο (γιατι και η ΝΔ πασοκ εγινε για να τους ανταγωνιστει πλην του Μητσοτακη που ειναι μια κατηγορια μονος του) πιστευω οτι θααντιδρουσαν διαφορετικα.

Έτσι είναι οι κανόνες Kosh. Αν ψηφίσουν οι 40% ένα καφενείο, τότε αυτοί θα βγάλουν κυβέρνηση το καφενείο. Οι υπόλοιποι 60% ας πήγαιναν να ψηφίσουν τους σωστούς.

Όταν πήγαν τον Ανδρέα Παπανδρέου στα δικαστήρια για ψευδείς δηλώσεις, τότε θυμάμαι ότι είχαν γίνει πολλές πορείες να αφεθεί ελεύθερος. Είτε ήταν αθώος, είτε ένοχος. Εσύ θυμάσαι εκείνη την εποχή καμιά πορεία του αντίθετου είδους: να πάνε φυλακή ΟΛΟΙ οι πολιτικοί που έκλεψαν; Εγώ δεν θυμάμαι τίποτα τέτοιο.

Είναι αφέλεια να ψηφίζουμε με κλειστά τα μάτια ή να μην ψηφίζουμε καθόλου, ούτε να το ψάχνουμε ποιος είναι ικανός ή όχι, ούτε τίποτα .... και μετά να περιμένουμε ότι αυτοί που βγήκαν θα κάνουν κάτι καλό. Αν η πλειοψηφία των πολιτών είναι ενεργοί, έξυπνοι και ψαγμένοι, τότε η χώρα πάει μπροστά. Αν κατά πλειοψηφία κοιμόμαστε ή βαριόμαστε ... ε, τότε έχουμε ευθύνη. Και βάζω πληθυντικό γιατί όλοι μας έχουμε δικαίωμα ψήφου και δικαίωμα να βάλουμε υποψηφιότητα. Και στο τέλος δεν μετράω εγώ ή εσύ αλλά η πλειοψηφία. Αν η πλειοψηφία θέλει Ρουβά τότε Ρουβά θα ακούμε.

Κι εγώ...(Άλλωστε μόνο αυτός πλέον έχει το στομάχι να απαντά στον NikosGX και γι' αυτό είναι άξιος θαυμασμού)

Βέβαια πρέπει να το προσέξει αυτό ο κούκλος γιατί έβγαλε μια αγανάκτηση άλλο πράγμα... και η αλέκα με τους αγανακτισμένους έχει ένα θέμα...

Εφόσον συζητάμε για πολιτικούς, να ένας Πολιτικός με Π κεφαλαίο!

Μιχάλης Χαραλαμπίδης 1996: Προέβλεψε ακριβώς αυτά που γίνονται σήμερα και μάλιστα και πότε θα γίνουν.

Ο άνθρωπος τα προέβλεψε όχι επειδή ήξερε για κάποια μυστική συνωμοσία, αλλά επειδή έβλεπε που βαδίζουμε σαν κόμματα, σαν λαός και σαν χώρα.

Δεν είναι στραβός ο γιαλός, εμείς πηγαίναμε στραβά τόσα χρόνια. Και συνεχίζουμε να πηγαίνουμε στραβά.

Οι 300 σημερινοί βουλευτές που ψηφίζουν τους νόμους δεν βγήκαν μόνοι τους. Ούτε από τον Άρη μας ήρθαν, ούτε είναι καινούριοι. Επί χρόνια τους ξέρει ο κόσμος τι είναι. Επί χρόνια τους ζητάει ρουσφέτια και μια θεσούλα και τους δίνει την ψήφο του. Ούτε οι τωρινοί, ούτε οι προηγούμενοι βουλευτές έκαναν πραξικόπημα. Ελεύθερα τους ψηφίζει η πλειοψηφία.

Ο Χαραλαμπίδης προέβλεψε το 1996 επειδή έβλεπε τι συμβαίνει γύρω του. Έβλεπε τη διαφθορά και την "ποιότητα" των ανθρώπων που έπαιρναν δημόσιες θέσεις. Όμως και τότε (αλλά και τώρα και πάντα) τα κομματόσκυλα τέτοιους ανθρώπους δεν τους αντιμετωπίζουν με το διάλογο, αλλά με τη χλεύη, τις προσωπικές επιθέσεις ή και τη σιωπή. Επειδή πάντοτε τα κομματόσκυλα είναι οπαδοί του ολοκληρωτισμού (το κόμμα είναι που τους δίνει λεφτά και αιτία ύπαρξης, άρα το κόμμα υπηρετούν, όλα τα άλλα είναι ασήμαντα - πόσοι από αυτούς έκαναν οτιδήποτε εκτός κόμματος;;; ). Και ο ολοκληρωτισμός ποτέ δεν άντεχε τον ειλικρινή διάλογο.

Σχολιο στο βιντεο απο αλλον uploader
Tούτος λέγεται Μιχάλης Χαραλαμπίδης, έφυγε από το ΠΑΣΟΚ κ κατέβηκε στις εκλογές το 2000 με δικό του κόμμα...πήρε 0.5%...οπότε να σας λείπουν αυτα τα "τα έλεγε" κλπ... ας τον ψηφίζατε...αλλά τότε υπήρχαν φράγκα, βύσματα και όλα ήταν θαυμάσια, τώρα που άδειασε η κουτάλα σας έπιασε επαναστατικός οίστρος

ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ

afisa2bvergis2btzoulia2b2-714411.jpg

Σχολιο στο βιντεο απο αλλον uploader

Κάτσε και θα βγουν όλα τα "αστέρια" τώρα να σου πούνε ότι ψηφίσαν Χαραλαμπίδη τότε, ότι αυτοί ήταν το 0,5%...

Ο Καμμένος μου θυμίζει Καρατζαφέρη στα ξεκινηματά του,πατάει στα του έθνους και κλασσικές παπαριές,απλά ο Φύρερ είχε πιο ξεκάθαρο ακροδεξιο προφίλ...πριν αρχίσει τις κωλοτούμπες.

Δυστυχως βλεπω μεγλαη ανοδο της χρυσης αυγης η οποια θα μπει με ποσοστο που πιστευω θα ξεπερνα το 8-9 % στην βουλη. Δειγματα των καιρων....

Προβλεψη μου:

ΝΔ 24-26%
Πασοκ 14-19%
Συριζα 12-14%
Καμμενος 9-12%
Χρυση Αυγη 8-9%
ΚΚΕ 8-9%
Λαος 3-4%

Εγώ πιστεύω ότι θα παίξουν πολύ δυνατά και oι διάφοροι φιλελεύθεροι (Δράσεις, Δημιουργίες και Ντόρες) γιατί δίνουν στον κόσμο την εντύπωση ότι θα ξαναφέρουν τον καλό καπιταλισμό που μας στέρησε η Ευρώπη και θα ξαναγυρίσουμε στα ανέμελα χρόνια των 90s. Απλά θα την πατήσουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που την πατάει τόσα χρόνια (και φέτος και πάλι) η Αριστερά: Θα διαιρούν το ποσοστό τους στα 3-4, και με το ζόρι θα είναι έστω στη Βουλή.

Μυαλό δε βάζει κανείς ως γνωστόν, οπότε θα απολαύσουμε μια κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ - ΝΔ.

Όσο για τους επιμένοντες να μην κατέβουν στις κάλπες: Μπορεί να είμαι ισοπεδωτικός, αλλά όταν δω αυτοδύναμη συνεργασία των γνωστών νταβατζήδων, θα ξέρω ότι το χρωστάω κατά ένα μεγάλο μέρος σ'αυτούς. Άλλο να πάρει το μόρφωμα ΠΑΣΟΚ/ΝΔ 2 εκατομμύρια ψήφους στους 4 εκατομμύρια, κι άλλο 2 εκατομμύρια στους 9 εκατομμύρια.

Η διαφορά βέβαια με την Αριστερά είναι ότι οι φιλελεύθεροι θέλουν να κυβερνήσουν. Οπότε μπορεί μέχρι την τελευταία στιγμή να κάνουν καμιά περίεργη μανούβρα και να βρεθούν μαζί (ήδη η Δράση ενώθηκε με κάποιο άλλο τίποτα, που δεν ήξερα καν ότι υπάρχει). Και αν γίνει κάτι τέτοιο ετοιμαστείτε για εκπλήξεις. Θα μας πασάρουν τη Ντόρα ως τραγικό πρόσωπο της Μεταπολίτευσης, ότι ήξερε αλλά δε μπορούσε να κάνει τίποτα, μέχρι που τους "απέρριψε" (τις δικές της πολιτικές πάντα :D ), και θα κατέβουν όλοι μαζί υπό την ηγεσία της, και με κλαίουσες απο τη συγκίνηση τις πέννες Μανδραβέληδων, Δοξιάδηδων και λοιπών, θα πιάσουν τρελά νούμερα.

Γι'αυτό ας κοιτάξουν οι αριστεροί την πορεία τους. Εκτός φυσικά αν ισχύει αυτό που αφήνουν να φανεί, ότι δεν ενδιαφέρονται να κυβερνήσουν. Οπότε να μας το πουν κι εμάς να κανονίσουμε τη δική μας πορεία.

Last edited:

Η διαφορά βέβαια με την Αριστερά είναι ότι οι φιλελεύθεροι θέλουν να κυβερνήσουν.

Γι'αυτό ας κοιτάξουν οι αριστεροί την πορεία τους. Εκτός φυσικά αν ισχύει αυτό που αφήνουν να φανεί, ότι δεν ενδιαφέρονται να κυβερνήσουν. Οπότε να μας το πουν κι εμάς να κανονίσουμε τη δική μας πορεία.

Για ποια Αριστερά μιλάς, ποιους εννοείς?? Η έννοια της Αριστεράς περιλαμβάνει πολύ κόσμο Ιάσων...

Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Για ποια Αριστερά μιλάς, ποιους εννοείς?? Η έννοια της Αριστεράς περιλαμβάνει πολύ κόσμο Ιάσων...

Δε θα´πρεπε Αιμίλιε, αυτό ακριβώς θέλω να πω. Άσε τον Κουβέλη απ'έξω (που κι αυτό είναι μια μεγάλη κουβέντα), θα'πρεπε τουλάχιστον Συριζα, Ανταρσυα και ΚΚΕ να βάλουν νερό στο κρασί τους.

Και βέβαια γι'αυτό που συμβαίνει στη ΔΗΜΑΡ, δε νομίζω ότι φταίει ο Κουβέλης. Νομίζω ότι απλά είδαν φως και μπήκαν. Το λάθος ήταν εξαρχής η συνεργασία με πολιτικά τίποτα τύπου Ψαριανού. Από κει άρχισε το κακό.

Ακόμα και η ΔΗΜΑΡ θα μπορούσε, έστω και μόνο γι'αυτές τις εκλογές να συμπορευτεί με την Αριστερά. Ιδεολογικές διαφορές υπάρχουν χαώδεις, αλλά υπάρχει και συγκεκριμένος εχθρός με ονοματεπώνυμο αυτή τη στιγμή.

Last edited: