Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Ειναι οντως πιθανον να μπει στην Βουλη αν γινουν επαναληπτικες μιας και προκειται για πολυ νεο κομμα.Εκπληξη το 2.1% για τοσο νεο κομμα και εκτος πολιτικης σκηνης.

Αρχισαν να ψιθυριζουν για συνασπισμο Πασοκ,Δημαρ,ΝΔ ομως ......χωρις τον Συριζα ?

Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

εμένα πάντως που δεν ειμαι "βαμμένος" με εκφράζει απόλυτα ο παρακάτω κύριος

http://news247.gr/eidiseis/politiki...pwn_sthn_kentrikh_politikh_skhnh.1767109.html

κι εγω που δεν ειμαι βαμμενος δεν με εκφραζει, γιατι ειναι υπερ του μνημονιου , καραφιλελευθερος και κρυπτοναζιστης.

Εντάξει όλα τ' άλλα, αλλά το "κρυπτοναζιστής" πού κολλάει; Θα πρότεινα να μην μοιράζουμε αφειδώς τέτοιους χαρακτηρισμούς, κακό κάνουν παρά καλό, ειδικώς όταν έχουμε πλέον στη βουλή μας και τους κανονικούς (άσχετα εάν οι ίδιοι επικαλούνται ...ιστορικοφιλολογικό μόνο ενδιαφέρον για τον Αδόλφο).

Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Εντάξει όλα τ' άλλα, αλλά το "κρυπτοναζιστής" πού κολλάει; Θα πρότεινα να μην μοιράζουμε αφειδώς τέτοιους χαρακτηρισμούς, κακό κάνουν παρά καλό, ειδικώς όταν έχουμε πλέον στη βουλή μας και τους κανονικούς (άσχετα εάν οι ίδιοι επικαλούνται ...ιστορικοφιλολογικό μόνο ενδιαφέρον για τον Αδόλφο).

+1000

Κολλάμε παντού λέξεις όπως φασίστας, νεοναζί, και τελικά χάνουμε τη μπάλα από μόνοι μας.

εμένα πάντως που δεν ειμαι "βαμμένος" με εκφράζει απόλυτα ο παρακάτω κύριος

http://news247.gr/eidiseis/politiki...pwn_sthn_kentrikh_politikh_skhnh.1767109.html

Αν συνεχίσει να συνεντευξιάζεται με τη συχνότητα που το κάνει, και μ'αυτά που λέει, τον βλέπω στις επόμενες εκλογές πίσω απ'τον Λεβέντη.

κι εγω που δεν ειμαι βαμμενος δεν με εκφραζει, γιατι ειναι υπερ του μνημονιου , καραφιλελευθερος και κρυπτοναζιστης.

σε ενα σημειο του λεει "είναι επίσης ντροπή το ότι υπογράψαμε το Μνημόνιο"

απο που συμπερανες οτι ειναι υπερ του μνημονιου?

Είμαστε σαν τους εβραίους φορτωμένους στο τρένο για το Νταχάου.
Απλά για κάποιο λόγο το τρένο σταμάτησε και υπάρχουν μαλάκες που ρωτάνε γιατί καθυστερούμε.

Last edited:
Απλά για κάποιο λόγο το τρένο σταμάτησε και υπάρχουν μαλάκες που ρωτάνε γιατί καθυστερούμε.

Δε σε πειράζει να στο "κλέψω".... ;

Αν συνεχίσει να συνεντευξιάζεται με τη συχνότητα που το κάνει, και μ'αυτά που λέει, τον βλέπω στις επόμενες εκλογές πίσω απ'τον Λεβέντη.

Μερικά από τα έμορφα που λέει:

''Ο Τσίπρας μετέφερε την κατάληψη Λυκείου Αμπελοκήπων στην κεντρική πολιτική σκηνή και γελοιοποιείται, γιατί αυτοί που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν ως κόμμα διαμαρτυρίας, δεν πείστηκαν από τις θέσεις του. Sorry, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.''

Ε, βέβαια. Που να καταλάβουν τα βόδια οι Έλληνες σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε...σου λέει, δεν πάω να ρίξω για χαβαλέ μια ψήφο διαμαρτυρίας να περάσει η ώρα?? Άει με τους λοιπούς παπαγάλους και 'συ, πολιτικάντη της κακιάς ώρας...

''Εν συνεχεία, είπε ότι όλη η κουβέντα για το Μνημόνιο, μας αποσπά από την πραγματική ανάγκη για μεταρρυθμίσεις που έχει η χώρα.''

Τριαλαρί-λαρί-λαρό!!!:ADFADF1:

''Να μην τιμωρείται κάποιος επειδή έχει εισόδημα"

Ακόμη, αναφερόμενος στην υψηλή φορολόγηση των επιχειρήσεων, σημείωσε πως δεν θα πρέπει να φορολογούνται με υψηλό φόρο

"Προσωπικά, ήμουν και μεροκαματιάρης και με μπλοκ, ακόμη και αχλάδια από τα χωράφια μάζευα όταν σπούδαζα", σημείωσε.

"Η φορολόγηση διώχνει το κεφάλαιο και όταν φεύγει το κεφάλαιο, φεύγει και η εργασία. Δεν πρέπει να τιμωρείται κάποιος επειδή έχει εισόδημα, επειδή ξενυχτάει και κατεβάζει ιδέες και δημιουργεί θέσεις εργασίας", είπε χαρακτηριστικά.''

Εγώ δεν ήμουνα αλήτης,
αλήτη μ' έκανες εσύ,
εγώ δεν ήμουνα ξενύχτης,
δεν ήμουνα κακό παιδί!!!

Άλλος μεροκαματιάρης που μάζευε αχλάδια. Και ο καρατζοκωλοτούμπας διανομέας γάλακτος διατείνεται πως ήταν. Τα 50 ακίνητα τα βρήκε επειδή μάζευε τα άδεια μπουκάλια και τα καπάκια!!!

Τελικά, αν δεν έχεις και λίγο DNA εργατόσαυρας, δεν μπορείς ν' ανέβεις πολιτικά...

Next...

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

ρε παιδιά ας είμαστε ρεαλίστες..

Λεφτά δεν υπάρχουν...
Λύσεις για ανάπτυξη απο την αριστερά γενικώς δεν υπάρχουν οταν λένε θα φορολογήσουν τις επιχειρήσεις.. θα φύγουν και αυτές που έμειναν σε γείτονες χώρες Βαλκάνιες..
Λύσεις για ανάπτυξη απο την δεξία δεν είδαμε γενικώς... αν και ο αγωγός του Κωστάκη ήταν σε σωστή κατεύθυνση για φτηνή ενέργεια (+για τα εργοστάσια)

Έχουμε ενα κράτος που δεν ΠΑΡΑΓΕΙ τίποτα και επιχειρήσεις που φυτοζωούνε.. οπότε τι κάνουμε?

Οσοι έχετε δέκτες, βλέπετε τι λένε Euronews/ΒΒC/DWelle για την Ελλάδα?
Τους έχετε για ηλιθιους να μας δανείζουν λεφτά?
Εσεις αν είσασταν Γερμανοί θα δίνατε στην Ελλάδα? Δεν νομίζω...

Δεν θέλεουμε μνημόνιο? ΟΚ? Οποτε ας βγούμε απο την Ευρώπη και το Euro. Μας βλέπω να γινομαστε Αλβανία..
Ας μείνουμε στο παρασιτικό κρατικό μοντέλο με τα επιδόματα του και όλο και κ@ποιος θα βρεθεί να το πληρώνει αυτό το κράτος που σκόπιμα 15 έτη τώρα δεν μηχανογραφείτε ενιαία...
Δεν γίνεται η Φινλανδια με μισο σε ποσοστό εκπαιδευτικούς να έχει και γ@μω τις παιδίες (φροντιστήριο ειναι άγνωστη λέξη εκεί)
και εμείς να βγάζουμε υποψήφιο αρχηγό κράτους εναν 30αρη με Master και πανεπιστημιακές σπουδες που δεν μπορεί να πει σωστά 3 λέξεις στα αγγλικα και δεν έχει δουλέψει ποτέ του..

θέλω το copyright please

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Ακόμη, αναφερόμενος στην υψηλή φορολόγηση των επιχειρήσεων, σημείωσε πως δεν θα πρέπει να φορολογούνται με υψηλό φόρο

"Προσωπικά, ήμουν και μεροκαματιάρης και με μπλοκ, ακόμη και αχλάδια από τα χωράφια μάζευα όταν σπούδαζα", σημείωσε.

"Η φορολόγηση διώχνει το κεφάλαιο και όταν φεύγει το κεφάλαιο, φεύγει και η εργασία. Δεν πρέπει να τιμωρείται κάποιος επειδή έχει εισόδημα, επειδή ξενυχτάει και κατεβάζει ιδέες και δημιουργεί θέσεις εργασίας", είπε χαρακτηριστικά.''

Εγώ δεν ήμουνα αλήτης,
αλήτη μ' έκανες εσύ,
εγώ δεν ήμουνα ξενύχτης,
δεν ήμουνα κακό παιδί!!!

Άλλος μεροκαματιάρης που μάζευε αχλάδια. Και ο καρατζοκωλοτούμπας διανομέας γάλακτος διατείνεται πως ήταν. Τα 50 ακίνητα τα βρήκε επειδή μάζευε τα άδεια μπουκάλια και τα καπάκια!!!

Τελικά, αν δεν έχεις και λίγο DNA εργατόσαυρας, δεν μπορείς ν' ανέβεις πολιτικά...

Next...

Γιάννη στο τραγούδι εισαι καλός αλλα δεν αντικρούς το επιχείρημα.
Έτσι ειναι η ζωή και το business.. αμα σε γδέρνουν και οι άλλοι σου προσφέρουν γη&ύδωρ, θα είσαι μ@λ@κ@ς να κάτσεις..
Διπλα ειναι και τα Σκόπια (30% ανεργία και ήδη πολλές Αμερικάνικες εταιρείες εχουν φτιάξει εργοστάσια εκεί) και η Βουλγαρία και η Τουρκία.

Απλώς ετσι να λέμε οτι να'ναι δεν ειναι σώστο.
Φέρε Microsoft, Phizer, εργοστασια, θέσεις εργασίας και δώστους 10% φορολογία.

Εχω βαρέθει να κατηγορούμε μια ζωή τους φιλελεύθερους.

Εγω ξέρω κάθε μέρα που ανοιγουμε το PC/Mac/Android/Plasma μας, χρησιμοποιόυμε προϊοντα και ίδεες του business developement και της επιχειρηματικότητας.
Αν θέλετε να κάθεστε και να μιλάτε για φανταστικές εταιρείες του λάου μάλλον με την Παπαρήγα κάνετε παρέα..

ρε τι πάθαμε εδώ μέσα.... Διαβάζω nikokouklo και λέω , δεν μπορεί , θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτό ....και μετά διαβάζω soko και λέω , ε όχι θα ψηφίζω ΚΚΕ μέχρι θανάτου

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Γιάννη στο τραγούδι εισαι καλός αλλα δεν αντικρούς το επιχείρημα.
Έτσι ειναι η ζωή και το business.. αμα σε γδέρνουν και οι άλλοι σου προσφέρουν γη&ύδωρ, θα είσαι μ@λ@κ@ς να κάτσεις..
Διπλα ειναι και τα Σκόπια (30% ανεργία και ήδη πολλές Αμερικάνικες εταιρείες εχουν φτιάξει εργοστάσια εκεί) και η Βουλγαρία και η Τουρκία.

Απλώς ετσι να λέμε οτι να'ναι δεν ειναι σώστο.
Φέρε Microsoft, Phizer, εργοστασια, θέσεις εργασίας και δώστους 10% φορολογία.

Εχω βαρέθει να κατηγορούμε μια ζωή τους φιλελεύθερους.

Εγω ξέρω κάθε μέρα που ανοιγουμε το PC/Mac/Android/Plasma μας, χρησιμοποιόυμε προϊοντα και ίδεες του business developement και της επιχειρηματικότητας.
Αν θέλετε να κάθεστε και να μιλάτε για φανταστικές εταιρείες του λάου μάλλον με την Παπαρήγα κάνετε παρέα..

Φίλε μου Μίκα,

1. Δεν ασχολούμαι με φανταστικά σενάρια, επομένως είναι λίγο δύσκολο να κάνω παρέα με την Αλέκα...

2. Εγώ λέω ότι να 'ναι?? Δεν σε ενημέρωσε κανείς ότι το σύστημα κατέρρευσε? Δεν γνωρίζεις ότι τα κατά καιρούς παγκόσμια ''θαύματα'', το οικονομικό σύστημα ''μοντέλο'' φαλίρισε, η φούσκα έσκασε και θάφτηκε κάτω από το χώμα?? Θέλεις να συνεχίζεις ακόμα την ξύλινη γλώσσα της ευεργετικής παγκοσμιοποίησης που κατέστρεψε και συνεχίζει να καταστρέφει εκατομμύρια ζωές όταν τα Golden Boys έχουν κ@βλες???

Θέλεις να σου πω, για την υγιέστατη επιχειρηματικότητα των εισηγμένων και των 7000 μονάδων, μιας και είχα την τύχη-ατυχία να γνωρίζω εκ των έσω 5-10 πραγματάκια?? Ξέρεις, εκείνη την μικρή υποθεσούλα που μπήκε στο αρχείο...

Βαρέθηκες να κατηγορούμε τους φιλελεύθερους?

Για τα σημερινά χάλια ποιον πρέπει να κατηγορήσουμε? Την Αλέκα που δεν στρίβει και ζει στον κόσμο της ή τους Πυγμαίους στην Παπούα??

Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Αλαβανία δεν ξέρω αν θα γίνουμε, αλλά οδεύουμε ολοταχώς προς Βουλγαρία μεριά. Η οποία έχει εφαρμόσει πολλές από τις επιταγές των φιλελευθέρων αλλά την ανάπτυξη (για το λαό) ακόμα την περιμένει.
Η Φινλανδία έχει τους μισούς εκπαιδευτικούς. Μπράβο της! Υποθέτω έχει και τα νησιά και τη γεωγραφική δομή της Ελλάδας.
Το σύστημα PIZA τι είναι; Κάποιο αμερόληπτο εργαλείο που εκπορεύεται από τον "αντικειμενικό ΟΟΣΑ;

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=4466

Οι πρωτεύοντες Νοτιοκορεάτες έχουν γίνει ρομποτάκια.

Ας φύγουν οι εταιρείες αν είναι να φορολογηθούν. Ας πάρουν οι Γερμανοί τις...εγκαταστάσεις του ΟΤΕ και ας τις πάνε όπου θέλουν. Να ακολουθήσει μετά και η χαλυβουργία του Μάνεση. Άλλωστε ένα εργοστάσιο τι είναι; Το πακετάρεις μέσα σε μια μέρα και το μεταφέρεις άνετα!
Υπάρχουν επίσης άνθρωποι που δε συγχέουν τη ζωή με τις business.
Και ο "ρεαλισμός" είναι η μόνιμη επωδός όσων ευαγγελίζονται τους μονόδρομους.
Α και ο Τζήμερος είναι αυτός που προτείνει τη δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών όπου οι μετανάστες θα δουλεύουν σαν σκυλιά και θα ζουν σε...κοντέϊνερ. Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα ακολουθήσουν και Έλληνες.

Last edited: