Το ΕΘΝΟΣ μιλά για 700.000..... Ούτε αυτό να πιστέψω???
Σας το ξαναλέω μέχρι χτες ήταν κοντά στο 15-16%....
Οτι θέλετε πιστεύετε.....
Αυτό το τριήμερο ρώτησα τουλάχιστον 50-60 άτομα. Αναποφάσιστοι 0.
Ό,τι θες πιστεύεις επίσης..
Ισοπαλία, προς το παρόν.....
Δηλαδή το αποτέλεσμα θα κριθεί από το 1 εκ.+ (10%+)
αναποφάσιστους που προανάφερες φίλε Emilot ?
Έ
Δηλαδή το αποτέλεσμα θα κριθεί από το 1 εκ.+ (10%+)
αναποφάσιστους που προανάφερες φίλε Emilot ?
Δεν αμφισβήτησα το προηγούμενο ποστ σου, την προσωπική εμπειρία κατέθεσα. Εδώ που τα λέμε, την προτιμώ από τις στημένες δημοσκοπήσεις παντός χρώματος.
ΙΜΟ, ναι......
Να υπενθυμίσω οτι και στις προηγούμενες εκλογές, μετά την Πέμπτη το κλίμα άλλαξε υπερ του ΣΥΡΙΖΑ και διαμορφώθηκε όπως διαμορφώθηκε απο τους αναποφάσιστους.....
Απο ότι λέγεται, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τεράστιες δυναμικές, αλλά επικρατεί φόβος... Επίσης μεγάλη συσπείρωση της Χ.Α.....
Επικρατεί φόβος στα κομματικά επιτελεία ή στους απλούς ψηφοφόρους λες?
Στους ψηφοφόρους... ειδικά της επαρχίας.....
Εγω παλι θα εκανα το παν για να αποκλειστουν πανηγυρικα ωστε να πανε οι Ελληνες να ψηφισουν λιγο πιο φοβισμενοι και λιγο πιο πεπεισμενοι οτι ειναι το απολυτο τιποτα στον Ευρωπαϊκο χαρτη...Έχω την εντύπωση ότι κανείς δε θα ξεπεράσει το 25 - 26 %.
Δεν ξέρω ποιος θα είναι πρώτος, πάντως αν ήμουν οι "δανειστές" μας, θα έκανα τα πάντα να περάσει η Εθνική στην επόμενη φάση του Euro, ώστε να πάμε να ψηφίσουμε με "ανεβασμένο ηθικό" και λιγότερο θυμό.
Εγω παλι θα εκανα το παν για να αποκλειστουν πανηγυρικα ωστε να πανε οι Ελληνες να ψηφισουν λιγο πιο φοβισμενοι και λιγο πιο πεπεισμενοι οτι ειναι το απολυτο τιποτα στον Ευρωπαϊκο χαρτη...
Εγω παλι θα εκανα το παν για να αποκλειστουν πανηγυρικα ωστε να πανε οι Ελληνες να ψηφισουν λιγο πιο φοβισμενοι και λιγο πιο πεπεισμενοι οτι ειναι το απολυτο τιποτα στον Ευρωπαϊκο χαρτη...
Για να μας "τουμπάρουν" πρέπει να μας φερθούν "με το μαλακό" και όχι με πίεση. Στην πίεση αντιδρούμε.
Eπίσης να θυμάστε οτι στα πρώτα πανελαδικά στο 20% του συνόλου, η νδ θα είναι +1 μονάδα κι ο σύριζα -1 μοναδα σε σχέση με τα τελικά το πρωι της Δευτέρας... Τα μεγάλα αστικά κέντρα αργούν να καταμετρήσουν σε σχέση με την επαρχία...
Τι φοβος? τι φοβούνται? Αντίθετη γνώμη έχω απ'όσο βλέπω στην Ξανθη... Προβληματισμένοι είμαστε όλοι... φόβο όμως γιατί ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.