Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Το ΕΘΝΟΣ μιλά για 700.000..... Ούτε αυτό να πιστέψω???

Σας το ξαναλέω μέχρι χτες ήταν κοντά στο 15-16%....

Οτι θέλετε πιστεύετε.....

Αυτό το τριήμερο ρώτησα τουλάχιστον 50-60 άτομα. Αναποφάσιστοι 0.

Ό,τι θες πιστεύεις επίσης..

Ισοπαλία, προς το παρόν.....

Έχουμε σαφή διαφορά δηλαδή σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες!
Να φταίει ότι στο τέλος πολλοί δεν αντέχουν το βάρος και λιγοψυχούν
κάτω από την αδισώπητη εγχώρια και έξωθεν τρομοκρατία??

Δηλαδή το αποτέλεσμα θα κριθεί από το 1 εκ.+ (10%+)
αναποφάσιστους που προανάφερες φίλε Emilot ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Δεν αμφισβήτησα το προηγούμενο ποστ σου, την προσωπική εμπειρία κατέθεσα. Εδώ που τα λέμε, την προτιμώ από τις στημένες δημοσκοπήσεις παντός χρώματος.

Ελπίζω μόνο να καθίσουν να αποφασίσουν έξω από το παραβάν.:SFGSF8:

Η γυναίκα μου είναι γραμματέας και τη βλέπω να γυρνάει σπίτι την ... Τρίτη.:flipout:

Έ

ΙΜΟ, ναι......

Να υπενθυμίσω οτι και στις προηγούμενες εκλογές, μετά την Πέμπτη το κλίμα άλλαξε υπερ του ΣΥΡΙΖΑ και διαμορφώθηκε όπως διαμορφώθηκε απο τους αναποφάσιστους.....

Απο ότι λέγεται, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τεράστιες δυναμικές, αλλά επικρατεί φόβος... Επίσης μεγάλη συσπείρωση της Χ.Α.....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνί

Δεν αμφισβήτησα το προηγούμενο ποστ σου, την προσωπική εμπειρία κατέθεσα. Εδώ που τα λέμε, την προτιμώ από τις στημένες δημοσκοπήσεις παντός χρώματος.

Καραστημένες. Για να κατευθύνουν.

Γνωστά αυτά...

ΙΜΟ, ναι......

Να υπενθυμίσω οτι και στις προηγούμενες εκλογές, μετά την Πέμπτη το κλίμα άλλαξε υπερ του ΣΥΡΙΖΑ και διαμορφώθηκε όπως διαμορφώθηκε απο τους αναποφάσιστους.....

Απο ότι λέγεται, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τεράστιες δυναμικές, αλλά επικρατεί φόβος... Επίσης μεγάλη συσπείρωση της Χ.Α.....

Επικρατεί φόβος στα κομματικά επιτελεία ή στους απλούς ψηφοφόρους λες?

Eπίσης να θυμάστε οτι στα πρώτα πανελαδικά στο 20% του συνόλου, η νδ θα είναι +1 μονάδα κι ο σύριζα -1 μοναδα σε σχέση με τα τελικά το πρωι της Δευτέρας... Τα μεγάλα αστικά κέντρα αργούν να καταμετρήσουν σε σχέση με την επαρχία...

Στους ψηφοφόρους... ειδικά της επαρχίας.....

Τι φοβος? τι φοβούνται? Αντίθετη γνώμη έχω απ'όσο βλέπω στην Ξανθη... Προβληματισμένοι είμαστε όλοι... φόβο όμως γιατί ?

Έχω την εντύπωση ότι κανείς δε θα ξεπεράσει το 25 - 26 %.
Δεν ξέρω ποιος θα είναι πρώτος, πάντως αν ήμουν οι "δανειστές" μας, θα έκανα τα πάντα να περάσει η Εθνική στην επόμενη φάση του Euro, ώστε να πάμε να ψηφίσουμε με "ανεβασμένο ηθικό" και λιγότερο θυμό.

Έχω την εντύπωση ότι κανείς δε θα ξεπεράσει το 25 - 26 %.
Δεν ξέρω ποιος θα είναι πρώτος, πάντως αν ήμουν οι "δανειστές" μας, θα έκανα τα πάντα να περάσει η Εθνική στην επόμενη φάση του Euro, ώστε να πάμε να ψηφίσουμε με "ανεβασμένο ηθικό" και λιγότερο θυμό.
Εγω παλι θα εκανα το παν για να αποκλειστουν πανηγυρικα ωστε να πανε οι Ελληνες να ψηφισουν λιγο πιο φοβισμενοι και λιγο πιο πεπεισμενοι οτι ειναι το απολυτο τιποτα στον Ευρωπαϊκο χαρτη...

Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Αυτό που δεν πρέπει να γίνει,πέρα απο το τόσο σημαντική υπόθεση του 1ου κόμματος,συνεχίζει να είναι το να μην πάρουν 150+ έδρες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σε καμιά περίπτωση...

Αν συμβεί αυτό καλό θα ήταν οι νεώτεροι-τουλάχιστον-να ετοιμάσουν τα χαρτιά τους για μετανάστες...Γιατί πέρα απο το γεγονός,ότι δεν θα μπορεί κανένας μέσος και κάτω έλληνας να ζήσει εδώ πλέον,θα είναι η εσχάτη απογοήτευση,απο αυτόν το λαό...Πραγματικά προσωπικά θα ντρέπομαι να ζώ σ' ένα τέτοιο τόπο ραγιάδων...

Last edited:
Εγω παλι θα εκανα το παν για να αποκλειστουν πανηγυρικα ωστε να πανε οι Ελληνες να ψηφισουν λιγο πιο φοβισμενοι και λιγο πιο πεπεισμενοι οτι ειναι το απολυτο τιποτα στον Ευρωπαϊκο χαρτη...

Μπα, δεν πιάνει. Ίσα ίσα που φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα.
Δες τι έγινε με την Πολωνία και πότε άρχισαν να παίζουν οι δικοί μας.
Επίσης (και στο θέμα πλέον), ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε τα ποσοστά του όταν άρχισε η "σφαγή". Μέχρι τότε χαροπάλευε να μπει στη Βουλή.

Για να μας "τουμπάρουν" πρέπει να μας φερθούν "με το μαλακό" και όχι με πίεση. Στην πίεση αντιδρούμε.

Εγώ αν ήμουν ο Πούτιν θα εβαζα την εθνική Ρωσίας να φαει 6 γκολάκια έτσι ωστε την επόμενη να κατεβεί ο έλληνας να ψηφίσει σαν το απόλυτο alpha male και gamao της ευρώπης...

Για να μας "τουμπάρουν" πρέπει να μας φερθούν "με το μαλακό" και όχι με πίεση. Στην πίεση αντιδρούμε.

λίγα φιλάκια, χαδάκια, βαζελινούλα, κι όντως με το μαλακό... αλλοιώς "σφιγγόμαστε"....

Eπίσης να θυμάστε οτι στα πρώτα πανελαδικά στο 20% του συνόλου, η νδ θα είναι +1 μονάδα κι ο σύριζα -1 μοναδα σε σχέση με τα τελικά το πρωι της Δευτέρας... Τα μεγάλα αστικά κέντρα αργούν να καταμετρήσουν σε σχέση με την επαρχία...

Σωστό...

Τι φοβος? τι φοβούνται? Αντίθετη γνώμη έχω απ'όσο βλέπω στην Ξανθη... Προβληματισμένοι είμαστε όλοι... φόβο όμως γιατί ?

Τι φοβούνται...??? Πλάκα κάνεις....

ΔΡΑΧΜΗ και το τι θα γίνει αφού γυρίσουμε.... ΑΤΙΑ θα κατέβουν, ο καθένας με μπαζούκας στο σπίτι του, κλπ κλπ.... Να θυμίσω μόνο την εκπομπή της Χούκλη περι δραχμής....???