Τι πρέπει να κάνω στο iphone πριν το παραδώσω για service;

Η εμπειρία μου απο το 9volto δεν είναι και η καλύτερη.
Προσωπικά μια φορά συνεργάστηκα μαζι τους και δεν έχω σκοπό ξανά.
Βέβαια είμαι και γκαντέμης οπότε ίσως να μην μετράει η γνώμη μου..

Re: Απάντηση: Τι πρέπει να κάνω στο iphone πριν το παραδώσω για service;

Η εμπειρία μου απο το 9volto δεν είναι και η καλύτερη.
Προσωπικά μια φορά συνεργάστηκα μαζι τους και δεν έχω σκοπό ξανά.
Βέβαια είμαι και γκαντέμης οπότε ίσως να μην μετράει η γνώμη μου..

Επειδή το θυμάμαι, μάλλον ήσουν γκαντέμης. Μην ξεχνάς ότι έπεσες τότε που τους κλέψανε και το μαγαζί και τα είχαν παίξει τα παιδιά. Στο τέλος όμως δεν νομίζω να σε είχαν κοροιδεψει. Δεν θυμάμαι και πως είχε τελειώσει το θέμα. Έδωσες λεφτά και σου δώσαν άλλο?

Ήμουν γκαντέμης όσον αφορά την κλοπή.
Το οτι μου στείλανε στο τέλος όμως 16άρι αντί για 32άρι που είχαμε συμφωνήσει στην ίδια τιμή καταλαβαίνεις κι εσυ οτι δεν είναι θέμα γκαντεμιάς!
Τα είχαμε πει και τότε Μάριε..

Ήμουν γκαντέμης όσον αφορά την κλοπή.
Το οτι μου στείλανε στο τέλος όμως 16άρι αντί για 32άρι που είχαμε συμφωνήσει στην ίδια τιμή καταλαβαίνεις κι εσυ οτι δεν είναι θέμα γκαντεμιάς!
Τα είχαμε πει και τότε Μάριε..

Δεν το θυμώμουνα, για αυτό σε ρώτησα. Τέσπα, πάντα μπορεί να τύχει κάτι. Γενικά πάντως τα παιδιά το παλεύουν να κάνουν το καλύτερο. Και με τον φίλο, που είναι μια απλή αλλαγή μπαταρίας, δεν υπάρχει κάποιο θέμα.

Ήρθε σήμερα το τηλέφωνο στο σπίτι μου με την acs. Η διάγνωση της βλάβης κόστισε 16,25 ευρώ + ΦΠΑ και 10 ευρώ τα μεταφορικά. Σύνολο 30 ευρώ τα οποία έδωσα στον υπάλληλο της acs.

Άνοιξα το δέμα και δεν είχε ούτε απόδειξη μέσα. Ευτυχώς που ήταν μέσα το κινητό. Δηλαδή ολόκληρη εταιρεία που αντιπροσωπεύει την apple, με ειδοποιεί ότι η διάγνωση κοστίζει 16,25+ΦΠΑ, αλλά δεν κόβει απόδειξη, παίρνει μαύρα τα 20 ευρώ και όλα εντάξει. Τα υπόλοιπα 10 υποτίθεται ότι είναι η μεταφορά, αλλά όλοι ξέρουμε ότι σε αυτές τις εκτεταμένες συνεργασίες μεταξύ εταιρειών και μεταφορικών, τα κόστη μεταφοράς για τις εταιρείες είναι πολύ μικρότερα. Μ´αρέσει που πλήρωσα και το ΦΠΑ του μαύρου χρήματος.

Μπορείτε να με πείτε όπως θέλετε, μου αξίζει.

Ήρθε σήμερα το τηλέφωνο στο σπίτι μου με την acs. Η διάγνωση της βλάβης κόστισε 16,25 ευρώ + ΦΠΑ και 10 ευρώ τα μεταφορικά. Σύνολο 30 ευρώ τα οποία έδωσα στον υπάλληλο της acs.

Άνοιξα το δέμα και δεν είχε ούτε απόδειξη μέσα. Ευτυχώς που ήταν μέσα το κινητό. Δηλαδή ολόκληρη εταιρεία που αντιπροσωπεύει την apple, με ειδοποιεί ότι η διάγνωση κοστίζει 16,25+ΦΠΑ, αλλά δεν κόβει απόδειξη, παίρνει μαύρα τα 20 ευρώ και όλα εντάξει. Τα υπόλοιπα 10 υποτίθεται ότι είναι η μεταφορά, αλλά όλοι ξέρουμε ότι σε αυτές τις εκτεταμένες συνεργασίες μεταξύ εταιρειών και μεταφορικών, τα κόστη μεταφοράς για τις εταιρείες είναι πολύ μικρότερα. Μ´αρέσει που πλήρωσα και το ΦΠΑ του μαύρου χρήματος.

Μπορείτε να με πείτε όπως θέλετε, μου αξίζει.

Φίλε μου σε κανέναν δεν αξίζει να τον κοροϊδεύουνε οι απατεώνες των Ελληνικών εταιρειών που το παίζουν αντιπρόσωποι. Κρίμα που δεν επέμενες λίγο. Τι να κάνουμε, έτσι είναι καμιά φορά η ζωή. Κοίτα να το φτιάξεις γιατί είναι κρίμα για μια μπαταρία. Ακόμα και μόνος σου θα μπορούσες να το κάνεις. Ότι άλλη βοήθεια, εδώ είμαστε.

Άνοιξα το δέμα και δεν είχε ούτε απόδειξη μέσα.

Το παίρνω πίσω αυτό με την απόδειξη. Υπήρχε εξωτερικά του δέματος, αλλά δεν την είδα. Θέλω να παραδέχομαι τα λάθη μου, δε θέλω να καταντήσω σαν αυτούς.

Ζητώ συγνώμη για την αβλεψία. Από εσάς, όχι από αυτούς.

Καλημέρα...
σ´ ευχαριστούμε για την ενημέρωση....
...περιμένω το 5-άρι της συζύγου μου και θα σας ενημερώσω κι εγώ...
κατ´ άλλα...τα έχουμε γράψει παραπάνω...μακριά!!!

Καλημέρα...
Παρέλαβα χθες το iPhone 5 της συζύγου...η αλλαγή μπαταρίας χρειάστηκε 4 εργάσιμες μέρες(ή 6 ημερολογιακές)...σε άψογη κατάσταση-όπως ακριβώς το παρέδωσα....ευτυχώς τηρήθηκαν οι χρόνοι...

Εγώ τελικά άλλαξα τη μπαταρία στο 9volto. Κόστος 50 ευρώ, χρόνος 30 λεπτά. Έριξα και μια μούντζα στους επίσημους, τους έβαλα και ένα Χ και τους άφησα πίσω μου. Ποτέ ξανά._

Αγαπητέ...
απλά θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό...δεν τους έχω καμιά εμπιστοσύνη...δεν είναι για μένα αξιόπιστοι...
Το έγραψα και το ξαναγράφω: ούτε ένα ευρώ σε αυτούς.....