Tι συμβαίνει με τα εμβόλια της γρίπης;

OK... Λίγο ακόμα και πάει κι'αυτό... Ο μισός χειμώνας έφυγε, κι απ'ότι φαίνεται, όσοι δεν κάναμε το εμβόλιο, ή σταθήκαμε τυχεροί, ή όντως έπεσε πολύ δούλεμα απο τα ενδιαφερόμενα κυκλώματα...
Μεταξύ των γνωστών μου πάντως, αυτοί που αρχίζουν και ανησυχούν τώρα που δείχνει που πάει το πράγμα, είναι αυτοί που έκαναν το εμβόλιο...

Κανένα νέο ? Την γλυτώσαμε και φέτος ?
Εχω καιρό να ακούσω για κρούσματα... Μόνο τις διαφημίσεις που παίζουν ακόμα... Εχει μείνει στοκ απούλητο... Να δούμε πως θα το σπρώξουν...
Με κάθε κουτί ασπιρίνες δώρο και μια αμπούλα... ή στα 2 το 1 δώρο...

Last edited:

χαχα ποιά μωρέ να γλυτώσουμε?, την γριπούλα, αφού και να την κολλήσαμε το πιο πιθανό είναι να μην το καταλάβαμε....

Τι να σπρώξουνε, πάει τα φάγαμε και αυτά.....

Re: Απάντηση: Tι συμβαίνει με τα εμβόλια της γρίπης;

Δοξα το θεο να λεμε,εγω δεν το εκανα μακαρι να σταθηκαμε τυχεροι.Αν ομως ολα αυτα που καναν ηταν μονον για το χρημα,τι να πω ο Θεος βλεπει απο εκει πανω.

Δεν ξέρω ποιός βλέπει τελικά, αλλά κάτι μου λέει ότι το 2010 θα ανοίξουν πολλά μάτια.......ίσως και εκατομμύρια...

Εχω βάσιμες υποψίες οτι το εμβόλιο δεν ήταν εμβόλιο, αλλά παυσίπονο - προετοιμασία για τις αποψινές δηλώσεις του πρωθυπουργού...

Εχω καιρό να ακούσω για κρούσματα... Μόνο τις διαφημίσεις που παίζουν ακόμα... Εχει μείνει στοκ απούλητο... Να δούμε πως θα το σπρώξουν... Με κάθε κουτί ασπιρίνες δώρο και μια αμπούλα...

είναι σαν το λαχείο πλέον...όλο οι άλλοι κερδίζουν....
...

ακόμα και στον αθλητισμό μόνο κορυφαία ονόματα "χτύπησε" από Παπαλουκα,Πεκοβιτς και πάνω...

Σιγά τώρα μην καταδεχτει ολόκληρη νέα γρίπη να κολλήσει πάνω σε παίκτη της Ολύμπιας η του Κολοσσού :flipout:

Κρούσματα υπάρχουν. Την προηγούμενη εβδομάδα νόσησε πρώτη μου ξαδέλφη.

Έκατσε στο κρεβάτι και πέρασε.

Λογικά καταστάλαξε το πράγμα γιατί είδαν πως δεν υπάρχει πανικός πια.

Ρε παιδιά, δεν θα πρέπει κάποιοι ¨επιδημιολόγοι" να καταθέσουν τα πτυχία τους? Οχι τόσο για την αστοχία σχετικά με την μεταδοτικότητα και επικινδυνότητα του ιού - που και πάλι έπρεπε να ξέρουν ακριβώς πόσο επικίνδυνος είναι, 1 χρόνο τον μελετούσαν - όσο για το οτι έσπρωχναν και πανικόβαλαν τον κόσμο να εμβολιαστεί με κάτι πρακτικά αδοκίμαστο που μπορεί να αποδειχτεί πιό επικίνδυνο μακροπρόθεσμα ?

Έχουν άλλα πράγματα για να ασχοληθούν οι τηλεφωστήρες που στολίζουν κάθε βράδυ τις αγαπημένες μας LCD/Plasma, την οικονομία ή μάλλον καλύτερα "πώς θα γίνουμε επιτέλους φτωχότεροι"

Απάντηση: Re: Tι συμβαίνει με τα εμβόλια της γρίπης;

μάλλον έξη παράθυρα σε ένα πλάνο εννοεί:guitarist:

Μπάαα.
Τώρα προσπαθούν να μάς πείσουν πώς ´φταίμε όλοι´γιά την ´οικονομική κρίση´...:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Γριπιασμένοι,συναχωμένοι,Α-γριπιοχοιριασμένοι,Χρυσοδάκτυλοι...
Ειδικά οι τελευταίοι έχουν ανοσία παντός καιρού.:afro:

Δε νομίζω να υπήρξε δόλος.

Οι πρώτοι που έπεσαν στην παγίδα (ΑΝ υπάρχει παγίδα) ήταν οι γιατροί.

Αν ήξεραν πως δεν συντρέχει λόγος δε θα έσπευδαν μαζικά...

Απάντηση: Re: Tι συμβαίνει με τα εμβόλια της γρίπης;

Ο Ιός υπήρξε και υπάρχει..
Η Μεταδοτικότητά του ήταν δυνητική υψηλή,αλλά η επικινδυνότητά του χαμηλή.
Οι μέσοι γιατροί παρέμειναν ψύχραιμοι και δέν τούς έπιασε Υστερία..Το ποσοστό που εμβολιάστηκε απ´αυτούς ήταν χαμηλό.
Θάλεγα μάλιστα πώς διέσωσαν το όποιο κύρος τού επαγγέλματος,γιατί δέν πανικόβαλαν τον πληθυσμό ,αλλά βρέθηκαν και αντίθετοι σε ακραίες θεωρίες συνωμοσίας.
Τώρα αυτοί πού έβγαιναν στά κανάλια έχουν και την ατομική ευθύνη τών λεγομένων τους.

Αυτό είναι ακόμη πιο ανησυχητικό... Αν ο γιατρός μας τον οποίο εμπιστευόμαστε, παραπλανάται τόσο εύκολα, (στην ουσία υπάκουσε σε παγκόσμιες ισως και κατευθυνόμενες οδηγίες) πως θα τον εμπιστευτούμε του χρόνου που μπορεί να παρουσιαστεί κάτι άλλο ίσως σοβαρότερο ?

(αναφέρομαι φυσικά σε κάποιους γιατρούς)