Εφόσον δεν πρόκειται για κάτι το εξαιρετικά επικίνδυνο, με μεγάλα ποσοστά θνησιμότητας κλπ, το να αναγκάσεις κάποιον σε τέτοια επέμβαση στο σώμα του, είναι ξεκάθαρα αντισυνταγματικό. Εγώ πάντως δεν πρόκειται να αφήσω τέτοια επέμβαση στο σώμα μου και θα ασκήσω κάθε δυνατή βία για να αμυνθώ. Αυτά είναι σενάρια 1984.
Το οτι η δικη μας κυβερνηση, εσπευσε να αγορασει εμβολια (2.000.000 διαβασα) μην τυχον και δεν προλαβει, δεν ακουσα κανεναν να το χαρακτηριζει "βλακεια περιοπης". Δεν ειναι ομως??
Aυτό πάλι είναι σχετικό... μπορώ να είμαι βέβαιος ότι αν τυχόν κάτι συνέβαινε και μας έπιανε όλους τους έλληνες τάση να κάνουμε το εμβόλιο προληπτικά, και δεν έφταναν οι δόσεις, και περιμέναμε σε λίστα αναμονής, πάλι η Κυβέρνηση θα έφταιγε που ήταν "ανεύθυνη και δεν παρήγγειλε αρκετά εμβόλια για τους Έλληνες πολίτες"..... οπότε βράσε ρύζι...
@ Εmilot. Προφανώς υπάρχουν βαρέα και ελαφρά μέταλλα και άλλα συστατικά επικίνδυνα για τον άνθρωπο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις τροφές, με το νερό ακόμα και με τον αέρα που αναπνέουμε...
:ernaehrung004:
Μέχρι σήμερα, στη Γερμανία έχουν καταγραφεί 190.000 κρούσματα της νέας γρίπης και έχουν πεθάνει 86 άνθρωποι, η πλειοψηφία των οποίων έπασχε από άλλα βαριά νοσήματα."
+1Μονο αυτο τα λεει ολα.
Τελικά νομίζω ότι πολύς ντόρος για το τίποτα άλλη μια φορά....και να δείτε που θα περάσει και του χρόνου θα λέμε ρε τι έγινε με εκείνη την γρίππη των χοίρων, πέρσι???
Εγώ ξέρω ότι είναι κλειστά και το σχολείο του μεγάλου και το νηπιαγωγείο του μικρού, επειδή κάποια παιδάκια εμφάνισαν πυρετό (εξ όσων τουλάχιστον γνωρίζω, δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα). Πόσες ώρες μάθησης, αλλά και πόσες ώρες εργασίας των γονέων πάνε χαμένες, το αναλογίζεται κανείς, από την υστερική αντιμετώπιση ενός ανίκανου κράτους; Και καλά τους υπαλλήλους του, να τους πληρώνει και να τους χαίρεται, τους λοιπούς; Λες και έχουμε να κάνουμε με πανούκλα. Και κλείνει το σχολείο για ακριβώς μία εβδομάδα, και όλα καλά μετά; Πέρασε η γρίπη; Γελοιότητες.
Τωρα που πλησιαζουν τα Χριστουγεννα να δεις ποσα σχολεια θα κολλησουν τη μια ή τις δυο προηγουμενες εβδομαδες και θα επεκτεινουν τις διακοπες τους...
Μάλιστα. Θα πιάνει δηλαδή και στα δικαστήρια ως λόγος αναβολής ότι είναι κλειστά τα σχολεία των παιδιών μου και δεν πρόλαβα να προετοιμαστώ για την υπόθεση; Γιατί όλα συγκοινωνούντα δοχεία είναι.
τα σχολεία δεν κλείνουν από μόνα τους. Τα κλείνει ο νομάρχης ύστερα από εισήγηση της επιτροπής πανδημίας.
τα σχολεία δεν κλείνουν από μόνα τους. Τα κλείνει ο νομάρχης ύστερα από εισήγηση της επιτροπής πανδημίας.
Μου αρέσει που περιμένουμε να λειτουργήσει κανονικά κάτι σε αυτή την χώρα...σε μια δύσκολη ψυχολογικά περίπτωση, όπως της "πανδημίας".
Πόσο μάλλον κάτι που είναι και θέμα δημόσιας υγείας.
Όπως στην περίπτωση της κ. Γιαννάτου η οποία νοσηλεύεται ακόμα στο Άγιος Σάββας(Σπύρο αν ήταν ψυχολογικός ο λόγος θα κράταγε τόσο πολύ ως σύμπτωμα??), η οποία είπε όλο το ιστορικό της στον γιατρό που της έλαχε και εκείνος της έκανε το εμβόλιο....ελαφρά την καρδία....
ΑΛήθεια η έννοια της πανδημίας, σε τι μεταφράζεται??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.