Tι συμβαίνει με τα εμβόλια της γρίπης;

Re: Απάντηση: Re: Tι συμβαίνει με τα εμβόλια της γρίπης;

Αιμιλιε αυτο δεν λέει απολυτως τιποτα...Επισης πως γνωριζουμε το ιστορικο της που ειναι Ιατρικό απορρητο??
Kαι τοτε στο περιστατικο που ανεφερθη απο τον Ζούγκλα έγραψα πώς θα μπορούσε ναναι και αγχωδης αντιδραση..
Παρα ταυτα ακομα και εάν ήταν αποδεδειγμένα αντίδραση απο το εμβόλιο αυτό δεν καθιστά το εμβόλιο επικίνδυνο ή περισσότερο ´επικίνδυνο´απο καθε αλλο φαρμακο που κυκλοφορει νομίμως..
Οι δικές μου ενστάσεις γιά το εμβόλιο εστιάζονται καθαρά και μονον στο οικονομικό θέμα τού πράγματος ,στην βαρύτητα ή μή τής νόσου πού είναι πανδημική και οχι σε ´συνωμοσιολογικές θεωρίες´πού τίς απορρίπτω κατηγορηματικά.
Ειναι δυό εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Μωρέ δεν λέω αυτό....υπάρχουν και άλλα, όπως λες και εσύ, φαρμακάκια....

Μιλάω για την ανευθυνότητα του συγκεκριμένου ιατρού που μετά την ενημέρωση περί ιστορικού, της είπε να κάνει το εμβόλιο...
Επίσης 3 μέρες αργότερα και χωρίς καμία επιστημονική απόδειξη, βγαίνει η υπηρεσία(δεν θυμάμαι το όνομα) και λέει οτι δεν οφείλεται στο εμβόλιο, ξερά.

Και δεν λέω οτι οφείλεται, αλλά ρε γαμώτο γίνεται της πο@#!$νας με αυτό το ρημάδι, βγές και πες ότι δεν οφείλεται γιατί η κυρία είχε αυτο το σύνδρομο και το εμβόλιο προκαλεί το και το.....

Δεν καταλαβαίνω κάτι και θα ήθελα την βοήθεια σας: Πώς είναι δυνατόν φάρμακα με τεράστια κατανάλωση και πάρα πολλά χρόνια στην αγορά (πχ Depon) να γράφουν ότι "δεν έχει διαπιστωθεί ότι έχει παρενέργειες αν χορηγηθεί σε εγκύους και πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας", κρατάνε δηλαδή σαφέστατη "πισινή" και αποποιούνται την ευθύνη της χορήγησης, και το εμβόλιο να το θεωρούν αβλαβές σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

εκπομπη στην τηλεοραση: ( γνωστη δηλαδη χθεσινη )

το εμβολιο ειναι επκινδυνο

προκαλει συνδρομο τρομου

ειναι πειραματικο

στη γερμανια μαλιστα τους λενε αναλυτικα οτι ειναι πειραματικο και τι σημαινει αυτο .

το ευρωπαικο περιεχει ενισχυτικο
το εκανε και η κ Μερκελ ( ναι αλλα εκανε το καλο συμπληρωσαν )
ποιο ειναι το καλο ? το αμερικανικο
γιατι? γιατι δεν εχει ενισχυτικο .
τι ειναι αυτο ? ουσια που περιεχεται και σε αλλα εμβολια ( πχ το ευρωπαικο της κοινης γριπης ) που καθιστα την παραγωγη ευκολοτερη και ταχυτερη ...

και μαλλον αυτο προκαλει τις οποιες παρενεργειες

εξ αιτιας αυτου δεν μπορει να περπατησει σωστα μια αμερικανιδα ( τωρα δε μας ειπατε οτι το αμερικανικο ειναι καθαρο ?
σημειωση ! αυτη παρελυσε ( κατ ακριβολογια καποια νευρολογικη διαταραχη που προκαλει μυικους σπασμους ) απο το κοινο εμβολιο (? ! )

στο τελος τελικο συμπερασμα : να το κανουμε ?

ΝΑΙΙΙΙ !

( αιτολογηση : απο το εμβολιο μπορει να παθετε κατι αλλα απο τη γριπη μπορει να πεθανετε . αυτο θα ηταν ομως ακριβες αν ηταν βεβαιο οτι ΟΛΟΙ θα κολλησουμε τη γριπη . οποτε απο την πιθανοτητα να παθουμε το ενα καλυτερα το εμβολιο ... ομως ειναι σιγουρο οτι θα κολλησω τη γριπη ?

βγαλτε συμπερασμα ...

Last edited:
Οταν νοικιασω σπιτι μετα το φανταριλικι,δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομυριο να βαλω τηλεοραση μεσα.

Οταν νοικιασω σπιτι μετα το φανταριλικι,δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομυριο να βαλω τηλεοραση μεσα.

Bάλε, αλλά έχε την για κάνα PS3 ή κάνα DVD -Audio... Εγώ συνδέω την κεραία μόνο όταν έχει κάνα Champion's League... Η επίσημη δικαιολογία που λέω όταν με ρωτάνε γιατί είναι ότι φοβάμαι τους κεραυνούς :D:D:D

Bάλε, αλλά έχε την για κάνα PS3 ή κάνα DVD -Audio... Εγώ συνδέω την κεραία μόνο όταν έχει κάνα Champion's League... Η επίσημη δικαιολογία που λέω όταν με ρωτάνε γιατί είναι ότι φοβάμαι τους κεραυνούς :D:D:D

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

:D

εμένα πάντως η ιστορία με το εμβόλιο μου θυμίζει το bungee jamming
που για να πηδήξεις σε βάζουν να υπογράψεις.....

tar-bungee.jpg

Απάντηση: Re: Tι συμβαίνει με τα εμβόλια της γρίπης;

Δεν καταλαβαίνω κάτι και θα ήθελα την βοήθεια σας: Πώς είναι δυνατόν φάρμακα με τεράστια κατανάλωση και πάρα πολλά χρόνια στην αγορά (πχ Depon) να γράφουν ότι "δεν έχει διαπιστωθεί ότι έχει παρενέργειες αν χορηγηθεί σε εγκύους και πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας", κρατάνε δηλαδή σαφέστατη "πισινή" και αποποιούνται την ευθύνη της χορήγησης, και το εμβόλιο να το θεωρούν αβλαβές σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Κανένα φάρμακο δεν έχει ένδειξη να χορηγηθεί στην εγκυμοσύνη. Αυτό γιατί δεν γίνονται κλινικές δοκιμές σε εγκύους ώστε να τεκμηριωθεί η ασφάλεια χορήγησης (μη ηθικό). Απλά υπάρχουν πολλά φάρμακα που με τα χρόνια έδειξαν πως είναι ασφαλή και χορηγούνται στις έγκυες γυναίκες.

εμένα πάντως η ιστορία με το εμβόλιο μου θυμίζει το bungee jamming
που για να πηδήξεις σε βάζουν να υπογράψεις.....

tar-bungee.jpg

Φιλε μου πολλα φαρμακα εχουν παρενεργειες και σε βαζουν να υπογραψεις πριν.Προσφατα εκανα μαγνητικη εγκεφαλου+αγγειογραφια εγκεφαλου και με βαλαν και υπεγραψα γιατι αν χρειαζοταν πχ σκιαγραφικο υγρο μπορει να εκανε τιποτα παρενεργειες αν ημουν αλλεργικος κτλ.

Έρχονται αποκαλύψεις για την μαιμού πανδημία με την γρίπη

ΌΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ - ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Αποκαλύψεις για την δήθεν πανδημία της γρίπης ετοιμάζονται να κάνουν μέλη του συμβουλίου της Ευρώπης καθώς όπως αποδεικνύεται όλος ο πανικός έγινε για να κατασκευάσουν οι φαρμακευτικές και τα εργαστήρια εμβόλια κατά του νέου ιου της γρίπης. Το κύμα...

πανδημίας που είχαν πει ότι θα έρθει τελικά έμεινε στις...καλένδες και ο κόσμος τζάμπα έτρεχε να κάνει εμβόλια(εκτός από τις ευπαθείς ομάδες). Όμως πόσοι ήταν οι νεκροί από την απλή γρίπη πέρσι; Μήπως 250.000 σε όλο τον κόσμο;

Το χειρότερο απ'όλα είναι ότι αν γίνει κάτι άλλο χειρότερο δεν θα τους πιστεύουμε πια για να κάνουμε εμβόλια.
πηγη:troktiko

Λετε να ηταν ετσι και τσαμπα τα εμβολια που εκανε ο κοσμος οχι ολοι!!!

Doctor μαζέψου, ότι σκουπίδι βρεις στο δίκτυο, μην το πετάς εδώ μέσα...

Το τρωκτικό πλέον δεν είναι μια (έστω και λίγο) αξιόπιστη πηγή. Υιοθετεί ότι είναι φοβικό και θεματικό (μαζί με gossip news) για να αυξήσει τις σελίδες του.

Ο πανικός έγινε διότι μέχρι τώρα είχαμε γρίπη κάθε χρόνο που έμοιαζε με τις προηγούμενες, άρα είχαμε αντισώματα. Αυτή η νέα, δεν είχε μεγάλη σχέση με τις προηγούμενες, άρα δεν εχουμε αντισώματα.

Εκεί πάνω μπορεί να παίχτηκε μεγάλο παιχνίδι από τις εταιρείες, δεν λέω όχι. Όμως από την άλλη, σίγουρα παίχθηκε μεγάλο παιχνίδι κι από τις εταιρείες που δεν έχουν εμβόλιο για τη νέα γρίππη αλλά έχουν εμβόλιο για τον πενυμονιόκοκκο, αν θέλεις έχω και τα ονόματα των εταιρειών, που χρηματοδότησαν κάτω από το τραπέζι αρκετές από τις καμπάνιες, κατά των εμβολίων της νέας γρίππης.

Τώρα για τις ποσότητες των αζήτητων εμβολίων, να θυμίσω ότι όλες οι χώρες έκαναν μεγαλύτερες παραγγελίες από το σύνολο του πληθυσμού τους, διότι αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα χρειαστούν δυο δόσεις.

Βλάση διαφωνώ!

Αυτά τα κείμενα πρέπει να δημοσιεύονται και να συζητιούνται ώστε να ενημερωνόμαστε όλοι, ιδιέταιρα όταν είναι σκουπίδια-ψέματα για να πουλήσουν φόβο και ίντριγκα, να αποπροσανατολίσουν κτλ.

Είναι πολύ χρήσιμη η παρέμβαση και διάψευση όλων αυτών από μέλη που είναι πιο ενημερωμένα από εμάς (όπως εσύ φίλε Βλάση), ΙΜΟ πάντα!

Και για να υπερθεματίσω, τι διαφορά έχει ένα κείμενο του Νικολακόπουλου από τα παραπάνω? Διαμαρτυρήθηκε κανείς γιατί πολλοί από εμάς τα ανεβάζουμε στο forum?

Προσωπικά ευχαριστώ το Αποστόλη (και όσους άλλους ανεβάζουν παρόμοια) και τον Βλάση (και όσους μπάινουν στον κόπο να μοιράσουν τις γνώσεις τους)...

:grinning-smiley-043 -bye-

ΒΛΑΣΙΔΗΣ οκ δεν θα ξανα πεταξω σκουπιδι,απλα ηθελα να ακουσω μια γνωμη.Βλεπεις εγω καθοτι τσοπανος δεν μπορω να κταλαβω 5 πραματα,για τον λογο αυτο προσπαθω να μαθω απο εδω μεσα απο εσας που εχετε γνωσεις.
Και μην με παρεξηγειτε για αυτο που εκανα,ζητω συγνωμη.

Re: Απάντηση: Tι συμβαίνει με τα εμβόλια της γρίπης;

ΒΛΑΣΙΔΗΣ οκ δεν θα ξανα πεταξω σκουπιδι,απλα ηθελα να ακουσω μια γνωμη.Βλεπεις εγω καθοτι τσοπανος δεν μπορω να κταλαβω 5 πραματα,για τον λογο αυτο προσπαθω να μαθω απο εδω μεσα απο εσας που εχετε γνωσεις.
Και μην με παρεξηγειτε για αυτο που εκανα,ζητω συγνωμη.

δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη...

Φέτος πήγα στην Γερμανία για να περάσω τις γιορτές με την οικογένεια της γυναίκας μου. Ο κουνιάδος μου που είναι μορφωμένος και πολύ ενημερωμένος άνθρωπος μου είπε ότι και εκεί η καμπάνια για τον εμβολιασμό έπεσε στο κενό. Μόνο γύρω στο 10% του γενικού πληθυσμού και 3-5% του νοσοκομιακού προσωπικού, γιατρών και νοσηλευτών, εμβολιάστηκε κατά της νέας γρίππης. Οπότε δεν είμαστε οι μόνοι που δυσπιστούν. Να τονίσω ότι στη Γερμανία ο κόσμος ακούει πολύ περισσότερο τις τεκμηριωμένες γνώμες επιστημόνων και έχει πολύ μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις κρατικές υπηρεσίες από ότι εδώ.

Ο πανικός έγινε διότι μέχρι τώρα είχαμε γρίπη κάθε χρόνο που έμοιαζε με τις προηγούμενες, άρα είχαμε αντισώματα. Αυτή η νέα, δεν είχε μεγάλη σχέση με τις προηγούμενες, άρα δεν εχουμε αντισώματα.

Και τοτε πως εξηγειται το οτι πολλοι ανθρωποι την περνανε με πολυ ηπια συμπτωματα (τσουξιμο στα ματια , πονους στα ποδια , δεκατα κτλ.)?

Επισης συμφωνα με γιατρο γνωστο μου η ιδια γριπη ειχε ξαναεμφανιστει στο 1957-59 (και την δεκαετια του '70 αλλα σε μικρη κλιμακα) με αποτελεσμα πολλοι ανθρωποι που ειχαν γεννηθει την δεκαετια του '50 να εχουν ηδη αντισωματα...

Κ
Επισης συμφωνα με γιατρο γνωστο μου η ιδια γριπη ειχε ξαναεμφανιστει στο 1957-59 (και την δεκαετια του '70 αλλα σε μικρη κλιμακα) με αποτελεσμα πολλοι ανθρωποι που ειχαν γεννηθει την δεκαετια του '50 να εχουν ηδη αντισωματα...

Πολύ σωστά, γι αυτό και άρχισαν να χτυπούν τα καμπανάκια... επιδή η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού δεν είχε έλθει σε επαφή με αυτή τη γρίπη, άρα δεν έχει από μόνη της αντισώματα.

Και είναι πολύ καλό που έχει μια ήπια μορφή μέχρι σήμερα. Το σοβαρό πρόβλημα θα ήταν αν η επιδημία θα ήταν επιθετική.

Απάντηση: Re: Tι συμβαίνει με τα εμβόλια της γρίπης;

Και τοτε πως εξηγειται το οτι πολλοι ανθρωποι την περνανε με πολυ ηπια συμπτωματα (τσουξιμο στα ματια , πονους στα ποδια , δεκατα κτλ.)?

Αυτό πού πρωτίστως φοβόντουσαν στην συγκεκριμένη γρίπη ήταν η μεγαλύτερη μεταδοτικότητα της στον πληθυσμό σέ σχεση μέ την ´κλασική γρίπη´...

Τα ήπια συμπτώματα έχουν να κάνουν με το πώς ο νέος ιός διεισδύει και επιδρά σέ κάθε οργανισμό,που ειναι μοναδικός και ιδιαίτερος..Σέ λιγοστές περιπτώσεις προκάλεσε ιογενή πνευμονία χωρίς νά υπάρχει άλλη υποκειμενη νόσος μέ δυσαρεστα αποτελέσματα(αλλά ευτυχώς ήσαν ελάχιστες αυτές οι περιπτώσεις).

Και το τελευταίο που γράφεις Γιάννη,μοιάζει νά έχει βάση γι´αυτό άλλως τε ο φόβος για εξάπλωση τής πανδημίας αφορούσε πρωτίστως ατομα κάτω τών 50 ετών.