Tι συμβαίνει με τα εμβόλια της γρίπης;

Κάνε τα κονέ σου με το γιατρό, ψάξε να βρεις αν είστε κοντοσείρια ή ασημάκια και ρίξε του το παραμύθι ότι δε γουστάρεις να κάνεις ενέσεις και τα τοιαύτα. Να δεις που την κρίσιμη μέρα αντί να τρυπήσει εσένα θα ρίξει την ένεση στο νεροχύτη.;) κάτι σαν τις βολές με G3 που δεν γίνονται όταν βρέχει αλλά καταχωρούνται κανονικά στο βιβλίο ασκήσεων και μετά προκύπτει πλεόνασμα φυσιγγίων στην ΑΠ.

Κάνε τα κονέ σου με το γιατρό, ψάξε να βρεις αν είστε κοντοσείρια ή ασημάκια και ρίξε του το παραμύθι ότι δε γουστάρεις να κάνεις ενέσεις και τα τοιαύτα. Να δεις που την κρίσιμη μέρα αντί να τρυπήσει εσένα θα ρίξει την ένεση στο νεροχύτη.;) κάτι σαν τις βολές με G3 που δεν γίνονται όταν βρέχει αλλά καταχωρούνται κανονικά στο βιβλίο ασκήσεων και μετά προκύπτει πλεόνασμα φυσιγγίων στην ΑΠ.

Ξεκινάω να το δουλεύω ;)

Επανέρχεται δριμύτερος ο ιός Η1Ν1 - Εννέα άνθρωποι στην εντατική από τη νέα γρίπη...

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=100234

Τι έγινε μεταλλάχθηκε ο Ιός? Όσοι τον περάσαμε μπορεί να ξανά κολλήσουμε?

Ναι μεταλλαχθηκε σε ισπανικη γριπη :ADFADF1:
Ακομα τις ανοησεις περι H1N1 πιστευεις , ο ΠΟΥ ειναι εντεταλμενο οργανο των μεγαλων φαρμακευτικων εταιριων , που τα παιρνει χοντρα για να βγαζει καταπτυστες ανακοινωσεις περι πανδημιων και επικυνδυνων γριπων για να τα τσεπουνε οι εταιριες
Γινανε ρεζιλι πριν απο 2 χρονια οταν αποκαλυφθηκε η απατη

Περιέχεται πλέον στο "απλό" χρονιάτικο γενικό εμβόλιο κατά της γρίππης.Το έκανα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Διαβαζα στο ΘΕΜΑ οτι δεν εχει μεταλλαχθεί.

Βεβαια ειναι εντελως αναξιοπιστη σαν εφημεριδα αλλα τουλαχιστον σε αυτο καποιον Γιατρο θα ρωτησαν.

Απάντηση: Re: Tι συμβαίνει με τα εμβόλια της γρίπης;

Διαβαζα στο ΘΕΜΑ οτι δεν εχει μεταλλαχθεί.

Βεβαια ειναι εντελως αναξιοπιστη σαν εφημεριδα αλλα τουλαχιστον σε αυτο καποιον Γιατρο θα ρωτησαν.

Γιάννη άν ειχει γινει κακοήθης μετάλλαξη τού Ιού (γιατί υπάρχουν και οι καλοηθέστερες πού μπορεί νά τον κάνουν ακόμα πιό ήπιο)οπως έλεγαν πέρυσι θάχαμε πολλά κρούσματα και θύματα ήδη..
Μην ανησυχείς...

Σπυρο την περασαμε περυσι οικογενειακώς απλως επειδη εχω δυο παιδια (κορη 6,5 ετων, γιος 4 ετων) προσπαθω να ενημερώνομαι.

Απάντηση: Re: Tι συμβαίνει με τα εμβόλια της γρίπης;

Σπυρο την περασαμε περυσι οικογενειακώς απλως επειδη εχω δυο παιδια (κορη 6,5 ετων, γιος 4 ετων) προσπαθω να ενημερώνομαι.

Θεωρητικά προκαλείται ανοσία αν ειναι το ιδιο στέλεχος..
Αν υπάρξει μετάλλαξη και μάλιστα κακοήθης ειναι άλλο ζητημα,αλλά καμιά ενδειξη δεν υπάρχει..

Επίσης με οσα προέκυψαν απο πέρυσι φανηκε οτι έμοιαζε μέ την απλή γρίππη πέραν τών επιβαρυμένων εξαιρέσεων,απο άλλα νοσήματα.

Δεν υπάρχει καμιά άλλη ένδειξη γιά μεγάλο κύμα ή για μετάλλαξη τουλάχιστον αποσα εχω διαβάσει..

Ευχαριστω πολυ.

Εγω την περασα με απλο πονοκεφαλο για 1,5 ημερα. Η γυναικα μου δεκατα (37,5) ενω η κορη μου πιο βαρια απο ολους με εως 39 πυρετο για 4 ημερες. Ο μικρος ειχε κανει 3 ημερες μεχρι 38.5.

Συναδελφος του αδερφου μου (Δικηγορος) εφτασε μεχρι την εντατικη λογω πνευμονιας αλλα την γλιτωσε τελικα.

Σε γενικες γραμμες οι περισσοτεροι που ξερω την περασαν σχετικα ανωδυνα.

Δυστυχώς χθές έχασα μία ξαδέρφη μου στην Σέρρες από τον εν λόγω ιό. Είχε συμπτώματα γρίπης για πάνω από 15 ημέρες (έντονος βήχας και πυρετός) όταν τελικά πήγε στο Νοσοκομείο όπου φυσικά εισήχθη στην ΜΕΘ του νοσοκομείου, με βαριά συμπτώματα πνευμονίας, όπου την είχαν σε καταστολή για 10 ημέρες. Δυστυχώς όμως....
Σημειωτέον οτι δεν αντιμετώπιζε κανένα χρόνιο πρόβλημα υγείας, εκτός από τον υποθυρεοειδισμό που αντιμετώπιζε με αγωγή.

Last edited:
Δυστυχώς χθές έχασα μία ξαδέρφη μου στην Σέρρες από τον εν λόγω ιό. Είχε συμπτώματα γρίπης για πάνω από 15 ημέρες (έντονος βήχας και πυρετός) όταν τελικά πήγε στο Νοσοκομείο όπου φυσικά εισήχθη στην ΜΕΘ του νοσοκομείου, με βαριά συμπτώματα πνευμονίας, όπου την είχαν σε καταστολή για 10 ημέρες. Δυστυχώς όμως....
Σημειωτέον οτι δεν αντιμετώπιζε κανένα χρόνιο πρόβλημα υγείας, εκτός από τον υποθυρεοειδισμό που αντιμετώπιζε με αγωγή.

Θερμά συλλυπητήρια....

Αν συνεχιζεται ο πυρετος πανω απο 3-4 ημερες πρεπει καποιος να επισκεπτεται υποχρεωτικα Γιατρο.

Οχι μονο για τον φοβο της γριπης αλλα και γενικοτερα.

Ο πυρετος ειναι μια προειδοποιηση οτι κατι συμβαινει στον οργανισμο.

Αν συνεχιζεται ο πυρετος πανω απο 3-4 ημερες πρεπει καποιος να επισκεπτεται υποχρεωτικα Γιατρο.

Οχι μονο για τον φοβο της γριπης αλλα και γενικοτερα.

Ο πυρετος ειναι μια προειδοποιηση οτι κατι συμβαινει στον οργανισμο.

Πολύ σωστά αν είχε πάει την τέταρτη ημέρα σε ένα ΣΟΒΑΡΟ νοσοκομείο είχε πολλές ελπίδες να σωθεί.
Αυτό ειδικά είναι οδηγία και για τα μικρά παιδιά.

Πολύ σωστά αν είχε πάει την τέταρτη ημέρα σε ένα ΣΟΒΑΡΟ νοσοκομείο είχε πολλές ελπίδες να σωθεί.
Αυτό ειδικά είναι οδηγία και για τα μικρά παιδιά.
Συμφωνώ απόλυτα, δεδομένου οτι κάθε μορφή γρίπης μπορεί να αποβεί μοιραία. Τι να πω δεν ξέρω.