Τι συμβαίνει με τα ροτβάιλερ?

Δεν καταλαβαινω τι μου γραφεις !

Ενας σκυλος μπορει να περιστραφει 360 σε χρονο dt.

Γιατι να κλειδωσει σε μια θεση ?

Γιατί το "κλείδωμα" είναι χαρακτηριστικό πολλών (αν όχι όλων) των σκύλων οι οποίοι έχουν δαγκώσει σε φάση τσαμπουκά.

Δεν λέω ότι είναι εντελώς ακίνδυνο, απλώς πήρα αφορμή απο το video που ανέβηκε και μιλάει για ελαφρύ πνιγμό με το κολλάρο, οπότε αντιπαρέθεσα μια "ευκολότερη" λύση.

Όλα αυτά απαιτούν εμπειρία.
Κυρίως όμως ψυχραιμία και καθαρό μυαλό στην "στραβή".

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τα ροτβάιλερ?

Δι'αλληλογραφίας ή μέσω internet ? :))

ΒΑΣΙΚΑ ο ιδιοκτητησ εκπαιδευεται. Δεν υπαρχει σκυλος εκπαιδευμενος χωρις το αφεντικο του. Εφερνα 3 μηνες δασκαλο σπιτι και μας εκπαιδευε στη χρηση του σκυλου. ΜΑΖΙ. Αφεντικο και σκυλος.

Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τα ροτβάιλερ?

Ο ανύποπτος περαστικός πού έχει δεχθεί τη επίθεση του σκύλου ,μάλλον ούτε να το σκεφτεί δε μπορεί

Ουτε το παραπανω βιντεο ουτε και εγω αναφερομαι στο "θυμα".
Καποιος τριτος ειναι αυτος που θα απεμπλεξει το σκυλο.

Φταίει το ροτβάιλερ – φταίει η στροφή – φταίει το κινητό – φταίει το ποτό –φταίει ο καρχαρίας – φταίει το μαχαίρι - φταίει το χιόνι – το σκοτάδι κλπ κλπ και ΠΟΤΕ ο ΗΛΙΘΙΟΣ που δραστηριοποιείται με ΛΑΘΟΣ τρόπο /τόπο / χρόνο
.
Τι φταίει το ροτβάιλερ και θα θανατωθεί σαν «κακό». Να σκοτώσουμε όλους τους κροκόδειλους του πλανήτη επομένως.

Δηλαδή η τιμωρία του ΗΛΙΘΙΟΥ στρατηγού (που θα επικαλεστεί την "κακιά στιγμή" – όπως κάθε ανεύθυνος κάνει κλασσικά ) είναι να αποστερηθεί τα σκυλιά του .? Τόοσο ..μεγάλη τιμωρία. ?
Δεν πρέπει σαν αστική ευθύνη να φάει 300,000 ευρώ πρόστιμο για απώλεια ζωής και να χάσει το σπίτι του για παράδειγμα..?

Ας γίνει αυτό να δούμε πόσοι τζάμπα μάγκες (με σκύλο-αρκούδα και κόμπλεξ -δεινόσαυρο) θα το παίζουν ράμπο με επιθετικά εκπαιδευμένους (?) σκύλους.

Last edited:
Όπως δεχόμαστε ότι πρέπει να ελέγχονται τα όπλα και δεν πρέπει να κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσά μας, για τον ίδιο λόγο δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πρέπει να ελέγχεται κάτι τόσο επικίνδυνο όσο ένα ροτβάιλερ. Επειδή μερικοί γνωρίζουν ροτβάιλερ που γίνονται γατούλες; Κι εγώ είδα στο γιουτιούμπ έναν τύπο που έκανε λιοντάρια να κυλιούνται στις ράχες τους για χάδια, ε, και; Μεγάλη μάζα, τρομερή μυϊκή δύναμη, φοβερά σαγόνια, και ο κάτοχος όλων των παραπάνω, είναι ζώο (ακόμη και αν εξισώναμε την από φυσικής ροπής συμπεριφορά όλων των ρατσών, που προφανώς δεν είναι έτσι), το οποίο εξ ορισμού δεν υπακούει σε λογικούς κανόνες, ούτε είναι *δεδομένο* ότι μπορεί να του εμφυσηθεί, όσο καλόβολος και να είναι ο ιδιοκτήτης του, κατανόηση για τα στοιχειώδη της συμβίωσης στις κοινωνίες των ανθρώπων. Έτσι θα φτάσουμε να καταδικάζουμε α πριόρι τον ιδιοκτήτη (χωρίς να ξέρουμε γρυ για το πώς ανέθρεψε τα ζώα του) ή την κακιά την ώρα, παραβλέποντας την ίδια την εστία κινδύνου ως τον καθοριστικότατο παράγοντα.

Και η μάνα μου ήθελε συντροφιά, αλλά πήρε τον Παστελάκο, και όχι κανένα πιτμπουλ.

my 2 cents

Προσωπικά δηλώνω (και νοιώθω) εξαιρετικά φιλόζωος , αναζητώ σε όποια-λίγα ταξίδια μου την άγρια ζωή, είμαι φανατικά αντίθετος στο κυνήγι κλπ.

Αλλά εδώ πρέπει να διαφοροποιήσουμε το παραπάνω (που είναι σέβομαι την φυσική ζωή – χώρο κλπ) και της έννοιας του κατέχω κάποιο ζώο ΑΡΑ είμαι φιλόζωος.

Δεν ξέρω , γιατί τα τελευταία χρόνια έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα. Δεν ξέρω λοιπόν πόσο φιλόζωος είναι κάποιος που παίρνει ένα ιγκουάνα ή ένα πίθωνα σε ένα διαμέρισμα. Είναι φιλόζωος ή απλά μοχλεύει ,με πολλαπλασιαστή , το «ΕΓΩ» του απέναντι στο «υπόλοιπο» κοινωνικό σύνολο των κοινών συνηθισμένων ανθρωπ(ακ)ων.?

Σχετικά το ίδιο συμβαίνει κάπου – κάπως και με τα σκυλιά –‘όχι πάντα βέβαια . Δηλαδή ο συγκεκριμένος Στρατηγός με τα 8 ροτβάιλερ (που μάλλον τους πουλάει στρατηγηλίκι και εξουσία και αισθάνεται σαν ο Εσκομπαρ με τους σωματοφύλακες) είναι φιλόζωος. ?

Ήταν ΠΟΤΕ φιλόζωος ένας τέτοιος χαρακτήρας (και αρκετοί όμοιοι του) γιατί κάπου έχει χαθεί η μπάλα.

Yπάρχουν φιλόζωοι χωρίς ζώα και υπάρχουν και ζωά που έχουν ζώα και το παίζουν φιλόζωοι.
Δεν έχει καμία σημασία το αν έχεις η δεν έχεις κατοικιδιο, σημασία έχει πως συμπεριφέρεσαι σε κάτι ζωντανό, είτε είναι σκύλος είτε είναι φίδι.

Ενας που έχει 3 σκυλιά παρατημένα στην ταράτσα ή στο μπαλκόνι και τους βάζει φαί και νερό κάθε 5 μέρες είναι ζώο δεν είναι φιλόζωος.

Οταν ενα ζώο έχει μεγαλώσει να είναι επιθετικό επειδή ο ιδιοκτήτης του τον έχει μικρό δυστηχώς είναι πολύ δύσκολο να ξεμάθει.

Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τα ροτβάιλερ?

Όπως δεχόμαστε ότι πρέπει να ελέγχονται τα όπλα και δεν πρέπει να κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσά μας, για τον ίδιο λόγο δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πρέπει να ελέγχεται κάτι τόσο επικίνδυνο όσο ένα ροτβάιλερ. Επειδή μερικοί γνωρίζουν ροτβάιλερ που γίνονται γατούλες; Κι εγώ είδα στο γιουτιούμπ έναν τύπο που έκανε λιοντάρια να κυλιούνται στις ράχες τους για χάδια, ε, και; Μεγάλη μάζα, τρομερή μυϊκή δύναμη, φοβερά σαγόνια, και ο κάτοχος όλων των παραπάνω, είναι ζώο (ακόμη και αν εξισώναμε την από φυσικής ροπής συμπεριφορά όλων των ρατσών, που προφανώς δεν είναι έτσι), το οποίο εξ ορισμού δεν υπακούει σε λογικούς κανόνες, ούτε είναι *δεδομένο* ότι μπορεί να του εμφυσηθεί, όσο καλόβολος και να είναι ο ιδιοκτήτης του, κατανόηση για τα στοιχειώδη της συμβίωσης στις κοινωνίες των ανθρώπων. Έτσι θα φτάσουμε να καταδικάζουμε α πριόρι τον ιδιοκτήτη (χωρίς να ξέρουμε γρυ για το πώς ανέθρεψε τα ζώα του) ή την κακιά την ώρα, παραβλέποντας την ίδια την εστία κινδύνου ως τον καθοριστικότατο παράγοντα.

Και η μάνα μου ήθελε συντροφιά, αλλά πήρε τον Παστελάκο, και όχι κανένα πιτμπουλ.

my 2 cents

Πολύ μούρη ο Παστελάκος!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Προσωπικά δηλώνω (και νοιώθω) εξαιρετικά φιλόζωος , αναζητώ σε όποια-λίγα ταξίδια μου την άγρια ζωή, είμαι φανατικά αντίθετος στο κυνήγι κλπ.

Αλλά εδώ πρέπει να διαφοροποιήσουμε το παραπάνω (που είναι σέβομαι την φυσική ζωή – χώρο κλπ) και της έννοιας του κατέχω κάποιο ζώο ΑΡΑ είμαι φιλόζωος.

Δεν ξέρω , γιατί τα τελευταία χρόνια έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα. Δεν ξέρω λοιπόν πόσο φιλόζωος είναι κάποιος που παίρνει ένα ιγκουάνα ή ένα πίθωνα σε ένα διαμέρισμα. Είναι φιλόζωος ή απλά μοχλεύει ,με πολλαπλασιαστή , το «ΕΓΩ» του απέναντι στο «υπόλοιπο» κοινωνικό σύνολο των κοινών συνηθισμένων ανθρωπ(ακ)ων.?

Σχετικά το ίδιο συμβαίνει κάπου – κάπως και με τα σκυλιά –‛όχι πάντα βέβαια . Δηλαδή ο συγκεκριμένος Στρατηγός με τα 8 ροτβάιλερ (που μάλλον τους πουλάει στρατηγηλίκι και εξουσία και αισθάνεται σαν ο Εσκομπαρ με τους σωματοφύλακες) είναι φιλόζωος. ?

Ήταν ΠΟΤΕ φιλόζωος ένας τέτοιος χαρακτήρας (και αρκετοί όμοιοι του) γιατί κάπου έχει χαθεί η μπάλα.

Το να κατέχεις απλά ένα ζώο, από μόνο του δεν σε κάνει με τίποτε φιλόζωο.
Για παράδειγμα ένας κυνηγός που μπορεί να έχει κυνηγόσκυλα.
Η αντιμετώπιση που έχουν συνήθως αυτά τα σκυλιά, πολύ άνετα μπορεί να χωρέσει στην έννοια κακοποίηση!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και να προσθέσω ένα μεγάλο ΕΥΓΕ που είσαι ενάντιος στο έγκλημα που λέγεται κυνήγι!

:SFGSFGSF:

Σπεύσανε οι φιλόζωοι (και οι κατά διαφήμιση φιλόζωοι) να υιοθετήσουν
Έσπευσε κανένας φιλόζωος να μας πει σε ποιους έχει πουλήσει σκυλιά ?
Μπας και τον κυνηγήσει και κανα κράτος , ξέρω γω για φοροδιαφυγή για τις πωλήσεις, καθώς από όσο ακούω είναι ακριβά ζώα για να τα αποκτήσεις
Τι έγινε μήπως οι φιλόζωοι δεν ξέρουν καν για τα ροτ της γειτονίας τους από που κρατάει η σκούφια τους ?
Γενικά δε τα εχω με τα ζώα, αλλά για την ώρα ο στρατηγός μας φθηνά την έχει γλυτώσει, και θα ήθελα να δώ τι μπορεί να κάνει κράτος και οργανώσεις φιλόζωων (και μη) για να εξετάσουμε τι ζωή ζούσε
Και γενικά οι ενώσεις φιλόζωων θα έπρεπε να έχουν μεγαλύτερη συμμετοχή πέραν της υιοθεσίας σε αντίστοιχες περιπτώσεις, ακόμα και πριν να φτάσουμε εδώ.

Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τα ροτβάιλερ?

Mαλλον φυλουσε αποθηκη πυρομαχικων .... (ο στραταρχης :icon15:) .....

ΟΚΤΩ ροτβαιλερ ??? ..... :blink::blink::blink: ..... !!!!

Εγώ προτείνω να πάει το ΣΔΟΕ και να του καταλογίσει τα 8 σκυλιά σαν τεκμήριο διαβίωσης .....