Τι συμβαίνει με τα ροτβάιλερ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τα ροτβάιλερ?

...Σόρρυ αν σε στενοχωρώ αλλά έχω πήξει στην μπούρδα.

ΟΚ. Εννοείται οτι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με αυτό το πνεύμα. Δεν έχει νόημα να διαφωνούμε υπο αυτούς τους όρους.

Μου ζητάς να φέρω στοιχεία ανισης μεταχείρισης σε περιπτώσεις αμέλειας όταν πρόκειται για ζώα ή πχ. για αυτοκίνητα.
Δες εδώ περιπτώσεις προφυλάκισης οδηγών που προκάλεσαν δυστυχήματα υπο διάφορες συνθήκες.
https://www.google.gr/search?q=προφ...irefox-b&gfe_rd=cr&ei=oAppV-KmJcrU8geTy4HABg#
Φέρε μου τώρα εσύ περιπτώσεις ιδιοκτητών που προφυλακίστηκαν γιατι ο σκύλος τους σκότωσε άνθρωπο, όπως έγινε στην Κοζάνη...

Last edited:
Γιατί με την περιπτωσιολογία δεν γίνεται να βγάζουμε ούτε γενικά ούτε σοβαρά συμπεράσματα.
Και για το συγκεκριμένο: αν ένας σκύλος έφαγε παντοφλιές μικρός, αυτό από μόνο του δεν λέει και πολλά. Εξαρτάται τι "παντοφλιές" έφαγε και κυρίως για ποιό λόγο τις έφαγε.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ΟΚ. Εννοείται οτι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με αυτό το πνεύμα. Δεν έχει νόημα να διαφωνούμε υπο αυτούς τους όρους.

Μου ζητάς να φέρω στοιχεία ανισοδικίας σε περιπτώσεις αμέλειας όταν πρόκειται για ζώα ή πχ. για αυτοκίνητα.
Δες εδώ περιπτώσεις προφυλάκισης οδηγών που προκάλεσαν δυστυχήματα υπο διάφορες συνθήκες.
https://www.google.gr/search?q=προφ...irefox-b&gfe_rd=cr&ei=oAppV-KmJcrU8geTy4HABg#
Φέρε μου τώρα εσύ περιπτώσεις ιδιοκτητών που προφυλακίστηκαν γιατι ο σκύλος τους σκότωσε άνθρωπο, όπως έγινε στην Κοζάνη...

Τώρα σοβαρολογείς? Ξέρεις τι είναι η προφυλάκιση? και για ποιό λόγο δίνεται?
Ή μήπως η προφυλάκιση είναι ποινή?
Γιατί για τις ποινές μίλαγες.
Πάλι στη μπαρούφα το γυρίσαμε?

Αλλά τα στοιχεία δώσε μας. Δεν νομίζω η άποψή σου να διαμορφώθηκε από αυτές τις δύο (2) περιπτώσεις.

Αλλά και στα 2 αυτά παραδείγματα που έδωσες δεν υπάρχει σοβαρή πληροφορία.
Ο ιδιοκτήτης των σκύλων διώκεται για ανθρωποκτονία εξ' αμελείας.
Ο οδηγός γιατί διώκεται? Ξέρεις καν?

Αφού εγώ λοιπόν δυσκολεύομαι, δεν δίνεις εσύ στοιχεία που να δείχνουν οτι αντιμετωπίζονται το ίδιο ?
Κάποιος ιδιοκτήτης σκύλου που προφυλακίστηκε ίσως ? Εστω και 1 μήνα?
Στην προφυλάκιση ξέρω οτι μπορείς να κάτσεις μέχρι 18 μήνες και δίνεται για να μην ξαναπροκαλέσεις παρόμοια αδικήματα. Ο νταλικιέρης πχ. σε κάποια λινκ (απο το λινκ που έβαλα) να μην ξαναπέσει πάνω σε σταματημένα οχήματα ή μην προκαλέσει άλλα...

...Αλλά και στα 2 αυτά παραδείγματα που έδωσες δεν υπάρχει σοβαρή πληροφορία.
Ο ιδιοκτήτης των σκύλων διώκεται για ανθρωποκτονία εξ' αμελείας.
Ο οδηγός γιατί διώκεται? Ξέρεις καν?

ΟΚ, ας το αφήσουμε καλύτερα.

Και για να μη μένουνε μετέωρες κοτρώνες: και ο οδηγός προφυλακίστηκε και μετά αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την ημέρα της δίκης του ΚΑΙ ο ιδιοκτήτης των ροτβάϊλερ προφυλακίστηκε και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την ημέρα της δίκης του.

Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τα ροτβάιλερ?

Και για να μη μένουνε μετέωρες κοτρώνες: και ο οδηγός προφυλακίστηκε και μετά αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την ημέρα της δίκης του ΚΑΙ ο ιδιοκτήτης των ροτβάϊλερ προφυλακίστηκε και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την ημέρα της δίκης του.

Οχι, τον ιδιοκτήτη των σκύλων τον άφησε ελεύθερο ο εισαγγελέας μετα την κατάθεσή του.

Οχι, τον ιδιοκτήτη των σκύλων τον άφησε ελεύθερο ο εισαγγελέας μετα την κατάθεσή του.

Ενώ τον οδηγό τον κράτησαν μέσα στη φυλακή μέχρι να γίνει η δίκη?!?!?!

Για δώσε στοιχεία.

Μήπως τον κρατήσανε και αυτόν μέσα μέχρι να δώσει κατάθεση?
Μήπως?

Eλα μη μαλωνετε αδικα...Και τα δυο ειναι αιτια. Και η ρτσα και η κοινωνικοτητα.
Σε πρωτη γραμμη ερχεται η ρατσα. Σκυλος μαχης η οχι ; Σκυλος επιθεσης η οχι ; σκυλος περιφρουρησης η οχι ; Σκυλος πομενας η οχι ;

Αυτη ειναι η βαση. Η πλατφορμα.

Απο κει και περα συνηθειες, βιωματα, κοινωνικότητα απλα προσθετοντα σαυτο.

Τωρα για το νομικο πλαισιο στην Ελλαδ δεν ξερω, αλλα απο επαφες που εχω η απαθεια των αρχων ειναι σκανδαλιστικη. Κυριως με τα αδεσποτα.

Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τα ροτβάιλερ?

Δεν ξέρεις τον Μιλάν Σήζαρ ? Εχει θησαυρίσει και θεωρείται top master ...
Παπαρια top master είναι...
Η εκπαίδευση που κάνει είναι με βουρδουλα και όχι επιβράβευσης...
Δεν ξέρει από αντιμετώπιση συμπεριφορών σκυλων...
Έχει θυσαυρισει απ το παπατζιλικι που πουλάει...
Ευτυχώς τον κόψανε απ το Animal Planet και έχουν βάλει το Dogs TV και άλλες καλύτερες εκπομπές για κατοικίδια...

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για πες μας λοιπόν ΒΙΟS γιατί σίγουρα ξέρεις αφού το έφερες σαν παράδειγμα....

Για πόσο προφυλακίστηκε ο οδηγός που σκότωσε 3 και που δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και ισχυρίστηκε ότι έπαθε κρίση επιληψίας (και για αυτό εξάλλου δεν του βγάζανε δίπλωμα)?

και θα έπρεπε να είναι ίδια όλη η αντιμετώπιση τη στιγμή που ο ένας (με τα σκυλιά) διώκεται για ανθρωποκτονία από αμέλεια ενώ ο άλλος για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή?

Φιλολογικά τα ερωτήματα, ξέρουμε όλοι τις απαντήσεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τα ροτβάιλερ?

Καλά δεν σε έχουνε φάει εσένα?

Μην φάγανε όλη τη γειτονιά αλλά έχεις βίσμα νομοθέτη?

Μόνο με έχουν φάει;
Αν δεις λογαριασμό ΔΕΗ θα κλαις.:flipout:
Χρήστο (Spartiatis ),δεν θα το γλιτώσεις το κουβάλημα :Banane0:

το να ζητάς από ένα μέλος που έχει γίνει ban να σου απαντήσει αντιβαίνει στους βασικούς κανόνες λειτουργίας ενός φόρουμ. Κάνω λάθος;

το να ζητάς από ένα μέλος που έχει γίνει ban να σου απαντήσει αντιβαίνει στους βασικούς κανόνες λειτουργίας ενός φόρουμ. Κάνω λάθος;

Δεν θα ήτανε λάθος αν ήτανε έτσι.
Τώρα ναι έχεις λάθος.

Υπήρξε χρόνος να απαντήσει πριν γίνει το μπαν.
Η ερώτηση τέθηκε ξανά και ξανά επι ματαίω.
Τέθηκε για μια τελευταία φορά ΔΕΝ υπήρξε για άλλη μια φορά απάντηση και μετά δώθηκε το BAN.

Να θυμίζω βέβαια ότι οι ενστάσεις εκφράζονται με pm προς την Δ.Ο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τα ροτβάιλερ?

Μόνο με έχουν φάει;
Αν δεις λογαριασμό ΔΕΗ θα κλαις.:flipout:
Χρήστο (Spartiatis ),δεν θα το γλιτώσεις το κουβάλημα :Banane0:

Ότι πεις Σωκ ................. αν και οι Δανέζες είναι η ειδικότητατά μου ................. θα αναλάβω και τους 4 Δανούς σου!:flipout:

Eγω αγαπω ολους τους ..... Μαρμαντιουκ :love: .... (δεν ξερω τι ρατσα ειναι).
Χορταστικοι σκυλοι. Αρχιζεις να χαιδευεις και φτανεις να κανεις διατατικες :p

1_med.jpg

Ειναι τοοοοοοοοσο γκουφηδες .... :love::love::love:
Και αμα σε γλειψουν ..... πας για στεγνωμα στον ηλιο ! :laugh:

Σε καμία περίπτωση ο νόμος δεν αντιμετωπίζει ισότιμα τά τροχαία ιδιαίτερα χωρίς δίπλωμα οδήγησης με τα ατυχήματα που δεν είναι τέτοια πάντα από επιθέσεις ζώων πρός ανθρώπους αφού δεν υπάρχει επίσημη επαρκώς νομοθετική πρόβλεψη από τον νομοθέτη πού να υποχρεώνει τον πολίτη να είναι συνεπής έχοντας την κατάλληλη εκπαίδευση για να αντιμετωπίζοναι τα τεράστια προβλήματα που προκύπτουν από την ανεπάρκεια των νόμων στο συγκεκριμένο θέμα που να θεωρείται η Ελλάδα τριτοκοσμική χώρα αναφορικά με τα δικαιώματα των ζώων θεωρώ ότι γίνεται και λόγω της οικονομικής κρίσης που έχει συμβάλει σε αυτό το αποτέλεσμα που δεν ατιμετωπίζεται το τραγικό πάντα για τα ζώα που είναι σε πολύ δύσκολη θέση λόγω της εγκληματικής αδιαφορίας πού επιδεικνύουν οι αρχές.

Last edited:
Τα νομοθετικά κενά ξεκινούν από τη μη απαγόρευση εισαγωγής διαφόρων ζώων ,πού είναι ξένα προς το οικοσύστημα μας και μπορεί ή να το επιρρεάσουν ή να γίνουν επικίνδυνα Το ότι έχουμε κλιματολογικές συνθήκες πού συνήθως δεν τα αφήνουν να επιβιώσουν μάλλον μας σώζει μέχρι στιγμής .
Εξακολουθώ νά μη καταλαβαίνω την <συντροφιά> ενός πύθωνα ή ενός κροκόδειλου

Νέα Ιωνία, στην Ιωαννίνων, κάτω από σχολείο, που περνάνε κάθε μέρα παιδιά Δημοτικού, κάποιος αφήνει ελεύθερο τσοπανόσκυλο να κόβει βόλτες.
Δύο φορές κόντεψα να το πατήσω με το αυτοκίνητο γιατί πετάχτηκε από το πουθενά.
Αρκετά επιθετικό χωρίς προς το παρόν να έχει δαγκώσει, κυνηγάει μανάδες και μικρά παιδάκια με το που τα βλέπει.
Εχθές το βράδυ έκανα καταγγελία στην φιλοζωϊκή και σκέφτομαι να τους ζαλίζω συνέχεια.
Άλλη επιλογή;
Γιατί πριν ανοίξουν τα σχολεία, αν δεν το έχουν μαζέψει και αυτό συνεχίζει να επιτίθεται, απλά δεν θα φρενάρω.