Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Η ερώτηση είναι προς την διαχείριση και όχι προς αυτοπροσδιοριζόμενους 'διαχειριστές''..

Από πότε το 'ΖΩΑ' επιτρέπεται?....

Από τότε που επιτρέπονται και οι μυριάδες άλλοι χαρακτηρισμοί προς πολιτικά πρόσωπα οι οποίοι έχουν καταγραφεί και στο παρόν αλλά και σε άλλα νήματα. Εκτός, αν το προδότες, χαφιέδες, δοσίλογοι, νενέκοι, διεφθαρμένοι, πουλημένοι, φασισταριά κ.λ.π., κ.λ.π. χαρακτηρίζονται ως πολιτικός σχολιασμός και γίνονται αποδεκτά ενώ η ζωολογία απαγορεύεται.

Από τότε που επιτρέπονται και οι μυριάδες άλλοι χαρακτηρισμοί προς πολιτικά πρόσωπα οι οποίοι έχουν καταγραφεί και στο παρόν αλλά και σε άλλα νήματα. Εκτός, αν το προδότες, χαφιέδες, δοσίλογοι, νενέκοι, διεφθαρμένοι, πουλημένοι, φασισταριά κ.λ.π., κ.λ.π. χαρακτηρίζονται ως πολιτικός σχολιασμός και γίνονται αποδεκτά ενώ η ζωολογία απαγορεύεται.

Α μπά??? Υποτίθεται πως κάνατε 'ανανέωση' και θέλετε πιό πετυχημένη 'διαχείριση''..Κατά τα λοιπά το φασίστας είναι πολιτικός χαρακτηρισμός και ενοχλεί αυτούς που είναι φασίστες αλλά ντρέπονται να το παραδεχτούν......

Τα περί 'ζώων' παραπέμπουν σε διαφορετικές καταστάσεις ..

Υποθέτω λοιπόν (σκέτη υπόθεση) ότι αν γράψει κάποιος αύριο 'ο Αδωνις είναι ζώο' θα γίνει αποδεκτό....

Γενικά αυτό το πράγμα που δε μπορούμε να κάνουμε μια συζήτηση χωρίς ντε και καλά να χρησιμοποιούμε χαρακτηρισμούς δε βοηθάει καθόλου το κλίμα νομίζω.

Μιλάω για ζώα, σκύλους, γάτες, γουρούνια, φασίστες, σαμαρικούς, κομουνια, κλπ κλπ κλπ

Νομίζω μεγάλοι άνθρωποι είμαστε όλοι, και έχουμε τα επιχειρήματά μας για να συζητάμε. Χωρίς χαρακτηρισμούς, χωρίς "πεσίματα", και χωρίς αυτή τη μόνιμη ειρωνία σε πολλά ποστ. (που εμένα προσωπικά με κάνει τελευταία να απέχω τον περισσότερο καιρό).

Α μπά??? Υποτίθεται πως κάνατε 'ανανέωση' και θέλετε πιό πετυχημένη 'διαχείριση''..Κατά τα λοιπά το φασίστας είναι πολιτικός χαρακτηρισμός και ενοχλεί αυτούς που είναι φασίστες αλλά ντρέπονται να το παραδεχτούν......

Τα περί 'ζώων' παραπέμπουν σε διαφορετικές καταστάσεις ..

Υποθέτω λοιπόν (σκέτη υπόθεση) ότι αν γράψει κάποιος αύριο 'ο Αδωνις είναι ζώο' θα γίνει αποδεκτό....

Μάλιστα. Δεκτή και όχι αποδεκτή η άποψή σου.

ΥΓ
Το ''ζώον'' για τον Άδωνη είναι χάδι μπροστά σε όλα αυτά που έχουν γραφεί για εκείνον, όπως φυσικά δικαίως και για πολλούς άλλους.

Τα γατάκια δεν είναι ζώα;-bye-

Ναι αμέ...μέχρι και τα τρολ ένα είδος ζώου είναι.

Last edited:
Εμένα εννοείς ότι είμαι τρόλ και ζώον;Προφανώς...

Αψογος,ευγενής όπως πάντα και καθόλου εμπαθής.

Οποτε γιατι φερομαστε πιο σκληρα στα γατακια απ'οτι στα αλλα ζωα?:nounder:

Καλώς και έχει πολύ ενδιαφέρων η 'ιση αντιμετώπιση'..Ο Αδωνις λοιπον δεν είναι ζώο,αλλά ένας αποδεδειγμένος φασίστας που παλιότερα όταν ήταν στο ΛΑΟΣ χαϊδευε την Χ.Α. και στην συνέχεια τσακίζοντας την Υγεία είναι πολιτικός υπεύθυνος για την δολοφονία ανασφάλιστων συμπολιτών μας.

Εμένα εννοείς ότι είμαι τρόλ και ζώον;Προφανώς...

Αψογος,ευγενής όπως πάντα και καθόλου εμπαθής.

Παρεξήγησες, φυσικά και όχι. Αν ήθελα να το κάνω, θα το έκανα χωρίς περικοκλάδες και ψευτοειρωνείες. Ένα απλό και άδολο παράδειγμα ήταν σαν το δικό σου.

Μάλιστα. Δεκτή και όχι αποδεκτή η άποψή σου.

ΥΓ
Το ''ζώον'' για τον Άδωνη είναι χάδι μπροστά σε όλα αυτά που έχουν γραφεί για εκείνον, όπως φυσικά δικαίως και για πολλούς άλλους.

.

Πάντως αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και μιά ανάρτηση sticky για 163 'προδότες' που ψήφισαν κάποιο από τα αρχικά μνημόνια.

Πάντως αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και μιά ανάρτηση sticky για 163 'προδότες' που ψήφισαν κάποιο από τα αρχικά μνημόνια.

Βεβαίως!! Δεν διαμαρτυρήθηκα, όμως, εγώ για το ''ζώα'', όπως και δεν διέγραψα ποτέ κάποιον από τους προαναφερθέντες χαρακτηρισμούς παρότι βαρείς και στην τελική άσκοποι, όπως λέει ο Ιάσων. Καταλαβαίνω κάποιον πάνω στην τσαντίλα του να του ξεφεύγει κάποιος χαρακτηρισμός. Να χρησιμοποιεί κάποιος, όμως, μονίμως και αδιαλείπτως όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς ως πρόλογο, κυρίως θέμα και επίλογο, δεν κατανοώ τι εξυπηρετεί. Κατά τη γνώμη μου δε, αποδυναμώνεται και η επιχειρηματολογία με αυτόν τον τρόπο, όπως, επίσης και με την συνεχή ειρωνεία χωρίς ουσία. Απλά κουράζει...

Να τι φταίει γιά την στασιμότητα των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε ιερό ούτε όσιο...........
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=601156
«Καλώ, με όλον το σεβασμό, για δεύτερη φορά τον Μητροπολίτη Πειραιά να δώσει καθαρή απάντηση κατά πόσον είναι δική του βούληση η παρέμβαση της Πειραϊκής Εκκλησίας στις Δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Πειραιά υπέρ του συγκεκριμένου συνδυασμού» επισημαίνει ο κ. Δρίτσας.

Και αναρωτιέται: «Δεν θα μπορούσε ο Σεβασμιότατος στις 16.5.2014 να ανταποκριθεί στην επείγουσα έκκλησή μου, να μου ζητήσει στοιχεία τεκμηρίωσης της καταγγελίας μου για όσα συνέβαιναν στον Άγιο Ελευθέριο και, εφόσον του έδινα τεκμήρια, να παρέμβει για να σταματήσει αυτή την "άγρια οικειοποίηση θρησκευτικού συναισθήματος" από τον συνδυασμό Μώραλη - Μαρινάκη - Κόκκαλη; Δεν θα μπορούσε ο Σεβασμιότατος στις 18.5.2014 να μου ζητήσει εξηγήσεις για όσα συνέβαιναν στον Ιερό Ναό Αγίου Νείλου Πειραιώς και να παρέμβει αρμοδίως;»

Χαρακτηρίζει «εξόχως προσβλητική και ουδόλως συνάδουσα με την αναγκαία ταπεινότητα ενός ιεράρχη» τα όσα καταλογίζει ο ιεράρχης σχετικά με την κριτική απέναντι στον κ. Μιχαλολιάκο «και τον ισχυρισμό μας ότι πρώτος αυτός άνοιξε τον δρόμο για την παρέμβαση της Εκκλησίας στα πολιτικά πράγματα της πόλης, αξιοποιώντας το θρησκευτικό συναίσθημα των πολιτών για μικροπολιτικές σκοπιμότητες».

Και καταλήγει: «Θα επιθυμούσαμε, όμως, πράγματι να μπορούσατε να κατανοήσετε πως το γεγονός ότι εμείς και οι συνδυασμοί της Αριστεράς δεν σας επισκεφθήκαμε προεκλογικά, καταδεικνύει πολύ μεγαλύτερο σεβασμό στην Εκκλησία και στη θρησκευτική πίστη των πολιτών. Καταδεικνύει επίσης στάση ανιδιοτέλειας και αξιοπρέπειας».

Για να σημειώσει: «Φυσικά και επιθυμούμε σχέσεις συνεργασίας σε ζητήματα κοινωνικής ευαισθησίας. Όταν όμως, Σεβασμιότατε, μέσα σε εκκλησία το ένα χέρι μοιράζει τρόφιμα και το άλλο ψηφοδέλτια, τότε το ανθρωπιστικό έργο απαξιώνεται και η αξιοπρέπεια των ανθρώπων προσβάλλεται».

Βεβαίως!! Δεν διαμαρτυρήθηκα, όμως, εγώ για το ''ζώα'', όπως και δεν διέγραψα ποτέ κάποιον από τους προαναφερθέντες χαρακτηρισμούς παρότι βαρείς και στην τελική άσκοποι, όπως λέει ο Ιάσων. Καταλαβαίνω κάποιον πάνω στην τσαντίλα του να του ξεφεύγει κάποιος χαρακτηρισμός. Να χρησιμοποιεί κάποιος, όμως, μονίμως και αδιαλείπτως όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς ως πρόλογο, κυρίως θέμα και επίλογο, δεν κατανοώ τι εξυπηρετεί. Κατά τη γνώμη μου δε, αποδυναμώνεται και η επιχειρηματολογία με αυτόν τον τρόπο, όπως, επίσης και με την συνεχή ειρωνεία χωρίς ουσία. Απλά κουράζει...

Αφού είπατε πως έληξε το off-topic....

Kατά τα άλλα υπάρχουν φασίστες ,δεξιοί,αντικομμουνιστές ,αριστεροί κομμουνιστές και χρυσαυγίτες...Συνήθως διαμαρτύρονται οι φασίστες οταν χαρακτηρίζονται έτσι..Αλλά σταματώ εδώ..

Οσο για αυτους που εμπλεξαν τον θανατο ενος παιδιου για να κανουν τις μικροπολιτικες τους ναι τους θεωρω ζωα.

Η προπαγάνδα βασίζεται, μεταξύ άλλων, στο τι επιλέγεις να προβάλεις και στο τι επιλέγεις να αποκρύψεις ή να αποσιωπήσεις.
Εδώ και 2 περίπου μήνες προτιμάς να αναδεικνύεις συνεχώς της μία περίπτωση αποσιωπώντας την άλλη που είναι όμοια.
Το θέμα, τώρα, δεν είναι η αυτοκτονία του μαθητή και ενδεχομένως οι πολιτικές που τον οδήγησαν εκεί (και αυτό δεν αφορά μόνο τις εξετάσεις), αλλά ότι το τμήμα παιδείας ενός κόμματος εξέδωσε ανακοίνωση αναδεικνύοντας κάποια ζητήματα.
Αυτό είναι ο ορισμός της μικροπολιτικής.
Και συμφωνώ με το χαρακτηρισμό σου παραπάνω.

Η προπαγάνδα βασίζεται, μεταξύ άλλων, στο τι επιλέγεις να προβάλεις και στο τι επιλέγεις να αποκρύψεις ή να αποσιωπήσεις.
Εδώ και 2 περίπου μήνες προτιμάς να αναδεικνύεις συνεχώς της μία περίπτωση αποσιωπώντας την άλλη που είναι όμοια.

Eισαι θαυμαστης μου ? Χαιρομαι που με διαβαζεις και με προσεχεις. Ολοι κατι αναδεικνυουν. Δεν ειμαστε ειδησεογραφικο δελτιο εδω μεσα να τα λεμε ολα. Ολους κατι τους απασχολει. Αλλους το ενα αλλους το αλλο αλλους αναμικτα. Δεν καταλαβα απο ποτε θα μας ελεγχεις για το τι θα λεμε και τι οχι.

Εχεις αναλαβει διαχειριση σελιδας και υλης ? :smash:

Το θέμα, τώρα, δεν είναι η αυτοκτονία του μαθητή και ενδεχομένως οι πολιτικές που τον οδήγησαν εκεί (και αυτό δεν αφορά μόνο τις εξετάσεις), αλλά ότι το τμήμα παιδείας ενός κόμματος εξέδωσε ανακοίνωση αναδεικνύοντας κάποια ζητήματα.

Εσυ εστιαζεις στος λογους πυο οδηγησαν το παιδι στην επιλογη αυτη αλλα εγω στο νημα ενος κομματος σχολιασα απολυτως On topic τις ατυχεις επιλογες καποιων σε ενα κομμα που κανουν οτι κανει καθε στειρα αντιπολιτευση.

Λεμε οτι ναναι αρκει να γεμισει το μενου της ημερας.

Αν δεν αντιλαμβανεσαι την διαφορα του σχολιου μου και σε τι επιλεγω εγω να εστιασω δεν ειναι δικο μου θεμα. λυστο μεσα σου και ασε τις τις προσωπικες αναζητησεις για το τι με απασχολει. Δεν ειμαστε παντρεμενοι για να πρεπει να λυσεις τα προβληματα σου μαζι μου:ADFADF1:

Και ειμαι δεσμευμενος οποτε δεν διατιθεμαι.

Την επομενη φορα που θα με χαρακτηρισεις με οποιονδηποτε τροπο δεν θα σου απαντησω οπως κανω τωρα αλλα απλα θα ζητησω την παρεμβαση της διαχειρισης.

Ολα καλα, παμε στο θεμα μας τωρα.

υγ
σορρυ για το οφτοπικ και την κουραση στους συνομιλητες.

Eισαι θαυμαστης μου ?

Δεν ειμαστε παντρεμενοι για να πρεπει να λυσεις τα προβληματα σου μαζι μου:ADFADF1:

Και ειμαι δεσμευμενος οποτε δεν διατιθεμαι.

Περιμένεις απάντηση τώρα ε; :music-smiley-005:

Τον ιδιο τυπο στειρας αντιπολιτευσης ακριβως εκανε και ο Σαμαρας στον ΓΑΠ.

Νταλε κουαλε λεμε.

Μετα κωλοτουμπεν που ελπιζω να μην το δουμε ξανα.

Status
Not open for further replies.