Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Για τη Ν.Δ.....Κερδισε τις εκλογες,δεν τα μαθες?

Μου αποσπούν την προσοχή οι ''αντιεξουσιαστες'' ...Τώρα πάω να ενημερωθώ...

ΥΓ..Να βαλω αντ1 η ακόμη παλεύουν με τις κακές τους στιγμές;;

Last edited:
Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Για τη Ν.Δ.....Κερδισε τις εκλογες,δεν τα μαθες?

Ναι φυσικά Το λένε τα πεντακάθαρα τηλεοπτικά κανάλια και κάτι sites που παίρνουν πληροφόρηση από το HellenicRevenge..

Και το πιό ενδιαφέρον είναι ότι όλη η άθλια μονταζιέρα που αναπαράγεται εδώ του Μουρούτη ,έχει απαντηθεί και με επιχειρήματα αλλά και με άρθρα έγκυρα...

Αλλα δημοκρατία έχουμε (λέμε τώρα)οπότε μπορεί και κανάς ακροδεξιός να αραδιάζει την 'Εσπρέσο'

Οι περισσότεροι υποστηρίζουν το φαινόμενο της "χαλαρής" ψήφου και αναρωτιέμαι γιατί αυτή η "χαλαρή" ψήφος να μη χάλασε ένα μεγαλύτερο ποσοστό διαφοράς (πχ 6-8% προς άλλους πιο μικρούς συνδυασμούς).

Άλλωστε όπως ερμήνευσε και η Βούλτεψη το μήνυμα των εκλογών, ο λαός εξακολουθεί να υποστηρίζει ΝΔ αλλά θέλησε και να τραβήξει το αυτί λέγοντας "σας πιστεύουμε αλλά προσέξτε από δω και πέρα"....:flipout::flipout:

Με αυτές τις ερμηνείες θα πάνε μπροστά...

Τελικά το νήμα είναι για τον Συριζα η για το απειροβλητο...;;

Nομίζω ότι μιά καλή λύση είναι να γράφουμε εδώ για την περηφανή νίκη της Ν.Δ. στις ευρωεκλογές ....με παραλλαγές..:ADFADF1::ADFADF1::ADFADF1:

Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Nομίζω ότι μιά καλή λύση είναι να γράφουμε εδώ για την περηφανή νίκη της Ν.Δ. στις ευρωεκλογές ....με παραλλαγές..:ADFADF1::ADFADF1::ADFADF1:

Καλή ιδέα..Θα πρέπει βέβαια να καμουφλαριστούμε πρωτίστως,φορώντας τον μανδύα του απολιτικ που δεν τρέχει και τίποτα βρε αδελφέ..Όλοι ιδιοι είναι ξέρω γω τι,τι ξέρω γω,ξέρω γω τι ξέρω γω...

Edit..Ίδιος πχ ο Γλέζος με την Σιδερη...Μην αφοδευσω...

Last edited:
Βγήκαν παγανιά οι τιποταδες και αμφισβητουν..Ποιοι ειναι ολοι αυτοι;;Τι εχουν κανει στην ζωη τους;;

Επιλαρχια σου λεει...Σιγά τα χρυσά αυγά...

http://epilarhia.blogspot.gr/2012/05/blog-post_26.html

ΥΓ..Τα λεγε ο Κωστας Πλευρης-λεει το αρθρο-,ο ρουφιανος της ΕΥΠ -λεω εγω-για οποιον δεν ξερει...

Χερι χερι

synenteyxi-plevris.jpg

Last edited:

Βγήκαν παγανιά οι τιποταδες και αμφισβητουν..Ποιοι ειναι ολοι αυτοι;;Τι εχουν κανει στην ζωη τους;;

Επιλαρχια σου λεει...Σιγά τα χρυσά αυγά...

http://epilarhia.blogspot.gr/2012/05/blog-post_26.html

ΥΓ..Τα λεγε ο Κωστας Πλευρης-λεει το αρθρο-,ο ρουφιανος της ΕΥΠ -λεω εγω-για οποιον δεν ξερει...

Χερι χερι

synenteyxi-plevris.jpg

Κατι του ειχε ξεφυγει σε μια εκπομπη.
Ειχε ανεβει και σχετικο βιντεακι σε καποιο νημα
...αλλα δε θυμαμαι που το ειχα ανεβασει γμτ.:flipout:

Σαν σήμερα, Γλέζος και Σάντας κατεβάζουν τη σβάστικα από την Ακρόπολη

Σαν σήμερα ο Μανώλης Γλέζος και ο Λάκης Σάντας κατέβασαν τη σημαία των ναζί από την Ακρόπολη. Πώς είχαν εκτελέσει το παράτολμο σχέδιό τους, ταπεινώνοντας το Γ' Ράιχ...
Αλλοι ταπεινωνουν και αλλοι ταπεινωνονται...

Η αληθεια ειναι οτι μετα τις χθεσινες δηλωσεις της Σιδερη ημουν τοσο εκνευρισμενος που τηγανιζα τ'αυτια της ολο το βραδυ..(εικονικα)....Τωρα που ηρεμησα λιγακι βλεπω οτι ημουν αρκετα επιθετικος ...Σε λαθος τοπο...Θα κρατησω λοιπον τον εκνευρισμο μου για τον σωστο τοπο και χρονο...Αυτα...

Χτες το βραδυ εφαγα γεμιστα που εφτιαξε η πεθερα μου δεν τα πετυχε...νευριασα...Τωρα που ηρεμησα λιγακι βλεπω οτι ημουν πολυ επιθετικος..Σε λαθος ανθρωπο...θα κρατησω λοιπον και γω τον εκνευρισμο μου για τον σωστο τοπο κ χρονο

Παίδες, ηρεμία, μάλλον υπάρχει fake λογαριασμός της Χριστίνας Σιδέρη που τον χρησιμοποιεί κάποιος για να trollάρει.
Για αυτό και το όνομα είναι "Χριστίνη" και όχι "Χριστίνα".

Aκουγεται ότι ο Σύριζας "τα βρήκε" με τη χανούμισα για το γήπεδο και η Δούρου έχει τάξει μέχρι και λεφτά. Ο Στρατούλης φέρεται ως ...ο κομπάδρε. Οι υποψιασμένοι εδώ στη Ν. Φιλαδέλφεια αναρωτιούνται μήπως πρόκειται για προάγγελο γαργάρας και για την Κερατέα. Αν αληθεύει μιλάμε για κωλομελογλυφάτα με τον "Τίγρη" και ίσως μεθαύριο με το Μπόμπολα; Εχει ακούσει κάποιος από τους φίλους εδώ κάτι σχετικό;

κωστα ως προς το πρωτο σκελος ναι..για Κερατεα δεν ξερω...τα 20.000.000 της περιφερειας ειναι κλειδωμενα σε ειδικο λογαριασμο απο τηνΕυρωπαικη ενωση απο εποχη Σγουρου ....εφοσον φυσικα η ΑΕΚ παρουσιασει προοδο εργων υψους 50.000.000 ευρω...
Δες στο ΑΕΚ365.gr εχει αναλυτικα τι εχει παιχθει καιρο τωρα...

Παίδες, ηρεμία, μάλλον υπάρχει fake λογαριασμός της Χριστίνας Σιδέρη που τον χρησιμοποιεί κάποιος για να trollάρει.
Για αυτό και το όνομα είναι "Χριστίνη" και όχι "Χριστίνα".

το έχουμε ξαναπεί, δεν είναι fake ο λογαριασμός, η σιδέρη είναι σκατάνθρωπος...

Status
Not open for further replies.