Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Δες στο ΑΕΚ365.gr εχει αναλυτικα τι εχει παιχθει καιρο τωρα...

το έχω δεί. και είδα επίσης αυτό εδώ http://www.efsyn.gr/?p=202231

και δεν ξέρω τις αρμοδιότητες του περιφερειάρχη. με τις ελλείψεις στα σχολεία και στα νοσοκομεία μπορεί να δίνει 20 εκατομμύρια για γήπεδο;

το έχω δεί. και είδα επίσης αυτό εδώ http://www.efsyn.gr/?p=202231

και δεν ξέρω τις αρμοδιότητες του περιφερειάρχη. με τις ελλείψεις στα σχολεία και στα νοσοκομεία μπορεί να δίνει 20 εκατομμύρια για γήπεδο;

Aν δεν κανω λαθος μιας και εχω διαβασει αρθρα επι αρθρων για το θεμα τα λεφτα τα αντλει απο το ΕΣΠΑ ακριβως για τετοια εργα αθλητικων γηπεδων κλπ.

Δεν ειναι μονο το γηπεδο της ΑΕΚ και ο Πανιωνιος παιρνει λεφτα θα τα βαλω αργοτερα τα εργα ολα που εχουν μπει στο προγραμμα.

Αλλα τα κονδυλια που αντλουν για γηπεδα αλλα τα κινδυλια για πραγματικες αναγκες οπως σχολεια κλπ. Δεν ειναι στην ιδια κατηγορια ολα τα λεφτα και τα μοιρασανε τοσα σε σχολεια τοσο στο γηπεδο κλπ.

Ο Αρης ο Βασιλόπουλος στην Φιλαδέλφεια είναι πεντακάθαρος ..Το ότι ο κόσμος προτίμησε αυτόν από τον Γεωργαμλή του Μελισσανίδη,δείχνει υγεία...Κατά τα άλλα πήξαμε στα 'Παραπολιτικά'

Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Η αληθεια ειναι οτι μετα τις χθεσινες δηλωσεις της Σιδερη ημουν τοσο εκνευρισμενος που τηγανιζα τ'αυτια της ολο το βραδυ..(εικονικα)....Τωρα που ηρεμησα λιγακι βλεπω οτι ημουν αρκετα επιθετικος ...Σε λαθος τοπο...Θα κρατησω λοιπον τον εκνευρισμο μου για τον σωστο τοπο και χρονο...Αυτα...

Σημασία έχει να λες οτι έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ...Στα λοιπά σχωρεμένος..:ernaehrung004:

Δεν διαβασα καμια δηλωση στηριξης του Γεωργαμλη απο τον Μελισσανιδη. Το μονο που ειδα να λεει οταν τον ρωτησαν ηταν μακρυα απο εμενα τα πολιτικα....

Mην πιστευετε οτι διαβαζετε σε καθε left page ολοι να παρουν κλικ θελουν.

Απο το αποτελεσμα δειχνει οτι δεν ασχολειται με μαριδες...εδω τα βρηκε με ολα τα κομματα(σχεδον) θα ασχολειται με τον καθε δημαρχο ? Οντως ειναι συμπαθεστατος ο Βασιλοπουλος, θα κριθει σε 5 χρονια το παιδι.

Σαν σήμερα, Γλέζος και Σάντας κατεβάζουν τη σβάστικα από την Ακρόπολη

Σαν σήμερα ο Μανώλης Γλέζος και ο Λάκης Σάντας κατέβασαν τη σημαία των ναζί από την Ακρόπολη. Πώς είχαν εκτελέσει το παράτολμο σχέδιό τους, ταπεινώνοντας το Γ' Ράιχ...
Αλλοι ταπεινωνουν και αλλοι ταπεινωνονται...

Να διαβάζεις Hellas Orthodoxy παιδί μου και όχι σελίδες αριστερών-αναρχοάπλυτων ..:ADFADF1::ADFADF1::ADFADF1:

Δεν διαβασα καμια δηλωση στηριξης του Γεωργαμλη απο τον Μελισσανιδη. Το μονο που ειδα να λεει οταν τον ρωτησαν ηταν μακρυα απο εμενα τα πολιτικα....

Mην πιστευετε οτι διαβαζετε σε καθε left page ολοι να παρουν κλικ θελουν.

Απο το αποτελεσμα δειχνει οτι δεν ασχολειται με μαριδες...εδω τα βρηκε με ολα τα κομματα(σχεδον) θα ασχολειται με τον καθε δημαρχο ? Οντως ειναι συμπαθεστατος ο Βασιλοπουλος, θα κριθει σε 5 χρονια το παιδι.
Σαν το no politica του χοντρου ενα πραγμα....
Ο ιδιος ο Μελισσανιδης αποκαθηλωσε τον Τομπουλογλου λογω προτερου ανεντιμου βιου,και χωσε τον Γεωργαμλη που δεν πολυηθελε,ποιος το κανε?ο Κρανιδιωτης?:bigcry:

το έχουμε ξαναπεί, δεν είναι fake ο λογαριασμός, η σιδέρη είναι σκατάνθρωπος...

Σκατάνθρωποι είναι πολλοί ρε συ, αλλά όσο πιο σκατάνθρωποι, τόσο πιο politically correct είναι. Γι'αυτό κι εγώ πιστεύω ότι είναι fake. Anywayz... όσο γράφει, τόσο εκτίθεται, οπότε η "αληθινή" οφείλει είτε να το διαψεύσει, είτε να τα ακούσει.

το έχουμε ξαναπεί, δεν είναι fake ο λογαριασμός, η σιδέρη είναι σκατάνθρωπος...

Καλά, ως προς το δεύτερο δεν διαφώνησα... :p
Αλλά υπάρχουν δύο λογαριασμοί και φαίνεται περίεργο να μην ξέρει να γράψει σωστά το όνομά της.
Αυτός και αυτός.

έκανε το δεύτερο λογαριασμό και καλά οτι ειναι φεικ , να γράφει οτι γουστάρει και ότι και καλα δεν ειναι αυτή... τι να σχολιάσεις τιιιιι?

To πιο εύκολο πράγμα είναι να κάνεις ένα fake λογαριασμό στο face book.
Ή θεωρείτε τη μεταβολή του "Χριστίνα" σε "Χριστίνη" τόσο σατανικά έξυπνο καμουφλάρισμα που δεν θα το έπαιρνε κανένας χαμπάρι και έτσι μπορεί να γράφει ότι θέλει?

εγραψα επισης οτι ειναι και φιλοι μεταξυ τους...
εσενα αν κάποιος άλλαζε λιγο το όνομα σου χωρίς να γίνεται αλλο ονομα , ειχε την φώτο σου και έγραφε οτι θέλει θα τον είχες φίλο ???

Last edited:
Βγήκαν παγανιά οι τιποταδες και αμφισβητουν..Ποιοι ειναι ολοι αυτοι;;Τι εχουν κανει στην ζωη τους;;

Επιλαρχια σου λεει...Σιγά τα χρυσά αυγά...

http://epilarhia.blogspot.gr/2012/05/blog-post_26.html

ΥΓ..Τα λεγε ο Κωστας Πλευρης-λεει το αρθρο-,ο ρουφιανος της ΕΥΠ -λεω εγω-για οποιον δεν ξερει...

Χερι χερι

synenteyxi-plevris.jpg

Μου θυμίζει τα βιβλία του Πιτ Παπαδάκου με τίτλο "Έτσι νίκησα τον Σατανά"!!!:flipout:

Σαν το no politica του χοντρου ενα πραγμα....
Ο ιδιος ο Μελισσανιδης αποκαθηλωσε τον Τομπουλογλου λογω προτερου ανεντιμου βιου,και χωσε τον Γεωργαμλη που δεν πολυηθελε,ποιος το κανε?ο Κρανιδιωτης?:bigcry:

Εισαι στον συνδυασμο και τα ξερεις ολα αυτα ? Πρωτη φορα τα ακουω.

Ο Γεωργαμλης απο την αλλη εκτος του οτι δεν ειναι και πολυ αγαπητος σε ολους τους ΑΕΚτζηδες -αν δεν το ξερεις-δεν ειναι νεος στα δημοτικα πραγματα. Εχει ξανακατεβει δεν ειχε καμια σχεση με τον υπαλληλο του Μαρινακη που τον εβαλε μπροστινη κουρτινα.

Τα δε διλληματα μεριδας Αεκοφρονουντων τα απερριψε πολυ ωριμα η Φιλαδελφεια επιλεγοντας πρωτιστως προσωπο και τηρωντας το δημοκρατικο παρελθον της . Και απο οτι φαινεται αποδειχθηκαν κουταμαρες οι φημες για μη στηριξη του γηπεδου μιας και λιγες μερες μετα την εκλογη του και ο ιδιος συμφωνησε αλλα κυριως το κομμα που τον στηριξε.

Last edited:
Καλά, ως προς το δεύτερο δεν διαφώνησα... :p
Αλλά υπάρχουν δύο λογαριασμοί και φαίνεται περίεργο να μην ξέρει να γράψει σωστά το όνομά της.
Αυτός και αυτός.

το ένα είναι τι προφίλ της και το άλλο είναι σαν fan Page, αν δεις δεν μπορείς να κάνεις friend request παρά μονο follow. Η ίδια πρέπει να διαχειρίζεται και τα δύο.

Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

εγραψα επισης οτι ειναι και φιλοι μεταξυ τους...
εσενα αν κάποιος άλλαζε λιγο το όνομα σου χωρίς να γίνεται αλλο ονομα , ειχε την φώτο σου και έγραφε οτι θέλει θα τον είχες φίλο ???

:Banane0:

στις 12 μαίου η Χριστίνη Σιδέρη posted to‎ Χριστίνα Σιδέρη ....

μιλάει με τον εαυτό της ...

λες να ακούει και φωνές ? :music-smiley-005:

Status
Not open for further replies.