Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Κι αλλος που ηθελε να ειναι στη θεση του Ταραντινο και να πιει απο το ποδι της...
Φετιχιστες:p
:ernaehrung004:

Φιλε με τον Κουεντιν εχουμε τα ιδια φετιχ,ειναι αληθεια...:music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Κι αλλος που ηθελε να ειναι στη θεση του Ταραντινο και να πιει απο το ποδι της...
Φετιχιστες:p
:ernaehrung004:

Υποθετω σε ενα φανταστικο συμπαν, θα ηταν μονιμα το ποτηρι μου...

Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Και όταν ακούς Tito and the Tarantula τι σού' ρχεται, η Frida;;
Άμα σου πω ότι μου έρχεται πάλι το γνωστό σαμπουάν "milk and honey" θα με πιστέψεις?

Μην πεις τίποτα. Απλά αν έρθει η ώρα φρόντισε να είσαι με αυτούς που θες και όχι με αυτούς που μπορεί να νικήσουν.

Και σένα τι σε κόφτει ρε αδελφέ για την αριστερά,αριστερός είσαι?? Θέλω μια αριστερά που να μην είναι αριστερά άλλα να δεξιοφέρνει. Δηλαδή μια αριστερά στο όνομα, δεξιά στην ουσία.

Θέλω μια αριστερά που να έχει κάποιο όραμα για το μέλλον και όχι κολλημένη στο παρελθόν. Να εμπνέει.

Παρά το όσα φρικτά συμβαίνουν επί τόσα χρόνια, σήμερα κανέναν δεν τον εμπνέει η αριστερά. Ούτε καν τους ίδιους τους αριστερούς. Κανένα δεν ακούω να μιλάει με ενθουσιασμό ότι θέλει να έρθει στην εξουσία να κάνει αυτό κι εκείνο. Εσύ βλέπεις όραμα και ενθουσιασμό; Σχέδια για το μέλλον; Αν όχι, δεν σε προβληματίζει;

Και για την αριστερά δεν με κόφτει ιδιαίτερα. Δηλαδή την υπαρκτή που έχουμε. Αλλά με κόφτει για την χώρα μας και τους κατοίκους της για τους οποίους δεν φαίνεται φως από πουθενά. Ο Αντωνάκης με τον Μπένι είναι η χειρότερη δυνατή επιλογή, μόνο για τον εαυτό τους τους νοιάζει. Αυτή τη στιγμή πράγματι μόνη εναλλακτική είναι ο Σύριζα, όπως λέει και ο Βαρουφάκης, αλλά και αυτοί δυστυχώς είναι τελείως της πλάκας.

Last edited:
Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Το κουστουμάκι είναι δωρεάν ή το χρεώσεις;
Ε κοίτα λιγάκι πριν το στείλεις, προσπαθώ να καταλάβω τι θες να πεις.....

Δεν θα βγάλω λεφτά από σένα ρε, μη μασάς.

Τι σχέση έχουν αυτά που γράφετε με το νήμα;;;

Η φάση μου φαίνεται σαν τα παιδάκια που όταν δεν θέλουν να ακούσουν κάτι βάζουν τα δάκτυλα στα αυτιά και αρχίζουν να λένε "λαλαλαλαλαλαλα"!!! :guitarist:

Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

ΤΣ ΤΣ ΤΣ, μπας και είσαι άπλυτος?

(BTW, όταν ακούω Χάγιεκ, η σκηνή απ την ταινιάρα μου έρχεται, ξέρεις, αυτή με το φίδι)

Εμφανίζεται η Χάγιεκ και επακολουθεί μιά άνευ προηγουμένου σφαγή, όπου διάφοροι βρυκόλακες πίνουν το αίμα αθώων μελών της εργατικής τάξης. Ακούγεται πραγματικά σαν αλληγορία για το νεοφιλελευθερισμό:Banane0:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Εμφανίζεται η Χάγιεκ και επακολουθεί μιά άνευ προηγουμένου σφαγή, όπου διάφοροι βρυκόλακες πίνουν το αίμα αθώων μελών της εργατικής τάξης. Ακούγεται πραγματικά σαν αλληγορία για το νεοφιλελευθερισμό:Banane0:

Ομολογώ ότι με εκπλήσσεις ευχάριστα Κώστα (μετά το τελευταίο σου περί ορθογραφίας που είχες όντως δίκαιο)

Δηλαδη εκεινος που τη σκοτωνει μαχεται για τα συμφεροντα της εργατιας?
Δεν απορω τοτε με τα ποσοστα που εχει φτασει το ΚΚΕ.:afro:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Ομολογώ ότι με εκπλήσσεις ευχάριστα Κώστα (μετά το τελευταίο σου περί ορθογραφίας που είχες όντως δίκαιο)

Μερικά πράγματα μας ενώνουν (η Χάγιεκ, ο Χάγιεκ,o Tarantino, ο Robert Rodriguez...) -bye-

τα στρουμφακια διασκευασμενα ειπα και γω
Άσε ρε, εσύ είπες τα ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΑ στρουμφάκια.

Τέτοια λέω και βγαίνει o GX και λέεις αστούς αυτούς που ζουν στις πόλεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Μερικά πράγματα μας ενώνουν (η Χάγιεκ, ο Χάγιεκ,o Tarantino, ο Robert Rodriguez...) -bye-
Αν μου πεις ότι σ αρέσει και η Τζέσικα, θα έρθω να με κεράσεις κανά τσίπουρο.

Τέλος πάντων. Κατά τη γνώμη μου το σοβαρότερο θέμα σήμερα είναι η Κίνα. Και δευτερευόντως η Ινδία. Η "σωστή" λύση θα ήταν να αποκτήσουν λογικούς μισθούς και εργατικά δικαιώματα οι εργαζόμενοι στην Κίνα. Χωρίς αυτό, είναι τρομερά δύσκολο να βρεθεί μια λύση. Όμως αν στην Ρωσία τους πήρε 70 χρόνια να ξεφορτωθούν τα γκουλάγκ, στη Κίνα μπορεί να τους πάρει και χιλιετίες μέχρι να αποκτήσουν εργατικά δικαιώματα!

Οπότε ενδιάμεσα τι γίνεται; Ποιά μπορεί να είναι μια εφικτή πρόταση για την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων στις δυτικές κοινωνίες ώστε να μην Κινεζοποιηθούμε; Τη στιγμή που δεν έμεινε σχεδόν κανένα μέσο πίεσης απέναντι στην εργοδοσία; Η οποία πλέον είναι εταιρίες τεραστίων διαστάσεων που δεν έχουν καμιά σχέση με εθνικά σύνορα. Το μόνο ουσιαστικό οικονομικό μέτρο που γνωρίζω είναι οι δασμοί. Όμως στον αιώνα της παγκοσμιοποίησης δεν νομίζω ότι είναι εφικτό.

Μέσα σε αυτό το παγκόσμιο περιβάλλον, η παραδοσιακή αριστερά έχει μείνει στο παρελθόν και εξακολουθεί να έχει σκοπό να πολεμήσει τον εχθρό "αστό" ο οποίος είναι ο μικρέμπορας και ο μπακάλης της γειτονιάς και ο βιομήχανος που πηγαίνει κάθε μέρα στο εργοστάσιο... πράγματα που στην δύση δεν υπάρχουν πια, και σε λίγο δεν θα υπάρχουν ούτε στην Ελλάδα. Δεν χρειάζεται πια να τους πολεμήσουν οι αριστεροί, θα τους σβήσουν τα μνημόνια!

Οπότε το ερώτημα είναι: στην πράξη, τι είναι εφικτό στην Ελλάδα σήμερα ώστε να βελτιωθεί ουσιαστικά η ζωή των ανθρώπων; Και βεβαίως να σταματήσει η ελεύθερη πτώση στην οποία βρισκόμαστε επί 3 χρόνια και δεν φαίνεται να έχει τέλος. Αν πιστεύετε ότι η λύση είναι ο Τσίπρας και είστε και ενθουσιασμένοι για την προοπτική αυτή, τότε μπράβο σας! Εγώ δεν βλέπω φως πουθενά...

Status
Not open for further replies.