Κι αλλος που ηθελε να ειναι στη θεση του Ταραντινο και να πιει απο το ποδι της...
Φετιχιστες
:ernaehrung004:
Φιλε με τον Κουεντιν εχουμε τα ιδια φετιχ,ειναι αληθεια...:music-smiley-005:
Κι αλλος που ηθελε να ειναι στη θεση του Ταραντινο και να πιει απο το ποδι της...
Φετιχιστες
Φετιχιστες
Άμα σου πω ότι μου έρχεται πάλι το γνωστό σαμπουάν "milk and honey" θα με πιστέψεις?Και όταν ακούς Tito and the Tarantula τι σού' ρχεται, η Frida;;
Οταν ακούς Mexican Rock;; Τι να πω...Άμα σου πω ότι μου έρχεται πάλι το γνωστό σαμπουάν "milk and honey" θα με πιστέψεις?
Και σένα τι σε κόφτει ρε αδελφέ για την αριστερά,αριστερός είσαι?? Θέλω μια αριστερά που να μην είναι αριστερά άλλα να δεξιοφέρνει. Δηλαδή μια αριστερά στο όνομα, δεξιά στην ουσία.
Το κουστουμάκι είναι δωρεάν ή το χρεώσεις;Μην πεις τίποτα. Απλά αν έρθει η ώρα φρόντισε να είσαι με αυτούς που θες και όχι με αυτούς που μπορεί να νικήσουν.
Ε κοίτα λιγάκι πριν το στείλεις, προσπαθώ να καταλάβω τι θες να πεις.....Το κουστουμάκι είναι δωρεάν ή το χρεώσεις;
ΤΣ ΤΣ ΤΣ, μπας και είσαι άπλυτος?
(BTW, όταν ακούω Χάγιεκ, η σκηνή απ την ταινιάρα μου έρχεται, ξέρεις, αυτή με το φίδι)
Εμφανίζεται η Χάγιεκ και επακολουθεί μιά άνευ προηγουμένου σφαγή, όπου διάφοροι βρυκόλακες πίνουν το αίμα αθώων μελών της εργατικής τάξης. Ακούγεται πραγματικά σαν αλληγορία για το νεοφιλελευθερισμό:Banane0:
Εμφανίζεται η Χάγιεκ και επακολουθεί μιά άνευ προηγουμένου σφαγή, όπου διάφοροι βρυκόλακες πίνουν το αίμα αθώων μελών της εργατικής τάξης. Ακούγεται πραγματικά σαν αλληγορία για το νεοφιλελευθερισμό:Banane0:
Προτιμώ τα στρουμφάκια:
ΛΑ ΛΑ ΛΑΛΑΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ
Ομολογώ ότι με εκπλήσσεις ευχάριστα Κώστα (μετά το τελευταίο σου περί ορθογραφίας που είχες όντως δίκαιο)
Άσε ρε, εσύ είπες τα ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΑ στρουμφάκια.τα στρουμφακια διασκευασμενα ειπα και γω
Αν μου πεις ότι σ αρέσει και η Τζέσικα, θα έρθω να με κεράσεις κανά τσίπουρο.Μερικά πράγματα μας ενώνουν (η Χάγιεκ, ο Χάγιεκ,o Tarantino, ο Robert Rodriguez...)![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.