Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Εβαλε δεν εβαλε τελικα μικρη σημασια εχει. Το μελλον θα το δειξει. Το τι γνωριζω εγω δεν ειναι το θεμα συζητησης.

Σημασια εχει ο συμπαθης δημοσιογραφος εκανε την κινηση του τραβωντας το σχοινι επαγγελματικα γιατι ειχε τον γαιδαρο του δεμενο ή γιατι ρισκαρε και πονταρε σε αλλο κομματικο μηχανισμο.

Ετσι δουλευει το συστημα. Μην μου πειτε οτι δεν το γνωριζετε.

Η Χουκλη -για να επανερθω- πιθανον να μην ειχε τετοιες προτασεις απο οποιονδηποτε κομματικο μηχανισμο και να εκανε οτι της ειπαν.

Κατακριτεο απο μεριδα κοσμου αλλα οχι απο ολους.

Γιατί να μη καταδικάζουμε την Χούκλη στο πυρ το εξώτερο?
Το δικαιούμαστε εμείς, οι δοκιμασμένοι αντιστασιακοί και ήρωες που αντιμετώπισε η ψυχή μας νικηφόρα τους χειρότερους φόβους, τους εφιάλτες και τα αδιέξοδά της.
Να πεθάνουν όσοι δεν είναι ήρωες! :grandpa:

ΥΓ. καλά όλα τα άλλα τα στραβά τα έχει η Χούκλη, αλλά πότε και σε τι ορκίστηκε και έγινε και επίορκη η απαράδεκτη?

Ω μα ένας άνθρωπος είναι μια ολότητα και για να κρίνουμε τις πράξεις του θα πρέπει να μπούμε στη θέση του.
Εντελώς όμως...
Μέθεξη νομίζω το λένε όχι διαστρέβλωση.
Επίσης όποιος κρίνει με τόσο απόλυτο τρόπο, σε τι έχει κριθεί για να είναι τόσο απόλυτος?
Να μην αφήνει χαραμάδα να περάσει ένα μόριο αθωότητας?

Ολότητα ξε-ολότητα όταν αναλαμβάνει τον ρόλο του Κυριακού υποδεικνύοντας χτές ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ από τηλεοπτικό σταθμό τι να μην ψηφιστεί έχει κριθεί...

Τα δήθεν 'χριστιανικά' δεν με αφορούν.

Α μα δεν μιλάω "δήθεν" χριστιανικά.
Κάθε άλλο!
Την άλλη φορά που θα δούμε και κάποιον με alzheimer και λέει πατάτες, να μην πάρουμε υπόψη το θέμα της υγείας του!
Να τον πούμε βλήμα!
Πάω πάσο, εσύ ξέρεις καλύτερα.

Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

...

Η Χουκλη -για να επανερθω- πιθανον να μην ειχε τετοιες προτασεις απο οποιονδηποτε κομματικο μηχανισμο και να εκανε οτι της ειπαν.

Κι ο δόλιος ο Αντωνάκης προφανώς δεν έχει άλλες προτάσεις από άλλη χώρα για να κυβερνήσει και γι' αυτό κάνει ο,τι του λένε.

Μια χαρά το έχουμε βλέπω!...

Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Γιατί να μη καταδικάζουμε την Χούκλη στο πυρ το εξώτερο?
Το δικαιούμαστε εμείς, οι δοκιμασμένοι αντιστασιακοί και ήρωες που αντιμετώπισε η ψυχή μας νικηφόρα τους χειρότερους φόβους, τους εφιάλτες και τα αδιέξοδά της.
Να πεθάνουν όσοι δεν είναι ήρωες! :grandpa:

ΥΓ. καλά όλα τα άλλα τα στραβά τα έχει η Χούκλη, αλλά πότε και σε τι ορκίστηκε και έγινε και επίορκη η απαράδεκτη?

Chris, ποιος ειπε να πεθανει?
Δες ξανα μια φορα την κουβεντα και θα δεις ποιος ανεφερε το θεμα της υγειας της.
Κανενας απο οσους (δικαια κατ'εμε) σχολιασαμε την απουσια τυψεων της στη συνειδητη προσπαθεια
δημιουργιας κλιματος εκφοβισμου της κοινης γνωμης και δη επανειλημμενα.
Δεν υπεισηλθαμε εμεις σε αυτη τη Μαρθαβουρτσεια λογικη.

Και κατι ακομα. Την αποψη μου για τα παπαγαλακια δημοσιογραφους την εχω γραψει στο παρελθον
και σπανια επανερχομαι σε αυτην. Η Χουκλη ομως ειναι μια δημοσιογραφος που δεν ξεκινησε ετσι.
Καποτε την ειχα ψηλα στην εκτιμηση μου και σιγουρα πολυ πανω απο το συναφι της.
Οχι γιατι επαιρνε τη θεση που θα ηθελα, αλλα γιατι προσπαθουσε να ειναι οσο αντικειμενικη
ειναι δυνατον. Τωρα πια δεν καταβαλει την παραμικρη προσπαθεια, οχι να ειναι αντικειμενικη,
αλλα ουτε καν να τηρει τα προσχηματα. Κριμα γι'αυτην.

Παρντόν..Εχει η Χούκλη Alzheimer??Μιά χαρά είναι η γυναίκα..Επίσης μπήκε από την πίσω πόρτα το θέμα της υγείας της ,που δεν έχει καμιά σχέση ,με τον δημοσιογραφικό της ρόλο,γιά να αποπροσανατολιστεί ο κατάπτυστος ρόλος της ως φερέφωνο του Κυριακού. Και πάμπολλοι άνθρωποι έχουν περάσει σοβαρά προβλήματα υγείας και τα έχουν κιόλας ξεπεράσει,όπως προφανώς συμβαίνει και στην εν λόγω περίπτωση..

Αρα δεν βλέπω συσχέτιση...

Το θέμα υγείας που μπήκε όμως Σπύρο -αν έχει καρκίνο- είναι τεράστιο και μπορεί να κάνει πολλούς από εμάς να ρίξουν νερό στο κρασί τους ώστε να μην βρεθούμε και με καρκίνο και χωρίς δουλειά.
Αυτό λέω.
Μακάρι να μην δοκιμαστούμε!

Φάουλ και ντροπή της ΟΚ. Να μην την ξανά λάβουμε υπόψη σαν δημοσιογράφο, ΟΚ.
Αλλά μέχρι εδώ, δεν χρειάζεται να αποδομούμε ανθρώπους τόσο σκληρά και τόσο εύκολα, που στο κάτω κάτω μια ζωή έδειξαν μια στοιχειώδη σοβαρότητα.
Ακόμη και στα κακουργοδικεία ο έντιμος πρότερος βίος μετράει.
Το να περνάμε σε χαρακτηρισμούς που ακυρώνουν όλη την ύπαρξη του άλλου κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι απάνθρωπο.
Και μάλιστα στο όνομα της ιδεολογίας της ανθρωπιάς.

Ταπεινή μου γνώμη που κάλλιστα μπορεί να είναι εντελώς λάθος κ.λπ. κ.λπ.

Με την ίδια λογική να δικαιολογησουμε τον Αντωνάκη γιατί είναι γκαβός, τον Βαγγέλη γιατί είναι παχύσαρκος κλπ.
Αν κάποιος έχει αλζχαιμερ ας μην λέει ειδήσεις :p

Με την ίδια λογική να δικαιολογησουμε τον Αντωνάκη γιατί είναι γκαβός, τον Βαγγέλη γιατί είναι παχύσαρκος κλπ.
Αν κάποιος έχει αλζχαιμερ ας μην λέει ειδήσεις :p

Δηλαδή αναγνωρίζεις στον Αντωνάκη τον γκαβό και τον Βαγγέλα τον παχύσαρκο, έντιμο πρότερο βίο?!?!

:grinning-smiley-043

Πως μπήκε το θέμα υγείας??Δεν κατάλαβα..Μπήκε εντελώς αποπροσανατολιστικά..

Αντένα χτες διά στόματος Χούκλη :"Οι τιμωροί θα μετανιώσουν για την τιμωρητική ψήφο γιατί θα το πληρώσουμε όλοι".

Δεν ξέρω αν μπήκε αποπροσανατολιστικά ή όχι.
Δεν ξέρω αν αληθεύει ή όχι. (το θέμα της υγείας)
Μέχρι να μάθω τι ακριβώς συμβαίνει -ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον- προσωπικά αρκούμαι σε αυτό που είπα παραπάνω:
"Φάουλ και ντροπή της ΟΚ. Να μην την ξανά λάβουμε υπόψη σαν δημοσιογράφο"

Αυτή είναι η προσωπική μου θέση και με αυτό τον τρόπο προσπαθώ να αντιμετωπίζω τους πάντες.

Οσοι κατέκριναν την στάση της ως δημοσιογράφου δεν έγραψαν κουβέντα για την υγεία της..Πιό σαφές δεν γίνεται.Δεν θέλω άλλο να απασχολώ το νήμα,με επαναλήψεις..:ernaehrung004:

Kαι ο καημενος ο Πασχος πασχει απο κοπιπαστιτιδα και οξεια παπαγαλιαση δεν φταιει αυτος η αναγκη τα φερε ετσι...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

ΒΟΘΡΟΣ!

Το μόνο παρήγορο είναι πως αυτοί που παίρνουν σοβαρά τον ΑΝΤ1 είναι οι ήδη καμμένοι.

Ναι ,αλλά μήπως έχει καμιά αερίσια πλεροφορία περί Αρβανίτη ρε παιδί μου ναούμ ,μπάς και το φέρουμε στα ίσια?:Banane0::Banane0::Banane0:

Status
Not open for further replies.