Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Τι απαντησε ο Προεδρος ?

Βάζω στοίχημα οτι σαν απάντηση, θα είπε κάτι οπως "Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απο την ωριμότητα που επέδειξε ο ελληνικός λαός καθ'όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ιδιαίτερα κάτω απο τους δύσκολους καιρούς που περνάει η χώρα, μπλα μπλα μπλα..."

Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Ο (όποιος) καιρός που θα περάσει μέχρι τις βουλευτικές είναι κατα τη γνώμη μου ο κρισιμότερος των τελευταίων ετών.Άν ο ΣΥΡΙΖΑ δείξει χαρακτήρα και πυγμή,θα έχει την ευκαιρία να σβήσει απο τον χάρτη τους δοσίλογους και τις πράξεις τους.Οψόμεθα.

Και όχι μόνον!
Είναι η πρώτη φορά που διαφαίνεται έστω και ίχνος ελπίδας ότι η χώρα θα περάσει σε αριστερής ιδεολογίας διαχείριση.

Σε λίγο καιρό, ελπίζω, να στραφούν τα βλέμματα όλων των προοδευτικών και ριζοσπαστικών αριστερών Ευρωπαίων στη χώρα μας και μακάρι να τα καταφέρουμε και να δείξουμε το αριστερό παράδειγμα.
Μεγάλη ευθύνη τόσο του Σύριζα όσο και των πολιτών.

Παίζεται η αλλαγή του ρου της ιστορίας imo...

Ο (όποιος) καιρός που θα περάσει μέχρι τις βουλευτικές είναι κατα τη γνώμη μου ο κρισιμότερος των τελευταίων ετών.Άν ο ΣΥΡΙΖΑ δείξει χαρακτήρα και πυγμή,θα έχει την ευκαιρία να σβήσει απο τον χάρτη τους δοσίλογους και τις πράξεις τους.Οψόμεθα.

Είναι μεγάλη ανάγκη να στυλώσει την γραμμή του ο ΣΥΡΙΖΑ, να εξαφανίσει κάθε υπόνοια διγλωσσίας και να πάψει επιτέλους να δίνει τροφή για προπαγάνδα απο τα καθεστωτικά μέσα, είναι δεδομένο ότι θα στρεβλώσουν τα λεγόμενα όλων των στελεχών του σε κάθε ευκαιρία, πρέπει να υπάρξει ενιαία και απόλυτη γραμμή στα ναι και στα όχι, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο χώρος αυτήν την στιγμή ώστε να συσπειρωθεί με εκθετικό ρυθμό.

Όταν το ΚΚΕ είναι πιο πιθανό να υποστηρίξει τη ΧΑ για να στήσει κυβέρνηση παρά τον ΣΥΡΙΖΑ, το μέλλον μας είναι ζοφερό...
Αν δεν βρεθεί άλλη δύναμη να τον υποστηρίξει και να σηκώσει μανίκια να δουλέψει οι ίδιοι θα μας κυβερνάνε.
Να είναι η Τελεία του Γκλέτσου; Μπορεί...
Έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι ίσως ο ΣΥΡΙΖΑ τελικά να έχει θέμα ηγεσίας... Δεν είναι δυνατόν υπό τέτοιες συνθήκες, ο κόσμος να προτιμάει αυτούς που τον κατέστρεψαν από το να δώσουν την ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει!
Αν είχε κανέναν λαοπλάνο σαν τον μπαμπά Παπανδρέου, σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε ποσοστό 60%!

Έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι ίσως ο ΣΥΡΙΖΑ τελικά να έχει θέμα ηγεσίας... Δεν είναι δυνατόν υπό τέτοιες συνθήκες, ο κόσμος να προτιμάει αυτούς που τον κατέστρεψαν από το να δώσουν την ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει!
Αν είχε κανέναν λαοπλάνο σαν τον μπαμπά Παπανδρέου, σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε ποσοστό 60%!

Τώρα αν σου πω ότι το γεγονός πως δεν πιάνουν 60%, μου δίνει ελπίδες ότι δεν είναι λαοπλάνοι, τι θα πεις?

Όταν το ΚΚΕ είναι πιο πιθανό να υποστηρίξει τη ΧΑ για να στήσει κυβέρνηση παρά τον ΣΥΡΙΖΑ, το μέλλον μας είναι ζοφερό...
Αν δεν βρεθεί άλλη δύναμη να τον υποστηρίξει και να σηκώσει μανίκια να δουλέψει οι ίδιοι θα μας κυβερνάνε.
Να είναι η Τελεία του Γκλέτσου; Μπορεί...

μπα απλως οι ελληνες ειναι ανεγκεφαλοι.

Δυο πράγματα πρέπει να κανει ο ΣΥΡΙΖΑ .

Να έχει καθαρές και συγκεκριμένες θέσεις.

Και να επιβληθεί εσωκομματική πειθαρχία και ενιαία γραμμή.

Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Τώρα αν σου πω ότι το γεγονός πως δεν πιάνουν 60%, μου δίνει ελπίδες ότι δεν είναι λαοπλάνοι, τι θα πεις?

Εμένα πάλι μου δίνει ελπίδες το ότι όλοι είναι εναντίον του!
Δεν μπορεί, κάτι θα ξέρουν και το φοβούνται!

Δυο πράγματα πρέπει να κανει ο ΣΥΡΙΖΑ .

Να έχει καθαρές και συγκεκριμένες θέσεις.

Και να επιβληθεί εσωκομματική πειθαρχία και ενιαία γραμμή.

Είναι μεγάλη ανάγκη να στυλώσει την γραμμή του ο ΣΥΡΙΖΑ, να εξαφανίσει κάθε υπόνοια διγλωσσίας και να πάψει επιτέλους να δίνει τροφή για προπαγάνδα απο τα καθεστωτικά μέσα, είναι δεδομένο ότι θα στρεβλώσουν τα λεγόμενα όλων των στελεχών του σε κάθε ευκαιρία, πρέπει να υπάρξει ενιαία και απόλυτη γραμμή στα ναι και στα όχι, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο χώρος αυτήν την στιγμή ώστε να συσπειρωθεί με εκθετικό ρυθμό.

imo να διαφωνούν όσο θέλουν, αλλά να κάνουν σαφές το πως θα κινηθούν σε όλους τους τομείς (όχι μόνο στην οικονομία) και φυσικά να κάνουν αυτά για τα οπόια θα τους εκλέξει ο λαός, με οποιοδήποτε κόστος στη τσέπη μας... και στους ψήφους τους...

ο πλουραλισμός και οι διαφορετικές απόψεις δεν βλάπτουν και δεν έχουμε αναγκη απο άλλο ένα μαντρί.

Last edited:

Eλα τωρα υπερβολες......

Αυτο δεν θα γινει ποτε. Ο περισσος μπορει να διοικειται απο μουλαρια (σε πεισμα) αλλα γαιδουρια δεν θαρρω οτι ειναι .

Αλλωστε χτες να μην το παραγνωριζουμε το 80% των ψηφοφορων του ψηφισε Δουρου στην περιφερεια Αττικης.

Και εχει μεινει ασχολιαστο αυτο γενικως.....μονο να κατηγορουμε το ΚΚΕ ξερουμε.

Αριστερη αχαριστια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Εμένα πάλι μου δίνει ελπίδες το ότι όλοι είναι εναντίον του!
Δεν μπορεί, κάτι θα ξέρουν και το φοβούνται!

αν εννοείς την αρνητική διαφήμιση, αυτό ήταν στοιχείο τους απο τότε που εναλλάσονταν στην εξουσία... και ήταν όπως αποδείχτηκε και συνεταιράκια!!! Οπότε δε μου λέει και πολλά.

Βαγγέλη μου κοντός ψαλμός αλληλούια... σε 3 μήνες? σε 10? σε δύο χρόνια? πόσο άλλο να πάει? Έχασαν παταγωδώς τις 50 έδρες... ας πρόσεχαν...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Eλα τωρα υπερβολες......

Εγώ τα συμπεράσματά μου τα βγάζω μετρώντας το πόσες φορές μιλάνε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ VS εναντίον της ΧΑ...
Δεν μιλάω για εναντίον της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που για αυτούς δεν αποτελεί (από ότι φαίνεται) πρόβλημα για τη χώρα...
Α... και δεν είμαι αριστερός.
Κεντρώο αναρχοφασιστικό κουμούνι είμαι...

αν εννοείς την αρνητική διαφήμιση, αυτό ήταν στοιχείο τους απο τότε που εναλλάσονταν στην εξουσία... και ήταν όπως αποδείχτηκε και συνεταιράκια!!! Οπότε δε μου λέει και πολλά.

Μόνο οι πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης δεν έχουν βγει να εκφράσουν τη δυσαρέσκιά τους για τον ΣΥΡΙΖΑ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Μόνο οι πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης δεν έχουν βγει να εκφράσουν τη δυσαρέσκιά τους για τον ΣΥΡΙΖΑ...

Η αλήθεια έιναι ότι όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι σχετικό, οπότε πάσο :rofl:

μπα απλως οι ελληνες ειναι ανεγκεφαλοι.

Να σου πω ότι έχεις λάθος, δεν μπορώ...
Όταν ψηφίζουν Ποτάμι Ελιά Γέφυρα (δεν είναι εκλογές αυτές, πατριδογνωσία είναι!) και για δημάρχους (Βόλου και Πειραιά) φυτά και ζώα της πατρίδας μας, πως περιμένεις να δεις προκοπή;

Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

imo να διαφωνούν όσο θέλουν, αλλά να κάνουν σαφές το πως θα κινηθούν σε όλους τους τομείς (όχι μόνο στην οικονομία) και φυσικά να κάνουν αυτά για τα οπόια θα τους εκλέξει ο λαός, με οποιοδήποτε κόστος στη τσέπη μας... και στους ψήφους τους...

ο πλουραλισμός και οι διαφορετικές απόψεις δεν βλάπτουν και δεν έχουμε αναγκη απο άλλο ένα μαντρί.

Δεν είναι το θέμα ο πλουραρισμός που σαφώς καλό είναι να υπάρχει αλλά μην ριχνει νερό στον μύλο της κυβέρνησης δίνωντας αφορμές για να στήσει προπαγάνδα το MEGA και λοιποί.

Αν αύριο βγει ο Τσίπρας και ανακοινώσει 5-6 θέσεις "μπετό" για τα βασικα δεν έχει να φοβάται τίποτα, περίπατο θα κάνει.

Η αλήθεια έιναι ότι όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι σχετικό, οπότε πάσο :rofl:

Μάλλον γιατί πιγκουίνοι στη Μαγαδασκάρη υπάρχουν μόνο σε... animation! :Banane0:

Eλα τωρα υπερβολες......

Αλλωστε χτες να μην το παραγνωριζουμε το 80% των ψηφοφορων του ψηφισε Δουρου στην περιφερεια Αττικης.

Οι ψηφοφόροι του κκε, μια χαρα τα σκέφτονται.
Το προβλημα ειναι με το ιδιο το κκε ;)

Status
Not open for further replies.