Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Δεν έχει να κάνει με κανέναν απροκάλυπτο σεξισμό. Έχει να κάνει με τα υπονοούμενα και εισαγωγικά στο κείμενο για τα οποία έχω ειδοποιήσει σε προηγούμενο ποστ ότι θα σβήνονται. Προσωπικά, αδιαφορώ για τις όποιες κόντρες και αντιπάθειες έχουν κάποιοι μέσα στα νήματα. Εφόσον κριθεί από τη Δ.Ο. ότι το μήνυμα είναι πλάγια και κεκαλυμμένη μομφή εναντίον άλλου μέλους, θα φεύγει. Τόσο απλά. Εάν θέλει κάποιος να βλέπει το ποστ του αναρτημένο, ας φροντίσει να είναι καθαρός στη διατύπωσή του χωρίς διακόσια εισαγωγικά και τριακόσιες ταραντέλες. Δεν είναι και πολύ έξυπνο, δηλαδή, να το κάνει διότι επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο, προφανώς, μας θεωρεί (την Δ.Ο.) ηλίθιους. Δυστυχώς ή ευτυχώς, ο χρόνος μας είναι λίγος για να καθόμαστε να διυλίζουμε ένα μήνυμα το οποίο ακροβατεί ανάμεσα σε καυστικό γενικόλογο σχόλιο και προσωπική (κρυφή) μπηχτή.

Αλλοίμονο......

Η Αννα Διαμαντοπούλου τον χαιρόταν τον παλλήκαρο τον Βενιζέλο,επί παραδείγματι..Καθόλου σεξιστικό αν γραφόταν.

Οπως και με τα ζωα του τμηματος παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ άλλως τε.

Last edited:
υπάρχει διάψευση για τη φωτογραφία ...

http://left.gr/news/i-apantisi-tis-renas-doyroy-stin-apokalyptiki-fotografia

είναι που κάποιοι ζητάνε επιτακτικά από άλλους Link και επιβεβαίωση των όσων γράφουν εδώ μέσα .....

ζούπερ κατάσταση .. :music-smiley-005:

μάλλον έπρεπε να βρεθεί ένα αντίβαρο στη ξεφτίλα της χριστίνης .......

ας ήταν και ψέμα ....

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

υπάρχει διάψευση για τη φωτογραφία ...

http://left.gr/news/i-apantisi-tis-renas-doyroy-stin-apokalyptiki-fotografia

είναι που κάποιοι ζητάνε επιτακτικά από άλλους Link και επιβεβαίωση των όσων γράφουν εδώ μέσα .....

ζούπερ κατάσταση .. :music-smiley-005:

Και τι σημασία έχει η διάψευση.....Εγω ισχυρίζομαι πως η Δούρου πρωταγωνιστούσε στην 'Ευδοκια' του Δαμιανού ..αρχές 70 και εκεί τόμαθε το ζεϊμπέκικο..:ADFADF1::ADFADF1:

Πες κάτι τώρα..

Eπίσης το left είναι site αριστερών-αναρχοάπλυτων και κατευθυνόμενο και θέλει κλίκς...Δεν είναι έγκυρο σαν το Hellas-Orthodoxy.

Last edited:
Το 74 γεννηθηκε ρεε,δεν εισαι καλος μουρουτιερης...

Bo9Jt1-CIAAaent.jpg

Νταξει, διεψευσε οτι ειναι αυτη στο κοκκινο κυκλακι που βαραει παλαμακια.
ΔΕΝ διεψευσε ομως οτι ειναι η διπλανη της αριστερα!!!
Γιατι δεν το διεψευσε αν δεν ειναι αυτη????? Εεεεε??? Γιατι????
Προφανως αυτη ειναι και εβαψε τωρα το μαλλι ξανθο για να μην τη γνωριζουμε.
Με λενε Ριζο... Αν το διαψευσει και για αυτην τοτε ποιος μας λεει οτι δεν ειναι η
τερμα δεξια με το ασπρο πουκαμισο?
Τι ? Εχει μουσια? Και η Κονσιτα ειχε μουσια.
Πολλα μουσια...

Να σας δώσω ένα τηλέφωνο να πάρετε να διασταυρώσετε τις πληροφορίες;

Ω!
Εκ μέρους όλων όσων ειρωνεύεστε γιατί ζητούν κάποια ελάχιστη επιβεβαίωση στα όσα γράφονται και δεν τα αντιμετωπίζουν σαν ιερά ταμπού, σας ζητώ συγνώμη!

Από πότε υπάρχουν αποφατικές απόψεις περί ειρωνείας? Σε όλα τα πράγματα επικρατεί απότι φαίνεται το υποκειμενικό στοιχείο..

Επί παραδείγματι προσωπικά δεν εξέλαβα ως ειρωνείες όσα απευθύνθηκαν σε άλλα μέλη σχετικά με τα Ουκρανίας-Ρωσίας ,και ειδικά προς εκείνα που υποστήριζαν οτι η Ε.Ε. φέρει ευθύνες περισσότερες από την Ρωσία και απλά παρέθεσα κάποια στοιχεία που να ενισχύουν την αντίθετη άποψη..

Καθώς επίσης και στην απόπειρα εξίσωσης των βρωμερων Ναζί του Αδόλφου με τους συμμάχους δεν το εξέλαβα ως ειρωνεία,αλλά ως ακροδεξιά αναθωρητικη ιστορική αντίληψη και παρέθεσα βιβλιογραφία δυτικων ιστορικών που αποδείκνυαν το αντίθετο

Άλλο οι απόψεις, ακόμη και αυτές που είναι εντελώς λάθος και άλλο οι αναρτήσεις που δεν περιέχουν καμία απολύτως άποψη παρά μόνο ειρωνεία.
Ξεκάθαρο δεν είναι?

Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Καθόλου ξεκάθαρο...Το διάβασες το διπλανο νήμα η μονο όσα έχεις γραψει εσύ??

Δεν παρακολουθώ ανελλιπώς τα νήματα στο avclub.
Αποσπασματικά και όταν το κάνω γράφω και την άποψή μου επί του τρέχοντος θέματος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Δεν παρακολουθώ ανελλιπώς τα νήματα στο avclub.
Αποσπασματικά και όταν το κάνω γράφω και την άποψή μου επί του τρέχοντος θέματος.

Μα αναφέρθηκα σε νήμα που συμμετέχεις..Αυτό που εμπεριέχει και τις διαφορετικές εκτιμήσεις για την διαμαχη Ε.Ε-Ουκρανιας-Ρωσιας.

Προσωπικά δε με ενοχλούν οι ειρωνίες (το γράφω μιας και απευθύνονται προς εμένα)..

Στο θέμα μας τώρα, θα προτιμούσα η Δούρου να παραδεχθεί ένα mea culpa μπας και ξεχώριζε από τους υπόλοιπους (μιας και μου είναι συμπαθής).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Μα αναφέρθηκα σε νήμα που συμμετέχεις..Αυτό που εμπεριέχει και τις διαφορετικές εκτιμήσεις για την διαμαχη Ε.Ε-Ουκρανιας-Ρωσιας.

E ναι!
και σε αυτό το νήμα, δεν διάβασα όλες τις αναρτήσεις.

Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Προσωπικά δε με ενοχλούν οι ειρωνίες (το γράφω μιας και απευθύνονται προς εμένα)..

Στο θέμα μας τώρα, θα προτιμούσα η Δούρου να παραδεχθεί ένα mea culpa μπας και ξεχώριζε από τους υπόλοιπους (μιας και μου είναι συμπαθής).

Οσον αφορα σε μενα δεν απευθυνω ποτε ειρωνια σε ατομα.
Σε γραφομενα μπορει, οπως και αποδεχομαι την αντιστοιχη στα δικα μου γραφομενα.
Τωρα το να προσπαθουμε να πεισουμε οτι στη φωτο που βλεπουμε η θολη μορφη, τιγκα στον κοκκο
και στο background, ειναι η Δουρου και πρεπει να ζητησει και συγγνωμη ειναι τραβηγμενο
απο τα αυτια.

Ακουσαμε οτι δεν το εχει διαψευσει, ηρθε η διαψευση, δεν ακουσαμε κανενα mea culpa για το οτι
ταχα δεν το εχει διαψευσει, αλλα πρεπει να ακουσουμε mea culpa απο την ιδια για κατι που η μονη
"αποδειξη" οτι το εχει κανει ειναι η φωτο την οποια η ιδια διαψευδει οτι απεικονιζει αυτην.
Σουρεαλισμος!
Και αντι για την πληρη καταστρατηγηση της λογικης, μας πειραζει η ειρωνια αυτης?

Παρεμπιπτοντως, εγω που τα λεω αυτα δεν εχω καμμια ιδιαιτερη συμπαθεια στη Δουρου.
Αλλα και ο Χιτλερ να προσπαθουσαν να μας πεισουν οτι απεικονιζεται στη φωτο, τα ιδια θα ελεγα.

Status
Not open for further replies.