Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να απολογουνται για κάθε τι λέει το τελευταίο forum, blog, εφημερίδα, σμπεριλαμβανομένων άπειρων χυδαιοτήτων, ενώ βάζουμε σε 2η μοίρα την καθημερινή χυδαιότητα, την φασιστική νοοτροπία και τον εξευτελισμο της ζωής μας από τα ανθρωπάκια που μας κυβερνούν. Σελιδες επι σελιδων για μια φωτογραφία - απάτη, μια αναφορά στο χάρισμα χρεών του κολλητού του Αντωνάκη, μια αναφορά στην μη διαθεσιμοτητα των "γαλαζιων παιδιών" κλπ.
Λυπάμαι αλλά καλά μας κανουν γιατί κοιτάμε το δάχτυλο συνεχώς.

Δεν πειραζει.
Φτανει που καταλαβαινουν αυτοι που το κανουν...

Διονυση, τα ειπες ολα!
Απλα καλο ειναι που πεφτει και κανενα ξεμπροστιασμα ενιοτε, για να βλεπουν και οι υπολοιποι
τι παιζεται...

To γηπεδάκι θα γίνει. Ψηλοτάβανο ή χαμηλοτάβανο δεν έχει σημασία. Εδώ του έδωσαν τον ΟΠΑΠ κοψοχρονιά. Ποιος τα γ.... τα 100 δέντρα...

Μήτσε, πέφτεις στον κουβά, εσύ είσαι έξυπνο αγόρι και με γνώσεις :antlers:... δεν υπάρχουν αυτά τα 100 δέντρα !!! Πάρκινγκ του δήμου για τις σκουπιδιάρες υπάρχει ... :flipout:

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να απολογουνται για κάθε τι λέει το τελευταίο forum, blog, εφημερίδα, σμπεριλαμβανομένων άπειρων χυδαιοτήτων, ενώ βάζουμε σε 2η μοίρα την καθημερινή χυδαιότητα, την φασιστική νοοτροπία και τον εξευτελισμο της ζωής μας από τα ανθρωπάκια που μας κυβερνούν. Σελιδες επι σελιδων για μια φωτογραφία - απάτη, μια αναφορά στο χάρισμα χρεών του κολλητού του Αντωνάκη, μια αναφορά στην μη διαθεσιμοτητα των "γαλαζιων παιδιών" κλπ.
Λυπάμαι αλλά καλά μας κανουν γιατί κοιτάμε το δάχτυλο συνεχώς.

Μα οσα γίνονται ,έχουν σκοπό..Να δείξουν μέσα απο συκοφαντικά και αναπόδεικτα δημοσιεύματα η εικασίες ότι τελικά η Χ.Α. είναι η μόνη λύση. Τόσο απλά..

το θέμα Δεν είναι τα τσιράκια: το θέμα είναι αν όντως "τα βρήκαν" ο σύριζας με το ...επιτελείο (sic) του 'Τίγρη´.
το θέμα είναι Πως επιτρέπει ο σύριζας να γράφεται ότι "τα βρήκε" με Αυτούς και ποιεί την νήσσαν.
γιατί αύριο να μην ..."τα βρεί" και με το Μαρινάκη, τον Μπέο ή το Μπόμπολα;
και Που χάθηκε ο κινηματικός σύριζας του Ελαιώνα;
Mα αν τα χαν"βρει" δεν θα βγαιναναν εξω τα κλεφτοπουλα,αυτο ειναι το θεμα,μηπως ειναι αλλη μια μουφα ειδηση?

Εγώ δεν μπαίνω στη λογική των συκοφαντών, αποπροσανατολιστών και αυτών που υπηρετούν συγκεκριμένες πολιτικές σκοπιμότητες. Από την άλλη όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει το απυρόβλητο. Στην πολιτική δεν υπάρχουν ιερές αγελάδες και είναι υπεραπλούστευση να θεωρείται ότι όποιος κριτικάρει το ΣΥΡΙΖΑ, εξυπηρετεί τη ΧΑ.

Είπαμε οι προσδοκίες, τώρα μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, είναι αυξημένες και θέλει προσοχή για να μην ξεθωριάσει το όνειρο πριν την ώρα του...

Για πες μας ποιός υποστήριξε τα περί απυρόβλητου??Αλλά όταν τα πολιτικά αντεπιχειρήματα είναι από την 'Εσπρέσσο' ένα θεματάκι υπάρχει...Κατά τα άλλα καθείς και οι επιλογές του.

Σπύρο, δεν υπάρχει τίποτα πίσω και πέρα από αυτό που είπα. Δεν ισχυρίστηκα ότι κάποιος υποστήριξε το απυρόβλητο, εγώ το λέω.
Τα συμπεράσματά μου τα έχω γράψει:
Τζίμη, πέρα από τις επιμέρους αναλύσεις και ερμηνείες, δύο είναι, πιστεύω αυτά, που σηματοδότησαν οι εκλογές και είναι αδιαμφισβήτητα και χωρίς προηγούμενο.
Η νίκη ενός αριστερού κόμματος στις ευρωεκλογές με πολλαπλή σημασία, εθνική αλλά και ευρωπαϊκή, και η πρώτευση στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας αριστερού υποψήφιου. Και τα δύο βέβαια δεν σημαίνουν, ότι όλοι αυτοί που με τη ψήφο τους έφεραν αυτό το αποτέλεσμα είναι αριστεροί, αλλά ότι τουλάχιστον επιζητούν και υιοθετούν αριστερή λύση στα προβλήματά τους.

Θετικές εξελίξεις, που δημιουργούν βέβαια ελπίδα και προσδοκίες, μέλλει να δούμε, εάν οι εντολοδόχοι φανούν αντάξιοι την μεγάλης πρόκλησης.
και ευελπιστώ σε καλύτερες ημέρες με ανοιχτό μυαλό, συμμετοχική και αγωνιστική διάθεση.

Σπύρο, δεν υπάρχει τίποτα πίσω και πέρα από αυτό που είπα. Δεν ισχυρίστηκα ότι κάποιος υποστήριξε το απυρόβλητο, εγώ το λέω.
Τα συμπεράσματά μου τα έχω γράψει:
και ευελπιστώ σε καλύτερες ημέρες με ανοιχτό μυαλό, συμμετοχική και αγωνιστική διάθεση.

Γιά να το κλείνουμε..Καθείς και οι επιλογές του .Αλλοι κάνουν ότι δεν βλέπουν την επέλαση του ναζισμού και πιστεύουν ότι με μισόλογα θα τον αποτρέψουν και άλλοι το επισημαίνουν ανοικτά...

Εγώ δεν μπαίνω στη λογική των συκοφαντών, αποπροσανατολιστών και αυτών που υπηρετούν συγκεκριμένες πολιτικές σκοπιμότητες. Από την άλλη όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει το απυρόβλητο. Στην πολιτική δεν υπάρχουν ιερές αγελάδες και είναι υπεραπλούστευση να θεωρείται ότι όποιος κριτικάρει το ΣΥΡΙΖΑ, εξυπηρετεί τη ΧΑ.

Είπαμε οι προσδοκίες, τώρα μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, είναι αυξημένες και θέλει προσοχή για να μην ξεθωριάσει το όνειρο πριν την ώρα του...

+100000000000

Προσωπικά μόνο με τον Σύριζα ασχολούμαι γιατί τους άλλους τους έχω ξεγραμμένους, ακόμα και 100 σωστές αποφάσεις να πάρουν, με έχουν πείσει εδώ και 40 χρόνια ότι δεν πρέπει να τους εμπιστευτώ για κανέναν λόγο.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι ο Σύριζα θα δρα εν λευκώ όταν (γιατί το αν μας τέλειωσε) βγει. Ούτε και πριν. Δε θέλω ένα νέο ΠΑΣΟΚ, που θα βγει απ'την αφάνεια λόγω της καταστροφικής πολιτικής των αντιπάλων του, θα γίνει παντοδύναμο και απλά θα γεμίσει με τα δικά του (αριστερά κατ'όνομα και όχι χάρη) παιδιά, θα συνεχίσει την καταβαράθρωση της παραγωγής και βιομηχανίας και θα κατσικωθεί για άλλα 30 χρόνια στην εξουσία με αυτοδυναμίες που δε θα αφήνουν κανέναν να το αμφισβητήσει.

Θέλω ένα κόμμα που πρώτα απ'όλα θα αποδείξει ότι σέβεται τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, στέλνοντας σ'αυτήν όλους αυτούς που ήταν στο απυρόβλητο ως σήμερα, νομοθετώντας σύμφωνα με τη δημοκρατία και όχι τα συμφέροντά του (λέγε με εκλογικους νόμους), και χτίζοντας μια νέα κοινωνία από κάτω προς τα πάνω, από τον αδύναμο στον δυνατό, και όχι το αντίστροφο που ευαγγελίζονται οι διάφοροι Τζημεροι.

Όσο για τις υπεραπλουστεύσεις, επίσης συμφωνώ 100%, οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους, και οι ταμπέλες, πλέον θα ξεχάσουμε τι σημαίνει φασίστας, νεοναζί ,κλπ γιατί τα βλέπουμε συνεχώς να συνοδεύουν πρόσωπα που ουδεμία σχέση έχουν μ'αυτά, αλλά απλά κριτικάρουν την αριστερά (ενώ παράλληλα οι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους τα άτομα αυτά πρέπει να κριθούν ,ξεχνιούνται).

...
Θέλω ένα κόμμα που πρώτα απ'όλα θα αποδείξει ότι σέβεται τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, στέλνοντας σ'αυτήν όλους αυτούς που ήταν στο απυρόβλητο ως σήμερα...

Μαλλον χρειαζονται περισσοτερα απο αυτο στο συγκεκριμενο τομεα.
Αν δε δειξει πρωτα η δικαιοσυνη οτι σεβεται τον εαυτο της, δε γινεται δουλεια δυστυχως.
Εχεις δει εσυ κατι τετοιο τα τελευταια χρονια? Γιατι εγω εχω να το δω απο εποχης Σαρτζετακη...

Μην ξεχναμε τελος οτι συμφωνα με το συνταγμα, η δικαστικη ειναι αυτονομη και
διακριτη εξουσια.

Mα αν τα χαν"βρει" δεν θα βγαιναναν εξω τα κλεφτοπουλα,αυτο ειναι το θεμα,μηπως ειναι αλλη μια μουφα ειδηση?

Οχι. Ο Σύριζα ψήφισε στη Βουλή "ναι" για το γήπεδο - αν με το Δήμο και την περιφέρεια δικά του δεν μπορεί να πεί ένα "όχι" στα συμφέροντα και από πάνω θα τα πριμοδοτήσει και με 20 εκατομμύρια δημόσια λεφτά, τα συμπεράσματα δικά σου.

Ο Σύριζα έβαλε τρεις προΫποθέσεις, δεν είπε ότι θα δοθούν τα χρήματα και φυσικά δεν θα δεχθεί το νέο ρυθμιστικό που έχει να κάνει με την αξιοποίηση του άλσους που εκει κατα βάση στοχεύει ο Μελισσανίδης.

Επίσης η ανάληψη της Περιφέρειας επίσημα γίνεται 1η Σεπτεμβρίου.

Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Μαλλον χρειαζονται περισσοτερα απο αυτο στο συγκεκριμενο τομεα.
Αν δε δειξει πρωτα η δικαιοσυνη οτι σεβεται τον εαυτο της, δε γινεται δουλεια δυστυχως.
Εχεις δει εσυ κατι τετοιο τα τελευταια χρονια? Γιατι εγω εχω να το δω απο εποχης Σαρτζετακη...

Μην ξεχναμε τελος οτι συμφωνα με το συνταγμα, η δικαστικη ειναι αυτονομη και
διακριτη εξουσια.

Ναι μεν, αλλά όλα είναι θέμα πολιτικής βούλησης. Και οι νόμοι απο την Κυβέρνηση ψηφίζονται (σ'αυτή τη στρεβλή δημοκρατία της αυτοδυναμίας που έχουμε).

Και η αστυνομία, το ΣΔΟΕ και άλλα όργανα διαφύλαξης της δικαιοσύνης πάλι από την Κυβέρνηση ελέγχονται.

Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Ο Σύριζα έβαλε τρεις προΫποθέσεις, δεν είπε ότι θα δοθούν τα χρήματα και φυσικά δεν θα δεχθεί το νέο ρυθμιστικό που έχει να κάνει με την αξιοποίηση του άλσους που εκει κατα βάση στοχεύει ο Μελισσανίδης.

Επίσης η ανάληψη της Περιφέρειας επίσημα γίνεται 1η Σεπτεμβρίου.

αυτό είναι κάτι που δεν το ξέρουν οι περισσότεροι ...

το διαπίστωσα και στον δήμο μου, οπου πολλοί -τάχα μου γνώστες (ή εγκάθετοι ?) στα αυτοδιοικητικά- την "έπεσαν" την επόμενη των εκλογών στον νέο δήμαρχο με ένα σωρό παράπονα/κατηγορίες και υποδείξεις ....

Το γήπεδο πρέπει να γίνει IMHO,
όμως την ίδια στιγμη θα περιμένω να δω :

α) αν θα γίνει το καθιερωμενο φαγοποτι των εργολαβων και σε ποιο βαθμο (οτι θα γινει θα γινει, δεν εχω αυταπάτες)
β) αν καταπατηθει εστω και ενα τετραγωνικο του αλσους περισσοτερο των νομιμων

μεχρο τοτε αναμονη

Νομίζω,ότι στο συγκεκριμένο θέμα,συνυπάρχουν 3 διαφορετικής τάξης ζητήματα.

-Να γίνει το γήπεδο μια ιστορικής ομάδας της ΑΕΚ.
-Που θα γίνει αυτό και κάτω απο ποιούς όρους δόμησης.
-Ο αξιότιμος κος Μελισσανίδης.

Η γνώμη μου είναι ότι το γήπεδο πρέπει να γίνει κάτω απο τους προσφορότερους όρους σε σχέση με το περιβάλλον.Προσωπικά θα έλεγα,ότι μεγάλα γήπεδα δεν πρέπει άλλα να προστεθούν στο βαριά επιβαρυμένο αστικό περιβάλλον κι επιπλέον πρέπει να αντιμετωπιστούν με ξεκάθαρους και διαφανείς όρους εμπορικής εκμετάλευσης απο ιδιώτες.Για ΠΑΕ μιλάμε...

Ο Μελισσανίδης,απο την άλλη μεριά,θα πρέπει να είναι ένα απο τα ονόματα,που θα πρέπει να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη,για να ξεκαθαριστούν μια σειρά απο εκκρεμείς υποθέσεις που τον αφορούν.Τι να πρωτοκοιτάξει κανείς...Εκεί ή κι εκέι,θα κριθεί ο ΣΥΡΙΖΑ,όταν κι άν πάρει την εξουσία...
https://www.google.gr/?gfe_rd=cr&ei=tEuLU_arK6OK8Qe7w4GIBQ#q=σκανδαλο+μελισσανιδη

Δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που να μην θελει να φτιαξει γηπεδο η ΑΕΚ,το ερωτημα ειναι αν πρεπει να δοθουν τα 20μυρια που χει ταξει ο Σγουρος απο χρηματα της περιφερειας σε μια εποχη που καποιοι ψαχνουν στα σκουπιδια για τροφη,και αυτονοητα υπο ποιους ορους θα κατασκευασθει , το θεμα ειναι συνθετο οπως γραφει και ο Dipie.

Ενα μικρο απανθισμα απο το γκουγκλαρισμα που παρεθεσε ο Dipie
Στις 30-1-13 γινεται μια φωτογραφικη τροπολογια στο αρθρο 44Α του νομου 4115,κατ ουσιαν πριν την τροπολογια μια ομαδα για να κανει εκκαθαριση πρεπει να μεινει στην Δ εθνικη (ερασιτεχνικη)για 30 μηνες δηλαδη 3 αγωνιστικες περιοδους,αν ανεβαινε κατηγορια πριν το περας των 30 μηνων θα ξαναπαιρνε πισω τα χρεη που κουβαλουσε στην πλατη της,με την τροπολογια ο νομος εξαιρει τις ΠΑΕ και τις δινει δικαιωμα να κανουν εκκαθαριση σε 3 μηνες!!!Ετσι η ΑΕΚ πηγε στην Football L. 2 (που εγινε ερασιτεχνικη) μενωντας μια χρονια.
Ο ΟΠΑΠ χορηγει την Δικεφαλος 1924 με 2εκ. (ιδιωτικων συμφεροντων Μελισσανιδη) και με αλλα δυο την ΑΕΚ για το προπονητηριο στα Σπατα.
Στην δικη Μελλισανιδη αδελφου δεν εμφανιζεται δημοσιος κατηγορος αλλα μπραβοι τρομαζουν τους μαρτυρες κατηγοριας..
Αμα εισαι κολλητος του Τονυ και του Φαηλου ....

Last edited:
Σας αποκαλύπτω την πραγματική φωτό.

10338814_305217486309279_7552287722118711527_n.jpg

Status
Not open for further replies.