Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Οσο ο ΣΥΡΙΖΑ θα νταραβεριζεται με γιαννες , επενδυτικά φανς, θα στρογγυλεύει τις αποψεις του, θα τον εκφράζει ο Σταθάκης και ο Μηλιός δεν θα περασει ποτε το 30%. Εκει θα ψάχνει τους αριστερούς της Δειμαρ και τους καμμενους και παλι δεν θα μπορει να κυβερνήσει. Στο τελος θα χρειαστεί τους απελπισμένους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και την φουλ ανοχή του τονυ για να κυβερνήσει ....

Και θα κυβερνήσει τελικα γιατι οι μπομπολαιοι , η μερκελ , και οι αμερικανοί εχουν πειστεί οτι θα ειναι μια απο τα ίδια....

Αν επρόκειτο να αλλάξει κατι ουσιαστικό ο τονυ θα εμενε για καμια 10 ετια ακομα!

Αν ηταν κανονικοί αριστεροί θα αποχωρούσαν απο αυτο το έκτρωμα της βουλής , θα κατέβαζαν και θα οργάνωναν τον κόσμο σε πραγματική αντίσταση στο καθεστώς.

Που ειναι οι παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνια? που ειναι στους χώρους δουλειάς?

Last edited:
Με συγχωρείς αλλά το post digging δεν είναι του γούστου μου (ούτε έχω τον χρόνο για πέταμα). Επίσης δεν ξέρω τι σβήστηκε και τι όχι.

Αν θεωρείς πως ό,τι έγραψα έχει συμβεί τόσο σπάνια έως και καθόλου ώστε να πρέπει να κάτσω να ψάχνω, σου δίνω την απόλυτη ευλογία μου να με μπανάρεις, έτσι κι αλλιώς απ'ό,τι φάνηκε στις τελευταίες 2-3 σελίδες, κουβέντα δε γίνεται να γίνει με οπαδικά γυαλιά.

Εν πάσει περιπτώσει, αφού το πρόβλημα σε όλη αυτή την κουβέντα ήταν το ποστ μου, λυπάμαι, αλλά διαφωνώ.

Χειριστείτε τα ποστ μου όπως θέλετε, σας καλησπερίζω.

ούτε εξειδίκευση
ούτε ανάκληση ...

η λάσπη λάσπη
και η μπάλα στην κερκίδα ...

κλασσικά εικονογραφημένα ......

Αν ηταν κανονικοί αριστεροί θα αποχωρούσαν απο αυτο το έκτρωμα της βουλής , θα κατέβαζαν και θα οργάνωναν τον κόσμο σε πραγματική αντίσταση στο καθεστώς.

Που ειναι οι παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνια? που ειναι στους χώρους δουλειάς?

Ωρα ειναι να θες να κατεβασουν και τον κοσμο σε απεργια ή να καλεσουν σε συλλαλητηρια...

Και αν κακομαθουν και συνεχισουν να τα κανουν και οταν ανεβει και αυτος στην εξουσια ?

Αυτοι ειναι αριστεροι αλλα εξευρωπαισμενοι. Των αγορων παιδια :flipout:

Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Κομματόσκυλα είναι αυτοί που είχαν οικονομική και κοινωνική υπόσταση, όντας μέλη κόμματος. Χρειάζεται να το αναλύσουμε αυτό;
Πείτε μας τώρα ότι θα ψηφίσει 30+ % σύρριζα επειδή τους διόρισε, επειδή έκανε μπίζνες μαζί τους, επειδή μέσω αυτού σπούδασαν και έκαναν καριέρα ή επειδή έτσι τους έμαθε ο παππούς και ο πατέρας...
Το μη χείρον βέλτιστον, να το δεχτώ, αλλά τα ποσταρισματα περίεργων φωτό κλπ. έχουν σκοπό να "μας" διαφυλάξουν από τις εφτά πληγές του φαραώ που θα ρθουν αμα τη εκλογή ή να "πάρει το αίμα του πίσω" ο αμετανόητος δεξιόφρων...;

Παραπανω απο το 30% που θα ψηφισει συριζα εχει διοριστει απο πασοκο-νουδου τα τελευταια χρονια.
Ειναι μαθηματικα, δεν γινεται να ψηφισουν ουτε ανηλικα, ουτε αγεννητα

Οι κανονικοι αριστεροι ειναι αυτοι που στεκονται αναμεσα στα ματ και τον κοσμο για να προστατεψουν τους πρωτους (ισως επειδη βλεπουν τα παιδια του λαου στο προσωπο τους)...Επισης ειναι αυτοι που κανουν δικη τους,προσωπικη πορεια ξεκομμενοι πληρως απ την υπολοιπη κοινωνια....Και ο ΓΑΠ δεν ειχε χασει πορεια πριν ερθει στην εξουσια..Τα ειδαμε τα χαιρια του...

Οι κανονικοι αριστεροι ειναι αυτοι που στεκονται αναμεσα στα ματ και τον κοσμο για να προστατεψουν τους πρωτους (ισως επειδη βλεπουν τα παιδια του λαου στο προσωπο τους)...Επισης ειναι αυτοι που κανουν δικη τους,προσωπικη πορεια ξεκομμενοι πληρως απ την υπολοιπη κοινωνια....Και ο ΓΑΠ δεν ειχε χασει πορεια πριν ερθει στην εξουσια..Τα ειδαμε τα χαιρια του...

Ποιος είπε οτι οι κανονικοί αριστεροί ειναι αυτοι του ΚΚΕ? ποιοι αυτοι που εχουν ενεχερησει την σφραγίδα του κόμματος και την κουβαλάνε σαν προικα στην τσάντα τους δίνοντας την ο ενας στον αλλο? 5% με την φτώχεια που υπαρχει στην κοινωνια? αν ειχαν λίγη τσιπα θα ειχαν παρατηθεί εδω και χρονια...

Με κεινο το περιβοητο παραγωγικο μοντελο τι γινεται ? Σορρυ που γινομαι πεζος αλλα ας υποθεσουμε , για χαρη της κουβεντας ,οτι μας κανουν δοσεις για 500 χρονια .Ας πουμε οτι ο Γιουνκερ και ο Ντραγκι παθαινουν κριση απλοχεριας , η δε Μερκελ εχει κρυφτει μπροστα στο αναστημα των podemos (σεναριο ειναι οτι θελουμε λεμε).Ας πουμε οτι μας κανουν και βαρβατη διαγραφη για να μην υπαρχουν σκιες στο ηλιολουστο σεναριο αυτο.Ποιο ειναι το <αριστερο> παραγωγικο μοντελο εντος ευρωζωνης ?

Με κεινο το περιβοητο παραγωγικο μοντελο τι γινεται ? Σορρυ που γινομαι πεζος αλλα ας υποθεσουμε , για χαρη της κουβεντας ,οτι μας κανουν δοσεις για 500 χρονια .Ας πουμε οτι ο Γιουνκερ και ο Ντραγκι παθαινουν κριση απλοχεριας , η δε Μερκελ εχει κρυφτει μπροστα στο αναστημα των podemos (σεναριο ειναι οτι θελουμε λεμε).Ποιο ειναι το <αριστερο> παραγωγικο μοντελο εντος ευρωζωνης ?

Αριστερα και ευρωζώνη δεν κολλάει. Αριστερα και Ευρώπη των λαών όμως ναι υπαρχει.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Με την ίδια λογική Έκτωρ, πρέπει να διαφωνήσεις μαζί του ότι και ο ήλιος ανατέλλει από την ανατολή.

Δεν χρειάζεται να φτάσω ως εκεί.

Τον ρωτάω για παράδειγμα ποιος πολιτικός κατά τη γνώμη του έχει κάνει καλό στον τόπο ή ποιους έχει εμπιστευτεί με την ψήφο του τις τελευταίες δεκαετίες.

Υ.Γ. Σοφιστείες αντί για επιχειρήματα δεν κάνουν ούτε οι μαθητές της Α Λυκείου πια. Και εγώ δεν θυμάμαι να έχω υποτιμήσει την νοημοσύνη κανενός εδώ μέσα.

Ειχα βρεθει πριν λιγα χρονια σε ενα καραβι εμπορικο (ελληνα εφοπλιστη :bigcry: ) στο LA.

Την μερα λοιπον που τελειωσα την δουλεια για την οποια ειχα παει, λεω στον καπετανιo, "ΚαπταΜιχαλη θα παμε καμια βολτιστα εξω να δουμε λιγο LA?"

Αφου μου εριξε ενα βλεμα σαν να του ειπα να παμε κολυμπωντας στην Ελλαδα, μου ειπε:

"Εγω αγορι μου, δινω 3 χιλιαρικα τον μηνα στο κομμα. Ποδι στο κεντρο του καπιταλισμου δεν θα πατησω".

Πραγματι, δεν ηρθε εξω. Αυτος ηταν ενας κανονικος αριστερος

Και λιγο τρολλαρισμα: Ειχε μισθο 9 χιλιαρικα... και ηταν συνταξιουχος.
Αυτο δενει με καποια αιτηματα καποιων απεργουντων σημερα...

Παρεπιπτόντως, θυμίζω ότι θεωρητικά μιλώντας, το ίδιο "αμόλυντο" με τον Σύριζα είναι και το Ποτάμι, υπό αυτό το πρίσμα. Εκεί όμως καταδικάζουμε πολύ εύκολα μέσω (λογικών κατά τα άλλα) υποθέσεων, στρεβλώσεων δηλώσεων των στελεχών του, κλπ κλπ κλπ. Στον Σύριζα δεν κάνει. :afro:
Δηλαδή ο απερίγραπτος που είπε ότι αν αυξηθούν οι μισθοί θα πάει ο κόσμος supermarket και αυτό σαν αρνητική κριτική της εξαγγελιας του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να κριθεί ως σοβαρός;

Πολύς κόσμος πάσχει τελικά από την αλαζονεία του χορτάτου.........

Αριστερα και ευρωζώνη δεν κολλάει. Αριστερα και Ευρώπη των λαών όμως ναι υπαρχει.

Ενταξει.Ποιο ειναι το <αριστερο> παραγωγικο μοντελο εκτος ευρωζωνης ?

Ενταξει.Ποιο ειναι το <αριστερο> παραγωγικο μοντελο εκτος ευρωζωνης ?

Ιδια η απαντηςη! Μάλλον δυσκολεύεσαι να διαχωρίσεις το ευρω των τραπεζών και της ευρωζώνης απο την κανονική Ευρώπη! Η Ευρώπη υπήρχε και πριν το ευρω και την ....ολοκλήρωση την ευρωπαϊκή...

Ειχα βρεθει πριν λιγα χρονια σε ενα καραβι εμπορικο (ελληνα εφοπλιστη :bigcry: ) στο LA.

Την μερα λοιπον που τελειωσα την δουλεια για την οποια ειχα παει, λεω στον καπετανιo, "ΚαπταΜιχαλη θα παμε καμια βολτιστα εξω να δουμε λιγο LA?"

Αφου μου εριξε ενα βλεμα σαν να του ειπα να παμε κολυμπωντας στην Ελλαδα, μου ειπε:

"Εγω αγορι μου, δινω 3 χιλιαρικα τον μηνα στο κομμα. Ποδι στο κεντρο του καπιταλισμου δεν θα πατησω".

Πραγματι, δεν ηρθε εξω. Αυτος ηταν ενας κανονικος αριστερος

Και λιγο τρολλαρισμα: Ειχε μισθο 9 χιλιαρικα... και ηταν συνταξιουχος.
Αυτο δενει με καποια αιτηματα καποιων απεργουντων σημερα...
Ξέρεις πόσες ιστορίες ξέρω με τυπάκους που δουλεύουν σε πολυεθνικές σε πόστα αμφιβολου ηθικής και νομιμότητας και υποστηρίζουν την κυβέρνηση "γιατί πρέπει να καθαρίσει ο τόπος από τους δημόσιους " και "πρέπει να κάνουμε (εννοώντας κάνετε) θυσίες ";
Αυτή η κουβέντα όμως του στυλ "ξέρω κάποιους " δεν λέει κάτι.....

Ιδια η απαντηςη! Μάλλον δυσκολεύεσαι να διαχωρίσεις το ευρω των τραπεζών και της ευρωζώνης απο την κανονική Ευρώπη! Η Ευρώπη υπήρχε και πριν το ευρω και την ....ολοκλήρωση την ευρωπαϊκή...

Εννοεις τοτε τις καλες εποχες με τα ευρωπαικα πακετακια ? Μαλλον δυσκολευεσαι να ξεχωρισεις την μεταπολιτευση με την μεταμεταπολιτευση.

Ξέρεις πόσες ιστορίες ξέρω με τυπάκους που δουλεύουν σε πολυεθνικές σε πόστα αμφιβολου ηθικής και νομιμότητας και υποστηρίζουν την κυβέρνηση "γιατί πρέπει να καθαρίσει ο τόπος από τους δημόσιους " και "πρέπει να κάνουμε (εννοώντας κάνετε) θυσίες ";
Αυτή η κουβέντα όμως του στυλ "ξέρω κάποιους " δεν λέει κάτι.....

κολλαει καπου σε αυτο που εγραψα και με κουοταρεις ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Δεν χρειάζεται να φτάσω ως εκεί.

Τον ρωτάω για παράδειγμα ποιος πολιτικός κατά τη γνώμη του έχει κάνει καλό στον τόπο ή ποιους έχει εμπιστευτεί με την ψήφο του τις τελευταίες δεκαετίες.

Υ.Γ. Σοφιστείες αντί για επιχειρήματα δεν κάνουν ούτε οι μαθητές της Α Λυκείου πια. Και εγώ δεν θυμάμαι να έχω υποτιμήσει την νοημοσύνη κανενός εδώ μέσα.

Το υστερόγραφο είναι για το δικό μου ποστ?

Status
Not open for further replies.