Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Από το να εκτυπώσουμε εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ (και να απειλούμε με τρόμο ότι θα πεινάσουμε όλοι) και για την πρώτη κατοικία και για το πιο μικρό καλυβάκι που έχει ο άνθρωπος να ζήσει καλύτερα δεν θα είναι;

Ασε να δουμε τι θα τυπωνουμε και βλεπουμε.

Εγω ουτε πρωτη κατοικια δεν εχω.

Ασε να δουμε τι θα τυπωνουμε και βλεπουμε.

Εγω ουτε πρωτη κατοικια δεν εχω.

Τότε δεν σε αφορά καν ο ΣΥΡΙΖΑ. Νομίζω στο εκτυπωμένο πρόγραμμα που διανέμει, έχει τις πρώτες ενέργειες που θα κάνει.

Καλα οι Βρετανοι με αυτο το πλευρο κοιμουνται γενικως.

Να διαλυσουν την Ευρωπη . Οχι οτι πρεπει να κανουν κατι γενικως.

Τα καταφερνουμε και μονοι μας.

Αλλα εχουν τρομερο κομπλεξ απο τοτε που μπηκαν στο παρασκηνιο της πολιτικης παγκοσμιως και δη στην Ευρωπη .

Δεν έχουν ΣΥΡΙΖΑ στην Aγγλία; To Labour Party; Eννοούν θα κάνουν party άν βγουν με αυτοδυναμία;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εδώ τι έχουμε να προσάψουμε στο ΣΥΡΙΖΑ που πήρε πίσω την απαγόρευση του κυνηγιού; Αρκαδία: Κυνηγός έπεσε νεκρός από διασταυρούμενα πυρά για αγριογούρουνο http://www.protothema.gr/greece/article/443445/arkadia-kunigos-epese-nekros-apo-diastauroumena-pura-gia-agriogourouno/

Αρχισαν να χορευουν οι αγορες απο τωρα ? :)
Σεισμος-Σεισμος-Σοσιαλισμος !

Τον Ντραγκι τον ρωτησαν ? Τι γνωμη εχει ?

Είδομεν. Κυριακή κοντή γιορτή.....

Μου πηρες την ατακα απο το στομα... :flipout:

Οπως και να εχει αυτες οι εκλογες αν μη τι άλλο θα εχουν πλακα... με βλεπω να βλεπω μονο Mega εκεινο το βραδυ.

Τοσα στραβωμενα χειλη, στα προθυρα εγκεφαλικου, δεν θα υπαρχουν σε άλλο panel :music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Οπως και να εχει αυτες οι εκλογες αν μη τι άλλο θα εχουν πλακα... με βλεπω να βλεπω μονο Mega εκεινο το βραδυ.

Ε, δεν το ξέρεις το σύντομο ανέκδοτο;

Όταν η Φωτεινή Πιπιλή η Όλγα Τρέμη! :beee:

Σύντροφοι...
Μιας και ο αέρας της νίκης του κόμματος μας είναι μεγάλος.
Ήρθε η ώρα της αριστεράς(βαθύ ΠΑΣΟΚ).
Θέλω να σας κάνω την παρακάτω δήλωση...Επειδή ξέρω πως μαγαπατε !!!
Η επόμενη ιδεολογική μου πλατφόρμα!
Σιγά που θα χάσω το γέλιο όταν θα πέφτει το βρωμόξυλο στην Κουμουνδούρου αφού θα έχουν πάρει χαμπάρι πως ο Δον άρχισε τις κωλοτούμπες με τους διεθνείς δανειστές και τοκογλύφους ανήμπορος να ικανοποιήσει τις ριζοσπατικές τομές και ορέξεις τους!Θα έχουμε και live ρεπορτάζ!!
‪#‎Ξύλο_παντού‬

Attachments

• 10250063_1573046489607372_16883507698974300_n.jpg
    10250063_1573046489607372_16883507698974300_n.jpg
    13.5 KB · Views: 160
Είδομεν. Κυριακή κοντή γιορτή.....

Η πιο μακρινή κοντή γιορτή θα είναι. Ξέρεις γιατί; Γιατί συμβαίνει το ίδιο σχεδόν πάντα τις τελευταίες 10 μέρες. 5 ήταν έως και τα μέσα της εβδομάδας που πέρασε και ξεκίνησαν τα εγκεφαλικά. Γι' αυτό και άρχισες να ξαναβλέπεις σενάρια τρόμου.
Τώρα θα δεις κάμποσα ακόμα μέσα στην εβδομάδα που έρχεται... .

Σύντροφοι...
Μιας και ο αέρας της νίκης του κόμματος μας είναι μεγάλος.
Ήρθε η ώρα της αριστεράς(βαθύ ΠΑΣΟΚ).
Θέλω να σας κάνω την παρακάτω δήλωση...Επειδή ξέρω πως μαγαπατε !!!
Η επόμενη ιδεολογική μου πλατφόρμα!
Σιγά που θα χάσω το γέλιο όταν θα πέφτει το βρωμόξυλο στην Κουμουνδούρου αφού θα έχουν πάρει χαμπάρι πως ο Δον άρχισε τις κωλοτούμπες με τους διεθνείς δανειστές και τοκογλύφους ανήμπορος να ικανοποιήσει τις ριζοσπατικές τομές και ορέξεις τους!Θα έχουμε και live ρεπορτάζ!!
‪#‎Ξύλο_παντού‬

Καλααααά...Ξαναρώτα τίποτα στον δικάναλο....

Η πιο μακρινή κοντή γιορτή θα είναι. Ξέρεις γιατί; Γιατί συμβαίνει το ίδιο σχεδόν πάντα τις τελευταίες 10 μέρες. 5 ήταν έως και τα μέσα της εβδομάδας που πέρασε και ξεκίνησαν τα εγκεφαλικά. Γι' αυτό και άρχισες να ξαναβλέπεις σενάρια τρόμου.
Τώρα θα δεις κάμποσα ακόμα μέσα στην εβδομάδα που έρχεται... .

Το έπιασες σαν αυτοδυναμία?

Μάκη πρόσεχε όμως αν πας να γραφτεις, γιατί στη Ροσιναντε δερνουνε...

Έχουνε δει τα μάτια μου ...Όσα δεν μπορείς να φανταστείς...

Καλααααά...Ξαναρώτα τίποτα στον δικάναλο....

Τον δικαναλο...Θα τον στηρίξω.

Το έπιασες σαν αυτοδυναμία?

Το θέμα είναι εσείς τι θα πιάσετε. Γιατί αν σου πω, δεν θα πας να ψηφίσεις καν. Είπαμε πηγαίνετε προς τη συντριβή και το μόνο που αλλάζει στην εβδομάδα που έρχεται είναι το μέγεθος της συντριβής σας... προς τα πάνω.
Ένα καλό έκανε η κρίση φίλε μου, να μην το εκμεταλευτούμε έστω και πρόσκαιρα;
Αυτή η ανέχεια οδήγησε σε δουλειές με πρώτη πληρωμή δυόμιση μήνες μετά και με κάθε δημοσκόπηση να είναι ξεχωριστή σύμβαση.

Αυτά ψηφίζατε τόσο καιρό ως κυβέρνηση. Τέτοιου τύπου ανάπτυξη και δουλειές δημιουργήσατε. Τώρα θα τα λουστείτε, μην έχεις καμία αμφιβολία, μα καμία όμως. Δε θες να ξέρεις, επαναλαμβάνω, τη συντριβή σας.

Last edited:
Status
Not open for further replies.