Look east, οι επόμενες συνωμοσίες από εκεί θα προέρχονται...
Γηράσκω αει γηρασκόμενος...
Ναι, είναι πολύ βολική άποψη αυτή για να μπορεί να υπάρχει ο ισχυρισμός για οτιδήποτε ότι κρύβεται μία συνωμοσία από πίσω, χωρίς να χρειάζεται και να αποδεικνύεται...
Κάτσε σε ένα τραπέζι με ένα Εγγλέζο, ένα Γερμανό και ένα Τούρκο να δεις με ποιον θα πιεις το κρασί σου ευχάριστα. Εμένα συνέβει (σε διαφορετικές χρονικές στιγμές) και με τον Τούρκο δάσκαλο λες και γνωριζόμασταν χρόνια.Απο ποτε ξεκινησε η αποψη οτι ολοι οι μουσουλμανοι ειναι τρομοκρατες;...
Τι να κάνω, μου ξεφεύγουν πότε-πότε, δεν το ελέγχω...Τώρα είπες μεγάλη κουβέντα....:a0210:
Γηράσκω αει γηρασκόμενος...
Πάντως δικό μου είναι αυτό (όπως λέει και ο Λαζόπουλος)!
Έγραψα πουθενά πως για τα πάντα χρειάζεται κάποια συνωμοσία??? Έγραψα, απλώς, ότι όταν μια συνωμοσία είναι διάτρητη σαν τις αμερικάνικες δεν είναι συνωμοσία αλλά το Broadway.
Αυτός είπε γηράσκω αει διδασκόμενος, νομίζω...Αποκλείεται!!!
Έχει κατοχυρώσει το copyright ο Σόλων πριν κάτι χιλιάδες χρόνια...![]()
Φυσικά όχι, απάντησα στο αν αυτοκαταστρέφονται οι ΗΠΑ, λόγω της πτώσης των δίδυμων πύργων......και απάντησα όχι και το γιατί....
Δεν καταλαβαίνω που διαφωνείς και εσυ....
Επίσης δεν συνόψισες απλώς, έβγαλες και συμπεράσματα....
Το "οτιδήποτε" δεν είναι κυριολεκτικό, εννοώ οποιοδήποτε μεγάλο ή μικρό γεγονός, που "βολεύει" στην δημιουργία συνωμοσιολογικών θεωριών. Αν θεωρούμε ότι μία συνωμοσία δεν ανακαλύπτεται (αυτό από πουθενά δεν είναι δεδομένο, χιλιάδες οι συνωμοσίες κατά την διάρκεια της ιστορίας που έχουν αποκαλυφθεί) τότε δεν χρειάζεται ιδιαίτερος κόπος από αυτούς που τις δημιουργούν να τις περνάνε χωρίς σοβαρές αποδείξεις. Παρεμπιπτόντως, φυσικά και η καταστροφή των δύο πύργων και του πενταγώνου είναι συνωμοσία, το θέμα είναι από ποιον...
Αυτός είπε γηράσκω αει διδασκόμενος, νομίζω...
Μην πληρώνω και δικαιώματα τώρα...!
Όπως μια συνωμοσία για να είναι σωστή δεν πρέπει να έχει διαρροές και τρύπες, έτσι και μια καλή συνωμοσιολογία πρέπει να κολλάει πειστικά τα κομμάτια του παζλ. Αν δεν το κάνει ικανοποιητικά, είναι αποτυχημένη. Αν το πετυχαίνει επαρκώς και οι κυρίως πρωταγωνιστές αρχίζουν το μπαμπαλίζειν και τους ξερόβηχες, πάει να πει ότι σίγουρα αποκρύβονται πράγματα τα οποία δεν θέλουν να αποκαλυφθούν. Κατόπιν χάνεται σίγουρα η μπάλα διότι ο καθένας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα και χρησιμοποιεί την παραπάνω συνωμοσία κατά το δοκούν για την εξυπηρέτηση ίδιων σκοπών.
Όχι ακριβολογώ! Το είχα πει σε μια παρέα στην Θεσσαλονίκη, φοιτητής, πριν το 1997. Κάτι που δεν μπορώ να αποδείξω και ούτε έχει βέβαια σημασία. :7SFGSFG:Σε πρόλαβαν άλλοι πάντως! (τώρα κατά λάθος, επίτηδες το είπαν, άγνωστο!)
Και η φωτογραφία του Μητσοτάκη παρέα με τους γερμανούς που δημοσίευσε η "Αυριανή" απεδείχθη από τα αρχεία της Στάζι 20 χρόνια μετά ότι ήταν πλαστή, "φυτευτή" για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς της.Δεν σημαίνει όμως ότι υποχρεωτικά αιωνίως θα μείνει στο μαύρο σκοτάδι...
Την ώρα που εκτελείται [διότι αν διαρρεύσει, πάει η συνωμοσία], και για όσο διάστημα χρειάζεται για να πετύχει ο σκοπός της. Δεν σημαίνει όμως ότι υποχρεωτικά αιωνίως θα μείνει στο μαύρο σκοτάδι...
Όχι ακριβολογώ! Το είχα πει σε μια παρέα στην Θεσσαλονίκη, φοιτητής, πριν το 1997. Κάτι που δεν μπορώ να αποδείξω και ούτε έχει βέβαια σημασία. :7SFGSFG:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.