nikosGX
Supreme Member
- 9 November 2007
- 7,539
Re: Απάντηση: Τι συνέβη κατα την επίθεση στο Πεντάγωνο.?
Το ζουμί όμως είναι οι απλές ερωτήσεις που έκανα. Και εγώ απλώς προσπαθώ να καταλάβω τι υποστηρίζετε για το θέμα των πύργων.
Ας τα δούμε πάλι ένα ένα:
1. Αυτό που λέτε είναι ότι η τότε Αμερικάνικη ηγεσία σχεδίασε τη συνωμοσία με τους πύργους. Σωστά;
Αυτό είναι μια απλή (απλούστατη!) ερώτηση!!!
Για την διεξαγωγή μιας ουσιώδους φιλοσοφικής-πολιτικής συζήτησης θα σου πω ότι δεν βλέπω ποτέ τα πράγματα μαύρο-άσπρο. Υπάρχουν και άλλες αποχρώσεις.
Υποστηρίζω λοιπόν ότι δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε την 11-9. Αυτό που ξέρω (και έγραψα προηγουμένως) είναι ότι σίγουρα δεν είναι αληθή όλα όσα προβάλλονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (ή κατεύθυνσης, αν θέλεις), καθώς οι αμερικάνοι με επισημότητα δημιούργησαν υπηρεσία παραπληροφόρησης πολέμου. Δηλαδή είπαν στο λαό τους (και σε όλη την υφήλιο) ότι κοιταχτε να δείτε, εμείς θα σας λέμε επίσημα ψέματα και εσείς πρέπει να το δεχτείτε και να το σεβαστείτε αυτό. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
Από την άλλη πλευρά ο σημερινός πολιτισμός του αραβικού κόσμου, μόνο πολιτισμός δεν είναι. Ανθρώπινα δικαιώματα μηδέν, η γυναίκα δεν υπάρχει, ο θεός είναι ένας (και φιλέσπλαχνος κατά τα άλλα) και το μυαλό δεν σκέφτεται τίποτα άλλο από τα πιλάφια που θα του σερβίρουν όταν θα αποδημήσει εις κύριον (Αλλάχ), γιατί ουσιαστικά έτσι μεγάλωσε αφού οι οργανώσεις αυτές (αλ κάιντα, κ.τ.λ.) τον περιμάζεψαν και τον τάισαν για να μην πεθάνει και μετά θα του ζητήσουν, αφού τον μορφώσουν με την "ορθή" μουσουλμανική αγωγή να δώσει και αυτός με την σειρά του τη ζωή του για τον μεγάλο σκοπό.
Τι δεν έγινε σαφές απο τα παραπάνω;
Το ζουμί όμως είναι οι απλές ερωτήσεις που έκανα. Και εγώ απλώς προσπαθώ να καταλάβω τι υποστηρίζετε για το θέμα των πύργων.
Ας τα δούμε πάλι ένα ένα:
1. Αυτό που λέτε είναι ότι η τότε Αμερικάνικη ηγεσία σχεδίασε τη συνωμοσία με τους πύργους. Σωστά;
Αυτό είναι μια απλή (απλούστατη!) ερώτηση!!!