Τι θα αγόραζε κάποιος με 300 euro?

Από θέμα εικόνας είναι σαφώς καλύτερο το Xbox, δεν θυμάμαι αν έχει spdif έξοδο. Επίσης ούτε αυτό υποστηρίζει hd audio
Έχει οπτική έξοδο κανονικά.Τα καινούργια xbox και ps5 δεν έχουν και εγώ έχω ήδη παραγγείλει από Κίνα μετατροπέα hdmi σε spdif με δέκα ευρώ για αν είμαι έτοιμος όταν βγουν στα ράφια.

Δεν υπάρχει μετατροπέας αυτή τη στιγμή που να υποστηρίζει 4k hdr και τα νέα features (vrr, 120 fps κλπ)

Aυτος είναι ο λόγος που αναγκάστηκα να πάρω κι εγώ zidoo, αν κι έχω το νέο Xbox.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Απο τη στιγμή που υπάρχει περιορισμος με τον ενισχυτη, η μονη "ορθή" επιλογή ειναι το nvidia shield παρεα με ενα splitter της HD Fury.
Πχ το πρωτο integral που ειναι και σχετικα οικονομικο.

Απο προσωπικη εμπειρια θα σου ελεγα να πας σε αναβαθμιση ενισχυτη. Αν ειναι να δωσεις 300+ για Shield + adapter καλυτερα να τα δωσεις για νεο ενισχυτη πουλώντας τον παλιο. Εκανα αναλογες πατεντες παλιοτερα με 2 HDMI απο HTPC και δεν ειχε καλα αποτελεσματα. Αλλαξα ενισχυτη κ τελος

• Like
Reactions: Σωφρον
Απο προσωπικη εμπειρια θα σου ελεγα να πας σε αναβαθμιση ενισχυτη. Αν ειναι να δωσεις 300+ για Shield + adapter καλυτερα να τα δωσεις για νεο ενισχυτη πουλώντας τον παλιο. Εκανα αναλογες πατεντες παλιοτερα με 2 HDMI απο HTPC και δεν ειχε καλα αποτελεσματα. Αλλαξα ενισχυτη κ τελος

Πολυ σωστά τα λες.

Δεν υπάρχει μετατροπέας αυτή τη στιγμή που να υποστηρίζει 4k hdr και τα νέα features (vrr, 120 fps κλπ)

Aυτος είναι ο λόγος που αναγκάστηκα να πάρω κι εγώ zidoo, αν κι έχω το νέο Xbox.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Σε πρώτη φάση εμένα τουλάχιστον δεν με ενδιαφέρουν τα καλούδια του hdmi 2.1 λόγω τηλεόρασης και θέλω αρχικά μόνο να βγάζω ήχο για το παλιό μου ηχοσυστήμα από την οπτική.

Μια χαρά υποστηρίζει το Xbox one S και X το Vrr εδώ και χρόνια .
Το 4K με HDR με σπασμένα αρχεία το υποστηρίζει η εφαρμογή της Microsoft με συνεχόμενη υποστήριξη -αναβαθμίσεις .
Το Netflix υποστηρίζει το Dolby vision HDR και Dolby atmos .
Apple TV υποστηρίζει το dts X -Dolby atmos και HDR.
Όλες οι εφαρμογές υποστηρίζουν την εφαρμογή Dolby atmos dts X ακόμη και με ακουστικά .
Είναι ΚΑΙ ultra blu ray και συμφέρει + τα παιχνίδια .

Φυσικά έχουν την καλύτερη εικόνα από όσα έχουν αναφερθεί + ότι τα βρίσκεις μεταχειρισμένα με πολύ καλή τιμή .
Πάμε παρακάτω ...

• Like
Reactions: protrudi
Το kodi μια χαρά το υποστηρίζει ,το ίδιο και το ultra blu ray μόνο εκεί .
Το Xbox κάνει upscale σε 4K 60fps και το κάνει πεντακάθαρα και η εικόνα είναι κρύσταλλο σε όλα τα υπόλοιπα .
Με σταθερότητα στο λογισμικό και όχι λογισμικό για τα πανηγύρια .

• Like
Re: Απάντηση: Τι θα αγόραζε κάποιος με 300 euro?

Εδώ πήραμε zidoo για να αποφύγουμε το χτικιό το kodi και θα ξανακαταληξουμε στο kodi ;

Όσο για τα σουβέρ τα έχουμε καταργήσει πάνω από 10 χρόνια.....

Όπως τα γράφεις.
Μετά τα htpc, μονο σε media player της προκοπής.

• Like
Reactions: GKalantas
Συμφωνω απόλυτα, ναι στα καλα media player, τα οποια Ολα ή σχεδόν Ολα ειναι κινέζικα και φοράνε 2-3 επεξεργαστές με μικρές διάφορες.

Εαν καποιος δεν ειναι τεχνικός, πολυ δυσκολα θα βγαλει άκρη...

Το kodi είναι player αναφοράς και όλοι γνωρίζουν για τις δυνατότυτες του αρκεί να γνωρίζεις το τι κανείς .
Εκτός αν αναφέρεσαι για το χτικιό του zidoo -kodi που έχουν ασελγήσει πάνω του .
Αν αυτοί (αντιγραφείς Κινέζοι ) καταφέρουν να φτιάξουν κάποτε λογισμικό της προκοπής και όχι μόνο τότε και μόνο το συζητάμε .
Για την ώρα έχουν πάρει πόρτα από μένα προσωπικά και όχι άδικα .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι θα αγόραζε κάποιος με 300 euro?

Γιατί είναι χτικιό το kodi; Πως προκύπτει αυτό;
Αν το χρησιμοποιείς ΜΟΝΟ σαν player,καλό είναι.
Όμως το Kodi δεν έγινε γνωστό σαν player αλλά για άλλες "πονηρές" ευκολίες και εκεί,ναι,είναι το μεγαλύτερο χτικιό που έχει βγει ποτέ.

• Like
Να ρωτήσω κάτι ακόμα τους ειδικούς μας?

Σχετικά με το Dune hd pro 4k plus ii , εκτός από ένα player με επαρκέστατες εξόδους και δυνατότητες αναπαραγωγής αρχείων video και audio, μπορεί κάποιος να εγκαταστήσει τις εφαρμογές Netflix 4K και Ertflix καθώς και κάποιες άλλες μέσω των οποίων μπορεί κάποιος να νοικιάσει ταινίες για streaming (πχ. Amazon, Disney κλπ)?

Re: Απάντηση: Τι θα αγόραζε κάποιος με 300 euro?

Να ρωτήσω κάτι ακόμα τους ειδικούς μας?

Σχετικά με το Dune hd pro 4k plus ii , εκτός από ένα player με επαρκέστατες εξόδους και δυνατότητες αναπαραγωγής αρχείων video και audio, μπορεί κάποιος να εγκαταστήσει τις εφαρμογές Netflix 4K και Ertflix καθώς και κάποιες άλλες μέσω των οποίων μπορεί κάποιος να νοικιάσει ταινίες για streaming (πχ. Amazon, Disney κλπ)?

Netflix τρεχει μια χαρα και 4κ μαλιστα!!Τα αλλα που ρωτας δεν προλαβα να τα δοκιμασω!!Γιατι δεν κοιτας προς Shield μερια μιας και σε ενδιαφερει τι streaming κομματι?εκτος αν θες οπτικη ινα!Ζηταω συγνωμη που γραφω πριν διαβασω ολη την κουβεντα!!