@ Leo06
@ craven
Είστε σίγουροι ότι το Engel δεν υποστηρίζει 4k στο NETFLIX?
Στο review που ανέβασες αναφέρει ότι υποστηρίζει 4K Netflix
@ Leo06
@ craven
Είστε σίγουροι ότι το Engel δεν υποστηρίζει 4k στο NETFLIX?
Έχει οπτική έξοδο κανονικά.Τα καινούργια xbox και ps5 δεν έχουν και εγώ έχω ήδη παραγγείλει από Κίνα μετατροπέα hdmi σε spdif με δέκα ευρώ για αν είμαι έτοιμος όταν βγουν στα ράφια.Από θέμα εικόνας είναι σαφώς καλύτερο το Xbox, δεν θυμάμαι αν έχει spdif έξοδο. Επίσης ούτε αυτό υποστηρίζει hd audio
Απο προσωπικη εμπειρια θα σου ελεγα να πας σε αναβαθμιση ενισχυτη. Αν ειναι να δωσεις 300+ για Shield + adapter καλυτερα να τα δωσεις για νεο ενισχυτη πουλώντας τον παλιο. Εκανα αναλογες πατεντες παλιοτερα με 2 HDMI απο HTPC και δεν ειχε καλα αποτελεσματα. Αλλαξα ενισχυτη κ τελος
Δεν υπάρχει μετατροπέας αυτή τη στιγμή που να υποστηρίζει 4k hdr και τα νέα features (vrr, 120 fps κλπ)
Aυτος είναι ο λόγος που αναγκάστηκα να πάρω κι εγώ zidoo, αν κι έχω το νέο Xbox.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Εδώ πήραμε zidoo για να αποφύγουμε το χτικιό το kodi και θα ξανακαταληξουμε στο kodi ;
Όσο για τα σουβέρ τα έχουμε καταργήσει πάνω από 10 χρόνια.....
Εδώ πήραμε zidoo για να αποφύγουμε το χτικιό το kodi και θα ξανακαταληξουμε στο kodi ;
Αν το χρησιμοποιείς ΜΟΝΟ σαν player,καλό είναι.Γιατί είναι χτικιό το kodi; Πως προκύπτει αυτό;
Να ρωτήσω κάτι ακόμα τους ειδικούς μας?
Σχετικά με το Dune hd pro 4k plus ii , εκτός από ένα player με επαρκέστατες εξόδους και δυνατότητες αναπαραγωγής αρχείων video και audio, μπορεί κάποιος να εγκαταστήσει τις εφαρμογές Netflix 4K και Ertflix καθώς και κάποιες άλλες μέσω των οποίων μπορεί κάποιος να νοικιάσει ταινίες για streaming (πχ. Amazon, Disney κλπ)?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.