supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
Το 1932 ειχανε κλειδωμενη την ισοτιμια της δραχμης με την Αγγλικη Xρυση λιρα.Το 32 είχαμε δραχμές ρε....αλλά κλειδωμένες με την λίρα(αναφέρω οτι ήταν σε στυλ Αργεντινής)....
δεν είναι εφικτό να μαζευτούν Δημήτρη.
Ως τουριστική χώρα έχουμε ένα αχταρμά απο κωδικούς και το ίδιο όλη η Ευρώπη.
Προσωπικά το βλέπω αδύνατο να μαζευτούν. Άσε που και να ακυρωθούν ποιός θα κοιτάει τους κωδικούς στις συναλλαγές?
δηλαδή τι μου λες μωρε?
αύριο το πρωί μου λένε τέρμα το ευρώ.
τι σημαίνει αυτό ότι ο γερμανός δεν έχει ευρώ?
εγώ πχ θα έχω 40 ευρώ στην τσέπη.
Τι θες να μου πείς?
ότι δεν θα μου τα πάρει ο μπακάλης?
ή δεν θα μου τα πάρει η τράπεζα της ελλάδος να μου δώσει νέες δραχμές?
Θα περάσει καποιο διαστημα που θα εχουμε και ευρω και δραχμές
οπως περασε χρονικό διαστημα που ειχαμε δραχμές και ευρώ μέχρι να μεζεψουν τις δραχμές.
Η διαφορά ήταν οτι οι δραχμές δεν θα είχαν ισχύ
το ευρώ?????
καλά... ο μόνος λογικός στη συζήτηση είναι ο υπέρηχας μου φαίνεται..... θα σοβαρευτείτενα ακούσουμε μια λογική απάντηση ή απλά κανείς δεν γνωρίζει τι πρόκειται να συμβεί αν φύγουμε από την ευρωζώνη? :BDGBGDB55:
Ηλία ακριβώς αυτό ρωτάω
και βλέποντας τις εκφράσεις των εξω οποτε μιλάνε για εξοδο μια χωρας η περιεργεια μου αυξάνεται
Εκτος οτι ολη αυτη η παραπληροφορηση ειναι σκοπιμη για καταστολη της παραγωγικης σκεψης.....η απαντηση ειναι απλη.Αν ειχαν σκοπο να μας διωξουν απο το ευρω(νομικο πλαισιο δεν υπαρχει που να το προβλεπει)σιγα μη μας το λεγανε.Θα πηγαινες ενα πρωι να παρεις κουλουρακι και θα σου ελεγε ο κουκουρας οτι πρεπει να πας στην τραπεζα να τ'αλλαξεις.Σιγα μη μας στειλουμ και e-mail!!!
Αν παλι θελησουμε εμεις να βγουμε εκτος, σιγα μη μας αφησουν!!!!Δεν τους συμφερει.Σταματειστε να παρακολουθειτε τα μεσα μαζικης αποχαυνωσης.Κανουν κακο στην υγεια
Ηλία ακριβώς αυτό ρωτάω
και βλέποντας τις εκφράσεις των εξω οποτε μιλάνε για εξοδο μια χωρας η περιεργεια μου αυξάνεται
Γεια σου Νικόλα!
...έστειλα χαιρετίσματα σε ολους πιο πάνω βρε ακοινώνητοι ..... στείλτε ένα γεια έστω και τυπικά.... :BDGBGDB55:
Γεια σου Νικόλα!
...έστειλα χαιρετίσματα σε ολους πιο πάνω βρε ακοινώνητοι ..... στείλτε ένα γεια έστω και τυπικά.... :BDGBGDB55:
Για σου Ηλία, αν και έφτασα μετά από του υπόλοιπους.
Ας μου λύσει κάποιος μια απορία, τα περισσότερα ευρώ που είδα πέραν των Υ(συχνότατο), είναι Χ
Από ποια χώρα είναι τα Χ ?
Να παίξουμε κάνα ΠΡΟΠΟ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.