Tidal Hi-Res Streaming Service

υπάρχει τρόπος να κάνουμε σερτσ με βάση την δισκογραφική εταιρία;
Και στις δύο ερωτήσεις σου η απάντηση είναι όχι.
Σε κανένα από τα γνωστά music streaming services δεν μπορείς να ψάξεις ανά label ( πραγματικά τραγικο).

Επίσης μόνο το Spotify μπορεί να έχει το κινητό για remote.. Γι'αυτό και για την ώρα τα άλλα αν και τα δοκίμασα δεν τα κράτησα.. Είναι άβολα.

Eπειδή μπορεί να υπάρχουν και άλλοι που μπορεί να μην το ήξεραν και να έχουν ταλαιπωρηθεί σαν εμένα να μεταφέρουν τις λίστες τους από το spotify στο tidal : http://soundiiz.com/
Μπορεί να μεταφέρεις λίστες ανάμεσα σε spotify , tidal , youtube , qobuz , soundcloud , deezer , napster και άλλα.

Παιχνίδια Σαββάτου...

Κινητό 4G > Tidal (HiRes, on trial) > BubbleUPnP > Raspberry Pi2 > Schiit Wyrd > Hugo > Senn HD-650.

Καλή φάση για ακρόαση νέας μουσικής σε καλή, αποδεκτή ποιότητα.

Η επιλογή κομματιών μέσα από BubbleUPnP σκέτη απόλαυση!

Android app για streaming μουσικής από το διαδίκτυο (Tidal Service, κλπ.) κατευθείαν στο Raspberry για αναπαραγωγή!

Android app που σε βοηθάει να κοντρολλάρεις DLNA εφαρμογές. Έτσι μπορείς να στείλεις μουσική από dlna servers σε dlna clients κλπ κλπ.
Μόνο στο Raspberry μπορεί να χρησιμοποιηθεί;
Μπορώ πχ να το κάνω να "δει" κ το Tidal που τρέχει στο Mac;
Ευχαριστώ παιδιά!!!

Μιχάλη, μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω περισσότερο. Από mac, μαύρα μεσάνυχτα...

Με τα 650άρια δεν μπορώ να καταλάβω και πολλά από την εκλαμβανόμενη ποιότητα. Είναι ακουστικό που κρύβει αρκετά.

Κανένα πρόβλημα που να με ενοχλεί πάντως. Και δεν φαίνεται να λείπει και κάτι ουσιώδες από την αναπαραγωγή. Καλά πάμε...

Η συμπεριφορά στη χρήση είναι παρόμοια με ενός καλού dap (καθόλου καθυστερήσεις, διακοπές, κλπ.).

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

...η αναπαραγωγή όμως μέσω Tidal είναι λίγο ομογενοποιημένη, χωρίς ιδιαίτερα καλά δυναμικά.

Φαντάζομαι στην φτηνότερη συνδρομή ο ήχος θα είναι ψιλοχάλια...

(πρώτη φορά ακούω την υπηρεσία Tidal).

...η σύνδεση βέβαια εννοείται πάντα WiFi.

Ωραιος. Bubbleupnp δουλευω και εγω για τον ελεγχο του pioneer n70 για τη μουσική από το NAS. Πολυ καλη εφαρμογη για remote control...

Για το TIDAL έχεις κάνει συνδρομη;

To εντυπωσιακό είναι ότι η συμπεριφορά στο χειρισμό του Tidal είναι άψογη!

Είμαι στη φάση αξιολόγησης - έχω 1 μήνα δωρεάν (Hi Res δηλαδή CD quality, 13.99 / μήνα).

Όμως δεν το βλέπω γιατί δεν είμαι τόσο ικανοποιημένος από την τελική ποιότητα ήχου...

Θα κάνω μάλλον διακοπή των recurring payments του PayPal σε 30 μέρες, οπότε θα έχω απολαύσει 1 μήνα δωρεάν υπηρεσία.

...εκτός και αν αλλάξει η κατάσταση.

Παντως και το spotify premium δεν ειναι κακο σε ποιοτητα. Οκ, δεν φτανει τα καλα hires flac, αλλα δεν τα παει και ασχημα

Εγώ πάντως για να στείλω spotify στο archphile από το κινητό χρειάζομαι root, xposed framework με το module του bubbleupnp και ενεργοποίηση του upnp στο archphile.

Το tidal πως το κοντρολαρεις μέσα από το app? Κάτι δεν καταλαβαίνω.

Από το μενού (BubbleUPnP).

Renderer = Moode, μετά Cloud > Tidal > login.

Με βγάζει κατευθείαν στο μενού Tidal με επιλογή κομματιών ανά genre, artist, κλπ.

Έχω Lollipop 5.0 και δεν είμαι root.

To Spotify δεν είναι στο μενού Cloud!

Μετά κάνεις περιήγηση όπως έδειξα στο παραπάνω screenshot.