Α καλαα...Τα μουσικά βίντεο που λέγαμε Μιχάλη
Ρε παιδιά τι είναι αυτή η αντίστροφη μέτρηση που φαίνεται στο site; 6 μέρες και κάτι ώρες;
Έπαιξε το tidal μέσω του jriver;;Καλημέρα. Έκανα μία σύγκριση όχι σχολαστική χθές μεταξύ spotify premium & tidal και τα δύο να παίζουν μέσω jriver και ομολογώ ότι διαφορά δεν κατόρθωσα να ακούσω....
Δεν μπορώ να βρω κάτι... μάλλον κάτι άλλο εννοεί ο φίλος πιο πάνω.... (ούτε το Spotify)Έπαιξε το tidal μέσω του jriver;;
Δεν μπορώ να βρω κάτι... μάλλον κάτι άλλο εννοεί ο φίλος πιο πάνω.... (ούτε το Spotify)
Μπορείς σε παρακαλώ να δώσεις κάποιο λινκ με οδηγίες ή να γράψεις εδώ πως γίνεται;η έκδοση 20 του ριβερ έχει ένα driver που παρακάμπτει τελείως τα windows και μιλάει κατ ευθείαν με το streaming service. Αν και φτιάχτηκε για το spotify έπαιξε και στο tidal.
Για να ακούσετε διαφορές ανάμεσα σε flac και 320mp3 πρέπει το ηχοσύστημα σας να το "επιτρέπει".
Ακούγοντας από κινητό με ακουστικά στο δρόμο... για όνομα... δεν θα ακούσεις οχι διαφορές, ούτε την μουσική!!
Στο επιτραπέζιο σύστημα στο pc (με focal book και ifi dac) η διαφορά είναι ακουστή και ο ήχος από το tidal είναι πιο στρογυλλεμένος πιο γλυκός.
Στο καλό μου σύστημα η διαφορά είναι ακόμη μεγαλύτερη.
Στο ερώτημα αν αξίζει τον κόπο η απάντηση είναι "απλή"
Για κάποιον που έχει καλό σύστημα και ακούει μουσική που αναδεικνύει ενα τέτοιο σύστημα (κλασσική, vocals , jazz, ) σίγουρα αξίζει. Οι υπόλοιπο δεν θα ακούσουν καμιά διαφορά παρα μόνο διαφορά στην τσέπη.
..Σε κινητο με 3G και το tidal app (iOS) σε stream quality HIFI, συνεχόμενα κολλήματα. Ακομα και σε ανοιχτά wifi που πετύχαινα και καθόμουν να το δοκιμάσω.
Θετικό το οτι μπορεις να τα εχεις offline σε ποιότητα HIFI και να τα ακούς.. Τωρα αν υπαρχουν ακούστες διάφορες ανάμεσα σε HIFI και HIGH με ακουστικά στο δρόμο.. Δεν νομιζω.. Ενω όλοι θα προτιμούν το HIGH λογο και της μικρότερης κατανάλωσης MB.
+1 σε όλα! Μόνο που εγώ εγκατέστησα τον Κρομ αν κ δεν το ήθελα μιας κ το μ. μίνι το θέλω όσο πιο light γίνεται...Καποιες παρατηρήσεις. Flac 16/44.1 στο web app μονο για Chrome. Με Firefox δεν.. οποτε και συγκριση μεταξυ web app - standalone app δεν μπορει να γινει (γιατι σε καμια περιπτωση δεν θα εγκαταστησω Chrome μονο για το Tidal)
Η βιβλιοθήκη θελει ακομα κάποια δουλειά. Δεν ειναι κακη αλλα δεν ειναι πλήρης. Ηθελα να ακουσω τον τελευταιο δισκο της Gin Wigmore αλλα δεν υπαρχει. Μου εκανε καποια εντύπωση μια που εχει κάνει κανα δυο καλές επιτυχίες.
H μηχανη αναζήτησης επισης θελει καποια δουλεια. Ψάχνοντας για την Sharon Kovacs δεν έβγαλα ακρη. Σκέτο Kovacs ναι.
Δεν μπορω να πω οτι με εχει κερδίσει 100% και εχω και ενα θέμα με το marketing του 16/44.1 σαν high res music.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.