Εκείνο του Lidl έχει, αλλά διατίθεται κατά περιόδους στα καταστήματά τους.Το USB-300 έχει μακροεντολές;
Ξέρετε κάποιο καλό φτηνό με μακροεντολές; Οχι Harmony και όχι ακριβό
Μια ερώτηση έχω αγοράσει το usb-300 και μάλλον μου χάλασε κιόλας(ούτε μήνα δεν το έχω). Απ οτι φαίνεται δεν δουλεύει πλέον με τις μπαταρίες (ότι μπαταρίες και αν του βάλω) ενώ δουλεύει από το usb... έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε κανέναν άλλον;
Ό,τι θα post-αρα κι εγώ για το ίδιο θέμα:
Μόλις "ψόφησε" και το "δικό" μου Tele (μάλιστα, το δεύτερο από τα τρία που έχω αγοράσει -αυτά έχουν οι κινεζιές...).
Όλα τα κουμπιά είναι νεκρά, αλλά το PC το "βλέπει" και το "διαβάζει" κανονικά.
Μήπως θα μπορούσες να δώσεις λεπτομέρειες για την επισκευή, πριν το δώσω για service;
Εμένα δεν μου ζήτησαν την απόδειξη στο κατάστημα πέριξ της Ομόνοιας, αν και την είχα. Το πήραν πίσω χωρίς να κοιτάξουν τίποτα, και μετά από δύο μέρες μου έδωσαν καινούριο. Δεν ξέρω αν έτυχε, αν ο καταστηματάρχης το ξέχασε, σκεφτόταν άλλα πράγματα, ή τι έγινε τέλος πάντων.Για το πρώτο, που είχα αγοράσει από κατάστημα πέριξ της Ομόνοιας, είχα χάσει την απόδειξη και δεν ασχολήθηκα. Μου έμεινε αμανάτι στο συρτάρι...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.