Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

Tips αν δεν συνδεεται το USB-300:

1.Δοκιμαστε να αφαιρεσετε οποιαδηποτε αλλη συσκευη
απο τις υπολοιπες θυρες USB του υπολογιστη. (πχ χαμπακια-joypads)

2 Δοκιμαστε να συνδεσετε στις πισω θυρες usb του PC και οχι στις μπροστινες.

3.Βαλτε προσεκτικα λιγο αντισκωριακο σπρευ στις επαφες των usb για καλυτερη επαφη.
Εν αναγκη αν εχουν χαλαρωσει τα φισακια του καλωδιου σφιξτε τα πολυ ελαφρα με ενα μικρο πενσακι (με προσοχη)

4. Μην ξεχνατε να βγαζετε τις μπαταριες του USB-300.
Κατα πασα πιθανοτητα δημιουργουν προβληματα στην επικοινωνια PC-remote
που πιθανον να παραμενουν και μετα που θα βγαλετε τις μπαταριες.

Re: Xoro HRT 7520

Καλησπέρα και από μένα.
Μιας και το καμάρι μου (μόλις 11 μηνών) έχει μια τάση με οτιδήποτε έχει κουμπάκια θα χρειαστώ τηλεκοντρόλ για το 7520.....για ευνόητους λόγους.
Εκτός από το USB-300 το οποίο είναι από τα καλύτερα όσο αφορά τον προγραμματισμό του αλλά από τα χειρότερα σε κατασκευή. Ήδη έχω αλλάξει 2...δεν πάει άλλο :) :)

Οπότε αν έχετε να μου προτείνεται κάτι άλλο θα σας είμαι ευγνώμων

Ευχαριστώ

Αν θέλεις κάτι καλό ποιοτικά αλλά δεν σου κάνει το Silvercrest των Lidl (εμφανίζονται που και που στα φιλάδια), πας σε αρκετά μεγαλύτερα ποσά για τηλεχειριστήρια όπως τα Harmony της Logitech. Υπάρχουν με δυνατότητα απομνημόνευσης και κάποια φθηνιάρικα στο eBay, αν ίσως σε ενδιαφέρουν.

Last edited:
Πάντως τα Advance Acoustic που το USB-300 δεν τα παίζει με τίποτα, ένα Logitech Harmony 525 που είχα σε ένα ντουλάπι, το δοκίμασα και τα παίζει τέλεια.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οπότε μάλλον ξαναγυρίζω σε Harmony.

Απάντηση: Re: Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

Tips αν δεν συνδεεται το USB-300:

1.Δοκιμαστε να αφαιρεσετε οποιαδηποτε αλλη συσκευη
απο τις υπολοιπες θυρες USB του υπολογιστη. (πχ χαμπακια-joypads)

2 Δοκιμαστε να συνδεσετε στις πισω θυρες usb του PC και οχι στις μπροστινες.

3.Βαλτε προσεκτικα λιγο αντισκωριακο σπρευ στις επαφες των usb για καλυτερη επαφη.
Εν αναγκη αν εχουν χαλαρωσει τα φισακια του καλωδιου σφιξτε τα πολυ ελαφρα με ενα μικρο πενσακι (με προσοχη)

4. Μην ξεχνατε να βγαζετε τις μπαταριες του USB-300.
Κατα πασα πιθανοτητα δημιουργουν προβληματα στην επικοινωνια PC-remote
που πιθανον να παραμενουν και μετα που θα βγαλετε τις μπαταριες.

Στο usb-300 έχει αυτοκολλητάκι πίσω που λέει να μη βάζουμε μπαταρίες όταν το συνδέουμε με τον υπολογιστή.

Εγώ φυσικά το παρέβλεψα και...το έκαψα.

Μετά πήρα άλλο και διάβασα προσεκτικά τις οδηγίες πριν κάνω οτιδήποτε...

Πήρα πρόσφατα ένα tele usb 300 και δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει ή τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται. Κατέβασα την έκδοση από www.remotecontrols.gr και σύνδεσα με ένα mini usb καλώδιο 2 μέτρων το τηλεκοντρόλ χωρίς μπαταρίες σε windows 7 και μου βγάζει αυτό Κάποιος που μπορεί να βοηθήσει; Ευχαριστώ

Last edited:
Άλλαξα θύρες αλλά τίποτα.. Δυστυχώς δεν έχω τώρα κάποιο καλώδιο αν και εγώ αυτό υποπτεύομαι ότι φταίει

Σαν ύστατη προσπάθεια θα σου συνιστούσα να πιέσεις λίγο περισσότερο το καλώδιο στην USB θύρα του τηλεχειριστηρίου για να βεβαιωθείς ότι κάνει σίγουρα επαφή.

Έπειτα κατά σειρά πρέπει να πειραματιστείς με διαφορετικό καλώδιο σύνδεσης και έπειτα με διαφορετικό τηλεχειριστήριο.

Προφανώς! Λοιπόν δοκίμασα με άλλο καλώδιο και μου βγάζει αυτό το μήνυμα τώρα.. :violent-smiley-030:

Θα κάνω format τον υπολογιστή την επόμενη εβδομάδα και θα το κοιτάξω κι εγώ το -κλασσικό πια- βάσανο της αναγνώρισης του TELE.

Μήπως να δοκιμάσεις να κατεβάσεις από εδώ http://www.clurc.net/soft.aspx την έκδοση 4.1.0.46 που είναι πιό πρόσφατη ;

Με την 4.1.0.46 δεν μου αναγνώρισε καινούριο τηλεκοντρόλ πριν απο 1-2 μήνες.
Είχα μια παλιά έκδοση 3.1.2.3 απο το remotecontrols.gr και έκανα τη δουλειά μου.

Μήπως να δοκιμάσεις να κατεβάσεις από εδώ http://www.clurc.net/soft.aspx την έκδοση 4.1.0.46 που είναι πιό πρόσφατη ;

¨:a0210: Thx Όλα καλά με αυτό το πρόγραμμα έγινε αμέσως.Έκανα και update και όλα έγιναν αυτόματα βρήκα και 2 μοντέλα που ήθελα. Το μόνο που μου λείπει είναι τον αποκωδικοποιητή της nova που δεν μπόρεσα να τον βρω. Το μοντέλο που έχω είναι το DS831IMH. Επίσης κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω για τον προγραμματισμό του teleusb 300 υπάρχει; Ευχαριστώ και πάλι

Επίσης κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω για τον προγραμματισμό του teleusb 300 υπάρχει;
Ότι προγραμματίζεται και μέσω αρχείων.

Το μοντέλο που έχω είναι το DS831IMH.
Υπάρχει αρχείο στην 1η σελίδα. :smile: