Παιδιά, θα ήθελα τη βοήθεια σας:
Χάλαε το τηλεχειριστήριο ενός αποκωδικοποιητή Croner (κλώνος του Xoro/Strong/AMTC) που είχα πάρει για τη μάνα μου, και αυτή πήγε και αγόρασε από ένα γειτονικό μαγαζί ένα usb300 (αυτό της έδωσαν, αυτό πήρε).
Το πρόβηλμα είναι ότι αυτός που της προγραμμάτισε το τηλεχειριστήριο δεν έχει προγραμματίσει όλα τα πλήκτρα, και συγκεκριμένα λειπουν κάποια πλήκτρα για το χειρισμό των ταινιών που παίζει η μάνα μου από το usb stick. Εντάξει, το πρόβλημα δεν είναι και τόοοοοσο τραγικό, αλλά θα ήθελα να το διορθώσω.
Δυστυχώς, ο μαγαζάτορας δηλώνει ότι δε μπορεί να βοηθήσει περαιτέρω, και εγώ δεν έχω το αυθεντικό τηλεχειριστήριο,για να "αντιγράψω" αυτά τα πλήκτρα στο νέο τηλεχειριστήριο.
Επειδή όμως απ' ότι κατάλαβα το χειριστήριο αυτό συνδέεται με mini-usb με το pc, και μπορεί να κατεβάσει έτοιμα αρχεία, σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ αν έχει κάποιος ήδη αντιγράψει το τηλεχειριστήριο του Croner/Xoro/Strong/AMTC, ώστε αν μπορεί να κάνει έναν κόπο να το ανεβάσει κάπου, και να μπορέσω να το κατεβάσω μετά εγώ
Βάζω και ένα λινκ με μια φωτογραφία του παλιού τηλεχειριστήριου, ώστε να ξέρουμε για πιο χειριστήριο μιλάμε (το λινκ δείχνει το χειριστήριο του xoro, αλλά και ο croner έχει ακριβώς το ίδιο):
http://www.e-shop.gr/images/PER/ART2/PER.807297_2.jpg