Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

Re: Απάντηση: Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

Με το transmitting ανταποκρίθηκε ο δέκτης στο 28838 LINE@TECH DF00..Το προγραμμάτισα μ αυτό τον κωδικό και είδα ότι λειτουργούν αρκετά κουμπιά. Με το Α2 δεν το δοκίμασα..Θα το δοκιμάσω και θα σας πω..Ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ναι λειτουργεί και με το LV6TBOXHDA2!!

Παιδια υπαρχει καποιος κωδικος που να ταιριαζει για το τηλεκοντρολ του δεκτη DIGITAL WORLD HDT 990 εχω το IR 110 βρηκα για την TV και δεν βρισκω το δεκτη

Απάντηση: DigitalWorld HDT-990

Καλησπερα σε ολους. Σημερα παρελαβα απο το e-shop τοντηλεκοντρολ MINI -TV με κωδικο PER 603693 που παιζει με τους δεκτες digital line440 kai 350 οπως γραφει το e-shop με το σκεπτικο να το δουλεψω στο δεκτη DIGITAL WORLD HDT 990 οπως γραφει η εταιρεια digital -t οτι ταιρειαζει αλλα τιποτα .Κανω καποιο λαθος η μου εσειλαν το αλλο με κωδικο PER.603692.Αυτα τα τηλεχειριστηρια δεν ειναι τα ιδια με τα MINI -TV B και MINI TV A που υπαρχουν στο εμποριο?????

Θα πρέπει να βρεις τρόπο να επαληθεύσεις ποιό τηλεχειριστήριο παρέλαβες φυσικά. Μετά ρίξε μια ματιά μέσω μιας φωτογραφικής/κάμερας (κάνει και του κινητού) για να δεις αν στέλνει σήμα το τηλεχειριστήριο ή έπεσες σε ελαττωματικό.

Σε ελλατωματικο επεσα σιγουρα . Πρωτον δεν κουμπωνε το καπακι των μπαταριων και δευτερον oυτε στο GLOBO T-90 δουλεψε ουτε στο DIGITALWORLD 990.Με καμερα δεν το δοκιμασα αλλα του εβαλα μπαταριες και εκανα εκμαθηση με την TV ON OFF VOL+ VOL- και δουλευε κανονικα . Τελικα το επεστεψα πισω και θα αγορασω κατι αλλο. Ευχαριστω.

Καλησπέρα, μια βοήθεια γιατί δεν έχω ξανασχοληθεί με προγραμματιζόμενα τηλεκοντρόλ
Έχω πάρει το TELE USB-100 για τη μητέρα μου από το e-shop
Κατέβασα το RCCreator το σύνδεσα, βρήκα στη βάση δεδομένων του τις συσκευές που ήθελα και το τηλεκοντρόλ φάνηκε να προγραμματίστηκε
Όταν το αποσύνδεσα και πατούσα τα κουμπιά του δεν έκανε τίποτα
Κάνω κάτι λάθος;
Τι θα έπρεπε να κάνω για να δουλέψει σε TV & Αποκωδικοποιητή;
Υπάρχει κάποιος συνδυασμός πλήκτρων;
Οι οδηγίες είναι μέχρι τον προγραμματισμό. Μετά κάνει ο καθένας ότι καταλαβαίνει;

Μπορώ να σκεφτώ για δυο πιθανά λάθη από την περιγραφή σου.

1)Δεν ολοκλήρωσες τον προγραμματισμό του τηλεχειριστηρίου μη πατώντας το σωστό πλήκτρο
2)Δεν επιλέγεις από την πάνω σειρά πλήκτρων στο τηλεχειριστήριο, την συσκευή που προγραμμάτισες (TV, DVD, SAT κτλ.)

Το software για τον προγραμματισμό δεν είναι και ότι πιο εύχρηστο υπάρχει, αλλά θέλει κάποιο χρόνο για να το μάθεις και έχει πολλές δυνατότητες.

Καλησπέρα, μια βοήθεια γιατί δεν έχω ξανασχοληθεί με προγραμματιζόμενα τηλεκοντρόλ
Έχω πάρει το TELE USB-100 για τη μητέρα μου από το e-shop
Κατέβασα το RCCreator το σύνδεσα, βρήκα στη βάση δεδομένων του τις συσκευές που ήθελα και το τηλεκοντρόλ φάνηκε να προγραμματίστηκε
Όταν το αποσύνδεσα και πατούσα τα κουμπιά του δεν έκανε τίποτα
Κάνω κάτι λάθος;
Τι θα έπρεπε να κάνω για να δουλέψει σε TV & Αποκωδικοποιητή;
Υπάρχει κάποιος συνδυασμός πλήκτρων;
Οι οδηγίες είναι μέχρι τον προγραμματισμό. Μετά κάνει ο καθένας ότι καταλαβαίνει;

Άκυρος ο συναγερμός
Βρέθηκε ο ένοχος! Οι καινούριες μπαταρίες μου δεν ήταν ζωντανές αλλά ψόφιες (άλλο πάλι και τούτο!!)
Το λαμπάκι του προγραμματισμού άναβε στο τηλεκοντρόλ όταν ήταν συνδεδεμένο στον υπολογιστή γιατί έπαιρνε ρεύμα από την usb!
Με άλλες καινούριες μπαταρίες όλα καλά

Ευχαριστώ stelakis1914 για την προθυμία να βοηθήσεις

Δεν κάνει τίποτα!
Πόσο μάλλον τώρα που έλυσες το πρόβλημα μόνος σου. Είναι γνωστό πάντως ότι το συγκεκριμένο τηλεχειριστήριο έχει εκλεπτυσμένα γούστα με τις μπαταρίες. Απαιτεί πάντα καινούριες μπαταρίες για να λειτουργήσει σωστά.

Πήρα το usb-300 της TELE και προσπαθώ να περάσω κωδικούς για την TV και τον δορυφορικό δέκτη μου.Για την TV όλα είναι οκ.Για τον VU+ Uno που έχω όμως δεν δουλεύει καθόλου.Στην data δεδομένων έχει μόνον 1 κωδικό (95822) για VU Solo,Duo και Uno.O Uno όμως δεν έχει ίδιο τηλεχειριστήριο με τα άλλα 2 μοντέλα γι' αυτό κι ο παραπάνω κωδικός δεν δουλεύει.Μήπως κάποιος από το φόρουμ έχει τους σωστούς κωδικούς για VU+ Uno να τους περάσω?

Δοκίμασε να τοποθετήσεις τα 2 τηλεχειριστήριο σε διάφορες αποστάσεις και κλήσεις, μήπως το 300 μπορέσει να διαβάσει τους κωδικούς του Uno.

Re: Απάντηση: Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

Δοκίμασε να τοποθετήσεις τα 2 τηλεχειριστήριο σε διάφορες αποστάσεις και κλήσεις, μήπως το 300 μπορέσει να διαβάσει τους κωδικούς του Uno.

Ok,έβγαλα άκρη.Πως μπορώ να ανεβάσω το αρχείο για να βοηθήσω τον επόμενο που θα ψάχνει?Φαντάζομαι πως κάνει και για Solo2,μια και έχουν ιδιο τηλεχειριστήριο απ' ότι έχω δει

Πριν ανεβάσεις οπουδήποτε το αρχείο, 2 παρακλήσεις:
α) Βεβαιώσου ότι έχεις περάσει όλα τα πλήκτρα. 99% μου έστελναν αρχεία που έλλειπαν κάποια πλήκτρα (γι'αυτό ζητούσα φωτογραφία του τηλεχ/ρίου) ή... περνούσαν μαζί και άλλων συσκευών.
β) Επίσης, πέρνα το όνομα του κάθε πλήκτρου(στο κίτρινο κουτάκι). Είναι σκότωμα να ψάχνεις να βρεις ανάμεσα σε 50 πλήκτρα ποιό είναι ποιό, στα τυφλά!

Έτσι κάνεις ένα πολύ καλό αντίγραφο του ορίτσιναλ, πλην της θέσης/αντιστοίχισης που ο καθένας τα βάζει όπου θέλει (γι'αυτό θες τα ονόματα). :smile:

Μετά... απλώς το ανεβάζεις στο CloudMe/Dropbox/OneDrive/gDrive/Mediafire/TeamDrive/Yandex κτλ όπου έχεις λογαριασμό και παίρνεις από εκεί το link και το δίνεις σε κάποια σελίδα. Ή μου το στέλνεις και το ανεβάζω εγώ :D