Πάτα στο κουμπί προσθήκης στη wish-list ώστε να σε ενημερώσουν μέσω e-mail όταν το ξαναπρομηθευτούν :smile:Ξέρει κανείς αν το USB-100 (το 300 το βλέπω εξαντλημένο) υποστηρίζει τον δέκτη Manta Dvbt012;
Όταν ασκήσεις πίεση σε διάφορα σημεία του τηλεχειριστηρίου, βλέπεις κάποιες εκλάμψεις περιοδικής λειτουργίας;
Εγώ έχω το USB-300 εδώ και περίπου 10 μέρες σεταρισμένο για να παίζει σε μια παλιά CRT TV και παίζει χωρίς προβλήματα..Εντάξει δεν το πολυ δουλέυω, απλά το έχω για αναλογικό UHF band scan και δεν ξέρω αν μετά απο καιρό βγάλει κάποιο πρόβλημα και σε'μένα, αλλά μέχρι στιγμής δουλεύει εντάξει..
Όταν πατάς το shift το κόκκινο φωτάκι ανάβει ? Μήπως το τηλεκοντρόλ το έχεις απενεργοποιήσει κατα λάθος? Επάνω έχει τέσσερα κουμπιά στην σειρά : ( TV / DVD VCR / SAT DTT / AUX )
Άν δηλαδή έχεις προγραμματίσει κάποιο τηλεκοντρόλ στην θέση "TV" , και εσύ μετά κατα λάθος πατήσεις π.χ. το "DVD VCR" , ή κάποιο άλλο απο τις τρείς επόμενες θέσεις , τότε απενεργοποιείται το τηλεκοντρόλ , και αυτόματα ενεργοποιείται μια άδεια θέση απο αυτή που πάτησες.. (και εγώ στην αρχή είχα μπερδευτεί με αυτά τα τέσσερα κουμπιά)
Για κάνε και ένα τεστ να δεις αν λειτουργεί το τηλεκροντρόλ .. Άνοιξε την φωτογραφική μηχανή απο το κινητό σου τηλ. , και βάλε απο πίσω το τηλεκοντρόλ και πάτα συνεχόμενα ένα κουμπί. Θα πρέπει μέσα απο την οθόνη του κινητού σου να βλέπεις το λεντάκι υπερύθρων να αναβοσβήνει.. δες και το βίντεο.
https://www.youtube.com/watch?v=UMPoifERrNs
Έλεγξε αν τα ελατήρια πατούν σωστά στην μπαταρία ή είναι λίγο άστοχα. Σήμερα άλλαξε η γιαγιά μου μπαταρίες και μετά δεν δούλευε, οπότε έλεγξα τα ελατήρια και είδα ότι ένα δεν πατούσε την μπαταρία στο μεταλλικό τμήμα της :idea:εχω το tele usb-300 και ξαφνικα δε δουλευει, στην ουσια ειναι νεκρο, δε αναβει το λαμπακι power οταν επιλεγω καποιο κουμπι, εχω αλλαξει τις μπαταριες και παλι τιποτα, οταν το συνδεω ομως στο pc δουλευει κανονικα , που οφειλετε αυτο? γνωριζει καποιος?
εχω το tele usb-300 και ξαφνικα δε δουλευει, στην ουσια ειναι νεκρο, δε αναβει το λαμπακι power οταν επιλεγω καποιο κουμπι, εχω αλλαξει τις μπαταριες και παλι τιποτα, οταν το συνδεω ομως στο pc δουλευει κανονικα , που οφειλετε αυτο? γνωριζει καποιος?
Μία φορά έχω χρησιμοποιήσει το USB-100. Αν θυμάμαι καλά, προγραμματίζεις «από πάνω τους» με ότι κωδικό θέλεις, σαν να μην το έχεις προγραμματίσει καθόλου.καλησπερα πηρα απο το εσοπ το usb-100,
εβαλα για τον δεκτη ΝΟΤ LV6TBOXHDA2 το αρχειο crypto redi 215
δεν μπορω να βρω πως μπορω στο ιδιο κουμπι πχ που εχω το ΝΟΤ να αντικαταστησω τα κουμπια power ,volume + - με τους κωδικους που αντιστιχουν απο το remote της tv,
στο usb-300 το εχω κανει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.