nick2001
Senior Member
Η γυναικα μου γελαει καθε φορα που βλεπουμε ντιβιντι και ανκαι εχουν περασει καποιοι μηνες ακουει παντα το ιδιο πραγμα "τι τηλ αγορασα ο που#$%"
Σωστος ο Τασος.Αλλα βρε συ εχω μεινει λιγο πισω.Παιζει η pionner MKV αρχεια οπως πχ το EGREAT:hmmmm2:Συγνώμη αλλά επειδή έχει κολλήσει η βελόνα για multimedia και multimedia... υπάρχει τηλεόραση σήμερα που να παίζει ΑΚΡΙΒΩΣ ότι παίζει ένα καλαμπόκι, egreat, tvix κλπ ; και πιό πολύ αναφέρομαι σε mkv με ελληνικά srt, για να μην πω και σε .m2ts αρχεία.
Και έστω ότι υπάρχει. Θα έχει την εικόνα της Pioneer; δηλαδή αντί να δώσει κάποιος 150-200 ευρώ για ένα ΝΜΤ, θα προτιμήσει υποδιέστερη εικόνα μόνο και μόνο για τα multimedia; να υπενθυμίσω ότι στην τηλεόραση προτεραιότητα πρέπει να έχει η εικόνα και μετάααααα όλα τα άλλα.
Εν κατακλείδι, εγώ βλέπω ότι όλο το θέμα με τις pioneer ανάγεται σε οικονομικό ζήτημα λόγω της τιμής της. Σαφώς και θα ξεπεραστεί κάποια στιγμή, αλλά ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ πάντα μα πάντα θα υπάρχει κάποιο μοντέλο που θα κοστίζει πολύ παραπάνω από τον ανταγωνισμό και θα έχει κορυφαία εικόνα. Η βιομηχανία και το marketing το γνωρίζει πολύ καλά αυτό.
Και οι ferrari ποτέ δεν θα'ναι value for money αλλά .......
Όσο δεν θα υπάρχει κάτι φθηνότερο που να έχει καλύτερη εικόνα η Kuro θα αξίζει τα χρήματά της.
Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ......!!!! Απλά πιστεύω ότι δεν είναι μακριά αυτή η στιγμή, ακριβώς λόγω της ραγδαίας εξελιξης που επικαλείται και ο κος Τάσος πιο πάνω!
http://www.avforums.com/forums/plas...why-kuro-pulled-out-market-4.html#post9442206
Ένα ποστ από κάτοχο 5090 και ΡΖ81 που βάζει κάποια πράγματα στη θέση τους.
Δεν νομίζω πολλοί κάτοχοι να είχαν στην κατοχή τους ταυτόχρονα με την Κουρο μια ίδιας γενιάς πλάσμα, και αυτό εξηγεί τον υπέρμετρο ενθουσιασμό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.