Τηλεοράσεις Pioneer Τέλος !!! :(

Δηλαδή για να καταλάβω εγώ που την είχα αγοράσει 3800 πρίν από οχτώ μήνες όπως και πολλοί άλλοι, μερικοί μάλιστα την είχαν πάρει πάνω από 4000 είμασταν θύματα?
Η μήπως επειδή ήταν μεταχειρησμένη έπρεπε να πουληθεί 2000, ο άνθρωπος που την πήρε ήξερε πολύ καλά τι αγόραζε και μόνο θύμα δεν είναι.
Αν η Pioneer συνέχιζε να την διαθέτει ακόμα με τιμή 4000, γιατί τόσο θα την έδινε τι θα λέγαμε.
Και ένα τελευταίο τι καλύτερο υπάρχει ακόμα και αυτή την στιγμή που μιλάμε από μια KRP-500A στίς 50 ίντσες που θα μπορούσε κάποιος να αγοράσει χωρίς να υπολογίσει το χρηματικό κόστος?

Αν και θέλω να συμφωνήσω μαζί σου, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Κι εγώ την αγόρασα το Γενάρη που μας πέρασε 4.000 ευρώ με original βάση δαπέδου και ηχεία. Τότε, αν δε σ' ενδιέφερε το 'three for free', την έβρισκες από TLC Broadcast 1,5 χιλιάρικο κάτω.

Σήμερα, με 3500 βρίσκεις τις τελευταίες 6090H. Καινούργιες. Τις παίρνεις σπίτι και βγάζεις τη ζελατίνα. Μιλάμε για την ίδια εικόνα (ή έστω ελάχιστα υποδεέστερη αν είσαι τοοοόσο ψείρας) με 40% μεγαλύτερη επιφάνεια.

Δυστυχώς έτσι είναι.

Δηλαδή για να καταλάβω εγώ που την είχα αγοράσει 3800 πρίν από οχτώ μήνες όπως και πολλοί άλλοι, μερικοί μάλιστα την είχαν πάρει πάνω από 4000 είμασταν θύματα?
Η μήπως επειδή ήταν μεταχειρησμένη έπρεπε να πουληθεί 2000, ο άνθρωπος που την πήρε ήξερε πολύ καλά τι αγόραζε και μόνο θύμα δεν είναι.
Αν η Pioneer συνέχιζε να την διαθέτει ακόμα με τιμή 4000, γιατί τόσο θα την έδινε τι θα λέγαμε.
Και ένα τελευταίο τι καλύτερο υπάρχει ακόμα και αυτή την στιγμή που μιλάμε από μια KRP-500A στίς 50 ίντσες που θα μπορούσε κάποιος να αγοράσει χωρίς να υπολογίσει το χρηματικό κόστος?

οτι η τηλεοραση ειναι κορυφαια δεν το συζηταμε...
εχω δει την 500ρα και εχω εδω και 6 μηνες την 5090H.
τους τελευταιους μηνες ομως,εχουν κανει την εμφανιση τους,τρομερα πανελ στα σχεδον-μισα λεφτα.
Εαν αγοραζα σημερα τηλεοραση θα επαιρνα την panasonic 50v10 στα 1900 ή 1700 για την samsung 50b650.
εχω δει και τις 2 και ειναι εκπληκτικες....!
οι διαφορες πια ειναι απο μικρες εως μηδαμινες....

στο πλαισιο στην Αργυρουπολη παντως ειχε μεχρι τη περασμενη βδομαδα demo 500αρα στα 3900 .

Στην Ελλάδα δεν έχουμε καταλάβει ότι μεταχειρισμένο = 30-40% κάτω κατευθείαν....
+ περσινό μοντέλο
+ δεν κατασκευάζονται πια και δεν υπάρχει στοκ για αντικατάσταση
+βρίσκεις με τα ίδια λεφτά 6090 και με λιγότερα 500άρα καινούρια από Αγγλία...

Ναι λοιπόν, η 500άρα μεταχειρισμένη με 3500 είναι για θύματα....

Στην Ελλάδα δεν έχουμε καταλάβει ότι μεταχειρισμένο = 30-40% κάτω κατευθείαν....
+ περσινό μοντέλο

:SFGSFGSF:
Πολυ σωστα τα λες φιλε...
Προφανως ομως , καποιοι βρισκουν και τα κανουν....

+ περσινό μοντέλο

+1...

δεν αντιλεγω αλλα τα 3500 απο τα 2000 ειναι μεγαλη διαφορα, καπου στη μεση ειναι η λογικη για μενα

Λοιπον συμφορουμιτες μετα απο αρκετο ψαξιμο στο Ιντερνετ μπορω να πω πως βρηκα ενα καταστημα στην αγγλια

το οποιο ειναι αυτο:
http://www.leconcepts.com/products/index-2.html
και ειναι απο τους καλους Dealer της Pioneer και εχει ικανοποιητικο αποθεμα της LX 5090H
Ρωτησα ποσο κοστιζει η μεταφορα , ποσο διαρκει η παραγγελια , τι γινεται με την εγγυηση και ολα τα σχετικα!
Οποτε κυριοι (και κυριες) οποιος εχει ''μαιντανο'' τα Plasmatakia βρεθηκαν!
Σας παραθετω και την απαντηση που ελαβα για να καταλαβετε!

Thank you for your enquiry.

For the moment we have good stock of the Pioneer PDP-LX5090H Kuro TV.
We offer shipping to all E.U. destinations.
Delivery to Greece, mainland only, can take up to 7 working days at a cost of £209.99, fully insured in transit.

The Pioneer Kuro TVs in the U.K. are the same models that are available on the continent, after all they are all made in Japan, assembled in the U.K., made for the European market.
You can place an order online using your credit card.
You must also fax or email the relevant card statement to us to verify that you own the card.
We can supply a continental power cord at no extra cost.
Pioneer provide a pan-european warranty so it is only necessary to have the unit serviced by a local dealer.

I am afraid that we can no longer obtain the Pioneer PDP-428XD, sorry.

Thank you for your patience.

http://www.leconcepts.com

Regards

Connie (sales #023)

+44 870 8000 555
+44 870 8000 666
www.leconcepts.com

Αν αυτο "Pioneer provide a pan-european warranty so it is only necessary to have the unit serviced by a local dealer"ειναι αληθεια τοτε τη τρελα μας πουλαει η intersys?
Μηπως πρεπει να υπαρξει καποια ενημερωση στην Ιαπωνια για τη εδω αντιμετωπηση της εδω εταιρειας?

Το λέει δεν το λέει η Pioneer , όποιος αγορασει απ' έξω και του τύχει στραβή, καλό είναι να είναι προετοιμασμένος με πολλά ψυχικά αποθέματα (βλ. τηλέφωνα, emails, ενώσεις καταναλωτών, δικηγόρους κλπ).

Με την intersys, είτε αγοράσει κανείς απ' έξω, είτε από Ελλάδα δυστυχώς τα ίδια σκ... θα φάει...

Καλημέρα,
Επειδή δεν μου φτάνει ο χώρος αλλά και τα , για την 5090H που αναφέρετε στα post σας, σκέφτομαι να πάρω την Pioneer KRL-37V την οποία τώρα παίζει στα 1200.00 με 3 χρονια εγγύηση!
(Είναι κατά 100 πιο ακριβή απ την τιμή που παίζει στην αγγλία!!)

Να προχωρήσω ή είναι πλέον “εκτός εποχής” και θα πρεπει να αλλάξω το login σε ΚΟΤΣΟ!.

Σας ευχαριστώ,

Στη θέση σου θα έβαζα 100 ευρώ παραπάνω και θα πήγαινα στην 50άρα G10.

Μωρε μαζί σου είμαι, αλλα μετα μαλλον θα πρέπει να αλλάξω σπίτι ( ή γυναίκα :idea:) γιατι δεν θα χωράμε. Βλεπεις η απόσταση θέασης είναι μόλις 2m!!

Σε ευχαριστω