Εχετε πάρει χαμπάρι τις αυξήσεις λίγο-λίγο σε ΟΛΕΣ τις εταιρείες;
Πέρσι τέτοιο καιρό , ακόμα και το καλοκαίρι του 2025, τα σταθερά 12μηνα προγράμματα (μπλε) σε όλες τις εταιρείες (πλην ΔΕΗ) ήταν στα 10 λεπτά με 10 ευρώ πάγιο. Για ρίξτε μια ματιά στα σταθερά 12μηνα προγράμματα τώρα. Από 0,15 και πάνω!!
50% αύξηση και τραβάει την ανηφόρα.... Καταλαβαίνετε σε ποιόν θα μετακυλιστεί αυτή η αύξηση όταν θα ξεκινήσουν να έρχονται νέοι λογαριασμοί στις επιχειρήσεις.
Aπό 09/02/2026 - 10/03/2026,δεν χρησιμοποίησα καθόλου κλιματισμό για θέρμανση.Η συνολική κατανάλωσή μου ήταν 516 kWh.Ο λογαριασμός μου βγήκε σήμερα και πρέπει να πληρώσω συνολικά 142,06€ με το κόστος για το ρεύμα να είναι 57.88€ με τα 12,47€ πάγιο.
Ίσως πράγματι όπως είπε ο πρωθυπουργός να έχουμε την χαμηλότερη τιμή κιλοβατώρας στην Ευρώπη,δεν ξέρω αν όμως η Ευρώπη πληρώνει τα υπόλοιπα νταβατζιλίκια που πληρώνουμε εμείς.
"Τις πληρωνουν όλοι",που;Στην Ευρωπη;Τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις, ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ, τις πληρώνουν όλοι με τον ένα τρόπο ή τον άλλο.
Τα δημοτικά τέλη, δημόσια τηλεόραση, ΤΑΠ κλπ τα εισπράττει ο καθένας διαφορετικά, δεν τα βάζουν στο λογαριασμό ρεύματος.
Η συνολική τιμή προμήθειας δεν είναι η χαμηλότερη αλλά είμαστε αρκετά κάτω του μέσου όρου της ΕΕ λόγω των ΑΠΕ.
Μιλάς για το νέο κλιμακωτό προγραμμα;
ΔΕΗ myHome Maxima
Προϊόν ρεύματος 12μηνης διάρκειας, με δύο κλιμάκια κατανάλωσης και σταθερή χρέωση προμήθειας ανά κλιμάκιο.www.dei.gr
Έχεις όμως κάθε μήνα 1700kwh;
Βέβαια τα παγιάκια άρχισε να τα τσιμπάει και η ΔΕΗ......
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.