Ναι θα κοιτάμε και τι ώρα θα φορτίζουμε το αμάξι, θα βάζουμε ξυπνητήρι.....Δεν έχει πάτο η ξεφτίλα.
Τάσο εδώ διαφωνώ.
Από τη μία όντως τα πορτοκαλί τιμολόγια που υπάρχουν στην αγορά είναι αστεία για τον λόγο ότι υπάρχουν απλά για να πουν ότι υπάρχουν. Υπάρχει ελάχιστος κόσμος που να μπορεί να πάει εκεί, οπότε δεν ασχολούνται να βγάλουν πραγματικά ανταγωνιστικά προϊόντα γιατί απλά ακόμη είναι λίγοι οι συμβατοί μετρητές.
Το νόημα των πορτοκαλί είναι να έχεις έως και μηδενική χρέωση όταν υπάρχει υπερπαραγωγή από τις ΑΠΕ. Δεν το έχω ψάξει και δεν ξέρω αν κάποιος πάροχος έχει κάτι τέτοιο σήμερα. Όλες μας οι συσκευές πολλά χρόνια τώρα μπορούν να προγραμματιστούν να ανοίξουν όποτε υπάρχει μηδενική χρέωση. Πχ το πλυντήριο / στεγνωτήριο που έχω της LG αγορασμένο αρχές 2018 προγραμματίζεται μια χαρά. Το πλυντήριο πιάτων που πήρα πέρισυ μπορείς να το ελέγξεις με wifi, οπότε αυτοματοποιείται η κατάσταση σε απίστευτο βαθμό αν το ψάξει κάποιος.
Όλα τα ηλεκτρικά και PHEV αυτοκίνητα έχουν εφαρμογές που εύκολα προγραμματίζεις πόσο να φορτίσεις και πότε.
Γιατί να τα κάνεις όλα αυτά; Για να έχεις μηδενική χρέωση. Αν δεν έχεις μηδενική χρέωση δεν μπαίνεις προφανώς στη διαδικασία. Σκέψου έχω διπλό μετρητή για το κλασσικό παλιό νυκτερινό και τώρα έχω μπλε που δεν κάνει διάκριση, γιατί απλά όταν το έκανα δεν υπήρχε τιμολόγιο χαμηλότερο που να εκμεταλλεύεται το διπλό τιμολόγιο - τόσο απλά.
Επίσης δεν είμαστε μακριά που θα έχουμε μια μικρή εφαρμογή στο κινητό, ένα μικρό ΑΙ assistant που θα τα κάνει για εμάς όλα αυτόματα. Για όσους γνωρίζουν είναι 1-2 ώρες δουλειά να φτιάξεις μια ντετεμινιστική εφαρμογή (ούτε ΑΙ ούτε τίποτα) με το CODEX/Claude Code για να ελέγχει αυτόματα τα τιμολόγια, να ελέγχει τις δυναμικές τιμές του παρόχου και να ενεργοποιεί τη συσκευή.
Στη Γερμανία ήδη μπορείς να χρησιμοποιείς τη μπαταρία του αυτοκινήτου για να δίνεις ενέργεια στο δίκτυο, όχι μόνο να καταναλώνεις. Φυσικά όταν πουλάς σου δίνουν την οριακή τιμή της kWh και μέσω αυτού να κάνεις σχεδόν μηδενικό το κόστος μετακίνησης, φορτίζεις φθηνά - πουλάς ακριβά.