δεν ξέρω αν πήρε κανείς λογαριασμό με το 0.115
Εγώ πήρα, μπερδεύτηκα και αφού τους πήρα και τηλέφωνο είμαι ακόμα πιό μπερδεμένος.
Γενικά σύμφωνα με την σύμβαση η χρέωση είναι ενιαία 0.115 και προσφέρουν και μια προωθητική έκπτωση για όλη τη διάρκεια της σύμβασης
8.3 Ο Πελάτης
θα λαμβάνει, καθ’ όλη τη διάρκεια της παρούσας Σύμβασης επιπλέον των οριζόμενων στην παράγραφο 2.2 τωνπαρόντων Ειδικών όρων, έκπτωση στη Σταθερή Χρέωση Προμήθειας στη Ζώνη Κανονικής Χρέωσης ίση με 0,02700 €/kWh και ίση με0,01700 €/kWh στη Ζώνη Μειωμένης Χρέωσης (για πελάτες που έχουν διζωνικό μετρητή)
τώρα πως γίνεται λεει ο υπολογισμός.
η τιμή που χρεώνουν δεν είναι 0.115 αλλά χρεώνουν κανονικά με την τρέχουσα αλλά μετά αφαιρούν ένα ποσοστό. Στο μεταξύ η σύμβαση αφαιρεί ένα ποσοστό που μόνο για τον προηγούμενο μήνα έδινε 0.115. Στην περίπτωσηή μας 0.027 και 0.017
Όμως ήδη οι τιμές έχουν πάει 0.149 και 0.146
Οπότε εσύ χρεώνεσαι με αυτές και μετά σου αφαιρούν την διαφορά (αλλά ποιά διαφορά? αυτήν με το 0.142 ή το 0.149 ή το πχ 0.159?)
Εγω κατάλαβα ότι αφαιρούν το 0.027 που είναι λάθος.
Και επίσης γράφει ότι θα υπάρχει μια επιπλέον προωθητική έκπτωση.
Αυτοί για την ώρα αφαιρούν ένα ποσό, που τελικά δεν αντιστοιχεί στο να βγει 0.115 και μετά σου λέει ότι αυτό είναι η προωθητική έκπτωση, ενώ η σύμβαση λέει ότι η προωθητική είναι επιπλέον.
Προσπάθησα με εκπρόσωπο να βγάλω άκρη, αλλά δεν ήξερε τι να μου πει.