Τιμή Transport?

Οταν καποιος αποφασιζει να κανει μια κατασκευη, κυριως μηχανολογικη,σε πολυ μικρο αριθμο κομματιων, ειναι φυσικο να εχει εξαιρετικα υψηλο κοστος,που σε καμμια περιπτωση δεν πρεπει να το πληρωσουμε Ολα αυτα τα μεταλλικα τμηματα θελουν τοσο προσεκτικο σχεδιασμο,οσο και προσεκτικη μηχανολογικη εφαρμογη,που καποιος θα τα πληρωσει

Αρα η ανάλυση που έκανα ισχύει, είναι κοντά στη πραγματικότητα;;

Το σετάκι εν δράσει...

Κάποιες πρώτες εντυπώσεις από όλο το σετάκι το οποίο φιλοξενεί μέλος του A.C.A. στο σαλόνι του, μπορείτε να δείτε εδώ.

Ο Γιώργος Πυργαρούσης μάλιστα, επειδή μένει δίπλα του, θα ήταν ευκαιρία να το άκουγε και να μετέφερε εδώ τις εντυπώσεις του, αν θέλει...

http://aca.gr/forum/viewtopic.php?t=1535

maxpraying.gif

Ενδεικτική φωτογραφία... Ακόμα και τα ηχεία είναι της ίδια εταιρίας (μάλλον)

Φυσικα και ισχυει,για μενα,και δεν ξερω γιατι θα πρεπει να προτιμησω την εν λογω κατασκευη ,και οχι καποια αλλη κορυφαια κατασκευη με παρομοιο κοστος,που δεν ειναι ευκαταφρονητο.Και που βεβαια ενας κορυφαιος οδηγος ,π.χ M.L,Accuphase,κλπ,εχει και μεταπωλητικη αξια

Ναι αλλά όταν μια επιχείρηση έχει κάνει την μελέτη και βαδίζει σύμφωνα με ένα bussiness plan, δεν φορτώνει όλα τα αρχικά έξοδα στις αρχικές παρτίδες, παρά το μετακυλίει σε ένα αριθμό σύμφωνα με την τιμή που θέλει να βγεί στην αγορά. Τώρα αν κάποιος ξέρει μπορεί να μας πληροφορήσει την δομή της εταιρίας; τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, μαρκετινγκ, παραγωγή κλπ; κια ποιά είναι τα μελλοντικά σχέδια πάνω στα οποία εργάζεται η επιχείρηση;

Βαγγελη,ποσα τετοια transport,μπορει να πουλησει?αυτα που λες ειναι πολυ σωστα και ισχυουν, αλλα σε αλλες περιπτωσεις.

Αφού υπάρχει κόσμος που ακούει μόνο την τιμή και όχι τι παίζει το μηχάνημα .
Γοητεύεται με την τιμή και ανεβαίνει στην εκτίμηση του Hi-end κόσμου αφού έχει "στάξει" τόσο χρήμα για το σύστημα του.
Το ίδιο μηχάνημα αν κόστιζε 800 ευρώ θα το χλευάζαν και ας είχαν ένα ίδιο με άλλη ονομασία που το πληρώσαν 20πλάσια.
Το bs που κοστίζει 30ευρώ και παίζει σαν 300 το ξεσκίσατε.
Αυτό που κοστίζει 15.000 και λογικά παίζει κατα πολύ υποδιαίστερα θαυμάστε το στηρίξτε το αποκτήστε το σαν όνειρο ζωής.

Πέρα από την πλάκα, αν δεν έχουμε ακούσει ένα μηχάνημα, καλύτερα είναι να μην μιλάμε για αυτό.

Αυτό ισχύει για όλες τις συσκευές ανεξαρτήτως τιμής.

Μακάρι τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας να πάνε καλά στο εξωτερικό.

NNOW:
Αυτό που κοστίζει 15.000 και λογικά παίζει κατα πολύ υποδιαίστερα θαυμάστε το στηρίξτε το αποκτήστε το σαν όνειρο ζωής
Δεν αμφισβητεί κανείς ότι παίζει... (σε συνδυασμό με μετατροπέα -- από μόνο του... δε φτάνει).
Απλώς συζ'ητηση γίνεται για τη τιμή πώλησης και, συνεπακόλουθα, για τη εμπορευσιμότητα τέτοιου προϊόντος, διότι περαν τιμής:

* το ολοκληρωμένο μηχάνημα (μαζί με ντακ) πάει : ~35χ
* ακόμη και ολοκληρωμένο, παίζει μόνο σιντι
* δε προέρχεται από μάρκα που είναι γνωστή στην Αγορά
* δε προέρχεται από χώρα που είναι συνήθης προμηθευτής τέτοιων προιόντων

Και έχει να ανταγωνιστεί τα Εσωτερικά, τα Γκόλντμουντ, Ρέμυο, κλπ ακόμη και νεο-εισερχόμενες στη Αγορά νέες υλοποιήσεις που όμως δείχνουν πιό πρακτικές όπως το CD-77 του T. Loesch

Δεν έχω αμφιβολία ότι το συγκεκριμένο και καλή κατασκευή έχει και αποδίδει...

Πρώτα από όλα φίλε nnow το Bs των 30 ευρώ δεν παίζει σαν 300 ευρώ player.

Στο θέμα τώρα θα συμφωνήσω πως η τιμή είναι εξωφρενική.
Βέβαια εγώ θεωρώ πως και τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας έχουν τρελές τιμές.
Δεν με ενδιαφέρει αν τα μηχανήματα παίζουν αρχιμανδρίτες.
Αν η εταιρεία απευθύνεται σε αγορές του εξωτερικού και έχουν βρει τίποτα μάγους dealers τότε ίσως να υπάρχει μία λογική.
Αλλά αν έχουν βασικό στόχο την Ελληνική δεν...
Ναι υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να δώσουν αυτά τα ποσά άνετα.
Η ερώτηση είναι γιατί να προτιμήσουν την συγκεκριμένη Ελληνική εταιρεία από τη στιγμή που έχουν άπειρες κορυφαίες επιλογές;
Αν απαντηθεί αυτό το ερώτημα ίσως βγάλουμε άκρη.

Πάντως χωρίς να τους ξέρω τους ανθρώπους από κοντά ,έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια για τις γνώσεις τους και τις υλοποιήσεις τους.
Απλά πιστεύω πως έκαναν τραγικό λάθος σε ότι έχει να κάνει με την τιμολογιακή πολιτική τους.
Πρέπει να αναθεωρήσουν τάχιστα.

Έχω ευτυχισμένους φίλους με λαμπάτους Κινέζικους των 300-500 ευρώ.
Μία Ελληνική εταιρεία στη φιλοσοφία της Primaluna και ακόμη πιο προσιτή, με έξυπνα σχεδιασμένα κουτιά και προσεγμένες υλοποιήσεις θα είχε τύχη.
Μιλάω για λάμπες κυρίως που φαίνεται πως πάλι είναι στη μόδα.
Α και με έξυπνο μάρκετινγκ θα μπορούσε να τρέξει και στο εξωτερικό σαν οι Ελληνικοί giant Killers. Το κόλπο εδώ είναι η σωστή επιλογή των dealers.
ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ.

Οι Τσακιρήδηδες γιατί επιβιώνουν;

Και μη μου πείτε για μονάδα παραγωγής και τα σχετικά. Ο Τσιτιμάκης κάθε Σάββατο φτιάχνει δύο ενισχυτές-bye-

Πρώτα από όλα φίλε nnow το Bs των 30 ευρώ δεν παίζει σαν 300 ευρώ player.

Στο θέμα τώρα θα συμφωνήσω πως η τιμή είναι εξωφρενική.
Βέβαια εγώ θεωρώ πως και τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας έχουν τρελές τιμές.
Δεν με ενδιαφέρει αν τα μηχανήματα παίζουν αρχιμανδρίτες.
Αν η εταιρεία απευθύνεται σε αγορές του εξωτερικού και έχουν βρει τίποτα μάγους dealers τότε ίσως να υπάρχει μία λογική.
Αλλά αν έχουν βασικό στόχο την Ελληνική δεν...
Ναι υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να δώσουν αυτά τα ποσά άνετα.
Η ερώτηση είναι γιατί να προτιμήσουν την συγκεκριμένη Ελληνική εταιρεία από τη στιγμή που έχουν άπειρες κορυφαίες επιλογές;
Αν απαντηθεί αυτό το ερώτημα ίσως βγάλουμε άκρη.

Πάντως χωρίς να τους ξέρω τους ανθρώπους από κοντά ,έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια για τις γνώσεις τους και τις υλοποιήσεις τους.
Απλά πιστεύω πως έκαναν τραγικό λάθος σε ότι έχει να κάνει με την τιμολογιακή πολιτική τους.
Πρέπει να αναθεωρήσουν τάχιστα.

Έχω ευτυχισμένους φίλους με λαμπάτους Κινέζικους των 300-500 ευρώ.
Μία Ελληνική εταιρεία στη φιλοσοφία της Primaluna και ακόμη πιο προσιτή, με έξυπνα σχεδιασμένα κουτιά και προσεγμένες υλοποιήσεις θα είχε τύχη.
Μιλάω για λάμπες κυρίως που φαίνεται πως πάλι είναι στη μόδα.
Α και με έξυπνο μάρκετινγκ θα μπορούσε να τρέξει και στο εξωτερικό σαν οι Ελληνικοί giant Killers. Το κόλπο εδώ είναι η σωστή επιλογή των dealers.
ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ.

Οι Τσακιρήδηδες γιατί επιβιώνουν;

Και μη μου πείτε για μονάδα παραγωγής και τα σχετικά. Ο Τσιτιμάκης κάθε Σάββατο φτιάχνει δύο ενισχυτές-bye-
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ !!!!!!Να συμπληρωσω το εξης,Υπαρχουν εταιρειες οι οποιες πασχιζουν να φτιαξουν <<ΕΝΑ>> ονομα στην αγορα και μετα αυξανουν της τιμες και ανεβαινουν σιγα σιγα στης κατηγοριες τιμης,αναλογως και μεχρι που θελουν να παιξουν,βεβαιως οσο πιο ψηλα ανεβαινουν αυξανονται και τα κερδη.Βεβαια κατι τετοιο χρειαζεται δουλεια και χρονο.Υπαρχουν βεβαια και εταιρειες οι οποιες ξεκινανε με υψηλες τιμες προκειμενου πιο γρηγορα να μπουνε στα μεγαλα κολπα,κατι τετοιο βεβαια και ειδικα οταν προερχεσαι απο αγορα σαν την ελληνικη, δεν νομιζω να βρει υποστηριχτες πουθενα,μαλλον πρεπει να αναθεωρησουν συντομα.Τα προιοντα τους φαινονται και μπορει να ειναι παρα πολυ καλα,ειναι κριμα να μην προχωρησουν...........

Αυτοί που θα τα αγοράσουν, από ευγένεια και μόνο, δεν θα ρωτήσουν καν πόσο κοστίζουν. Ετσι κι αλλιώς οι μπάτλερς ομιλούν ελάχιστα. Ο δικός μου ας πούμε είναι τελείως μουγκός, ακούει όμως τι του λέω και απλώς κουνάει το κεφάλι του.

1. κόστος υλικών
Αν το τράνσπορτ έχει 15000 ευρώ, πρέπει τα υλικά του να έχουν συνολικά γύρω στα 1500. Τα υπόλοιπα είναι το κόστος της ίδιας της εταιρίας, τα κέρδη της, και φυσικά το κέρδος των καταστημάτων.

2. τιμή
Είμαστε νέα εταιρία. Φτιάχνουμε ένα προϊόν, το πουλάμε πανάκριβα. Δεν το αγοράζει σχεδόν κανένας, αλλά δημιουργούμε ντόρο. Μετά παρουσιάζουμε κάτι φθηνότερο, που είναι σχεδόν το ίδιο, και με την προβολή των προηγούμενων πουλάμε. Κλασική συνταγή. Βάζετε στοίχημα ότι θα ισχύσει και για την Ύψιλον;

Θα σας πω ένα μυστικό που μάλλον δεν το ξέρουν πολλοί.

Η Ύψιλον δεν είναι καινούρια εταιρεία.

Πριν καμιά πενταετία παρουσίασε έναν τελικό σε πολύ λογική τιμή που είχε πάρει τρομερές κριτικές. Μάλιστα ήταν και ενισχυτής αναφοράς του extreme AV. Έχει παρουσιαστεί και σε εκθέσεις Hiend

Μάλλον δεν θα πούλησε πολλά κομμάτια.

Και δεν τον ξέρουν πολλοί.

Τώρα με τους τελικούς μερικών δεκαχίλιαρων και το τρανσπόρτ των 15000 μιλάτε γι αυτήν.

Είδατε; Τόσο εύκολο ήταν...:antlers:

Και επειδή το ανέφερε ο Εκτορας , να συμπληρώσω κάτι για τήν Ιστορία

Τα παιδιά στήν αρχή (πρίν 12-13 χρόνια ) ήταν 3 μετά αποχώρησε ο 1 .
Εχουν λάβει μέρος σε 3 Εκθέσεις στήν Ελλάδα
Εχουν παρουσιάσει Ηχεία (μεγάλα τρίδρομα ) και Ενισχυτές , συνήθως Solid State με 2 ή 3 στάδια και χωρίς ανάδραση και Η κυρια επαγγελματική τους δραστηριότητα είναι ο Επαγγελματικός Ηχος
Τούς γνωρίζω εκ τών πραγμάτων αρκετά καλά και έχω ακούσει παλαιότερες υλοποιήσεις τους

Για το θέμα τών τιμών , ουδέν σχόλιον , δέν γνωρίζω , δέν έχω δεί , δέν έχω ακούσει
Πιθανόν ,κάπου, κάπως στοχεύουν