Μια ενδεικτική τιμή για τον μηχανισμό.
http://electronics.dantimax.dk/Kits/Source_equipment/index.html
http://electronics.dantimax.dk/Kits/Source_equipment/index.html
Δεν αμφισβητεί κανείς ότι παίζει... (σε συνδυασμό με μετατροπέα -- από μόνο του... δε φτάνει).Αυτό που κοστίζει 15.000 και λογικά παίζει κατα πολύ υποδιαίστερα θαυμάστε το στηρίξτε το αποκτήστε το σαν όνειρο ζωής
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ !!!!!!Να συμπληρωσω το εξης,Υπαρχουν εταιρειες οι οποιες πασχιζουν να φτιαξουν <<ΕΝΑ>> ονομα στην αγορα και μετα αυξανουν της τιμες και ανεβαινουν σιγα σιγα στης κατηγοριες τιμης,αναλογως και μεχρι που θελουν να παιξουν,βεβαιως οσο πιο ψηλα ανεβαινουν αυξανονται και τα κερδη.Βεβαια κατι τετοιο χρειαζεται δουλεια και χρονο.Υπαρχουν βεβαια και εταιρειες οι οποιες ξεκινανε με υψηλες τιμες προκειμενου πιο γρηγορα να μπουνε στα μεγαλα κολπα,κατι τετοιο βεβαια και ειδικα οταν προερχεσαι απο αγορα σαν την ελληνικη, δεν νομιζω να βρει υποστηριχτες πουθενα,μαλλον πρεπει να αναθεωρησουν συντομα.Τα προιοντα τους φαινονται και μπορει να ειναι παρα πολυ καλα,ειναι κριμα να μην προχωρησουν...........Πρώτα από όλα φίλε nnow το Bs των 30 ευρώ δεν παίζει σαν 300 ευρώ player.
Στο θέμα τώρα θα συμφωνήσω πως η τιμή είναι εξωφρενική.
Βέβαια εγώ θεωρώ πως και τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας έχουν τρελές τιμές.
Δεν με ενδιαφέρει αν τα μηχανήματα παίζουν αρχιμανδρίτες.
Αν η εταιρεία απευθύνεται σε αγορές του εξωτερικού και έχουν βρει τίποτα μάγους dealers τότε ίσως να υπάρχει μία λογική.
Αλλά αν έχουν βασικό στόχο την Ελληνική δεν...
Ναι υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να δώσουν αυτά τα ποσά άνετα.
Η ερώτηση είναι γιατί να προτιμήσουν την συγκεκριμένη Ελληνική εταιρεία από τη στιγμή που έχουν άπειρες κορυφαίες επιλογές;
Αν απαντηθεί αυτό το ερώτημα ίσως βγάλουμε άκρη.
Πάντως χωρίς να τους ξέρω τους ανθρώπους από κοντά ,έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια για τις γνώσεις τους και τις υλοποιήσεις τους.
Απλά πιστεύω πως έκαναν τραγικό λάθος σε ότι έχει να κάνει με την τιμολογιακή πολιτική τους.
Πρέπει να αναθεωρήσουν τάχιστα.
Έχω ευτυχισμένους φίλους με λαμπάτους Κινέζικους των 300-500 ευρώ.
Μία Ελληνική εταιρεία στη φιλοσοφία της Primaluna και ακόμη πιο προσιτή, με έξυπνα σχεδιασμένα κουτιά και προσεγμένες υλοποιήσεις θα είχε τύχη.
Μιλάω για λάμπες κυρίως που φαίνεται πως πάλι είναι στη μόδα.
Α και με έξυπνο μάρκετινγκ θα μπορούσε να τρέξει και στο εξωτερικό σαν οι Ελληνικοί giant Killers. Το κόλπο εδώ είναι η σωστή επιλογή των dealers.
ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ.
Οι Τσακιρήδηδες γιατί επιβιώνουν;
Και μη μου πείτε για μονάδα παραγωγής και τα σχετικά. Ο Τσιτιμάκης κάθε Σάββατο φτιάχνει δύο ενισχυτές![]()
υπάρχει βέβαια και το ακόλουθο ενδεχόμενο...
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.