Την βοήθειά σας για συνδέσεις!

Σήμα επιπέδου line στον pro που να μπορεί να διαμοιράσει σε ενισχυτή και sub ταυτόχρονα και μονοφωνικά και με φίλτρα για το sub δίχως ματσαράγκες που το είδες?
Και άλλο είναι το line out και άλλο pre-out αυτό που θα οδηγήσει το sub και τον τελικό ονομάζεται pre-out.

Πάμε άλλη μια μήπως και... που δεν το βλέπω...

Σήμα επιπέδου line έγραψα. Όπως σου είπα, ξαναδιάβασε τι έγραψα. Όπου δεν καταλαβαίνεις κάτι, σταματάς και το ξαναδιαβάζεις μέχρι να το καταλάβεις.

Μην προσπαθείς να μπλέξεις την κουβέντα με κάποιο τρόπο. Εδώ συγκρίνουμε το σήμα επιπέδου Line και το σήμα επιπέδου Ηχείων. Εσύ μας λες για εξόδους, εγώ έχω γράψει για σήμα. Ξαναδιάβασε τι έχω γράψει.

Α, ναι. Και συνεχίζει να μην ισχύει αυτό που λες, υπ' όψη. Εντελώς όμως. Δεν χρειάζεται να προσπαθείς να αλλάξεις την ισχύουσα πραγματικότητα επειδή δεν σου αρέσει. Γιατί δεν πρόκειται να αλλάξει έτσι κι αλλιώς.

Πάμε άλλη μια μήπως και... που δεν το βλέπω...

Σήμα επιπέδου line έγραψα. Όπως σου είπα, ξαναδιάβασε τι έγραψα. Όπου δεν καταλαβαίνεις κάτι, σταματάς και το ξαναδιαβάζεις μέχρι να το καταλάβεις.

Μην προσπαθείς να μπλέξεις την κουβέντα με κάποιο τρόπο. Εδώ συγκρίνουμε το σήμα επιπέδου Line και το σήμα επιπέδου Ηχείων. Εσύ μας λες για εξόδους, εγώ έχω γράψει για σήμα. Ξαναδιάβασε τι έχω γράψει.

Α, ναι. Και συνεχίζει να μην ισχύει αυτό που λες, υπ' όψη. Εντελώς όμως. Δεν χρειάζεται να προσπαθείς να αλλάξεις την ισχύουσα πραγματικότητα επειδή δεν σου αρέσει. Γιατί δεν πρόκειται να αλλάξει έτσι κι αλλιώς.

Ποιος είπε ότι εδώ συγκρίνουμε αυτά που εσύ προσπαθείς να συγκρίνεις και μάλιστα εκτός θέματος? Το εδώ αυτό προσπαθούμε είναι μια συνδεσμολογία που θα συμπεριλαμβάνει. και το sub Τελεία.

Αν έχεις το manual του sub αυτή η σύνδεση πρέπει να αναφέρεται, και μάλιστα μπορεί να γίνει και από την έξοδο Α-Β του ενισχυτή. Αυτή ήταν ανέκαθεν η κλασική σύνδεση του sub, για στερεοφωνία, μετά ανακαλύφτηκε η ταχινόπιτα..

https://www.argiro.gr/recipe/kupriakes-taxinopites/

Έτσι προτεινει ή Elac .
Εγώ που τα δοκίμασα και τα δύο προτείνω στην line είσοδο και όχι την hookup (αυτό είναι το σωστό και όχι hooked που την εγραφα)

Attachments

• Screenshot_20190914-121509_Chrome.jpg
    Screenshot_20190914-121509_Chrome.jpg
    90.1 KB · Views: 126
  • Screenshot_20190914-121456_Chrome.jpg
    Screenshot_20190914-121456_Chrome.jpg
    60.9 KB · Views: 127
Ποιος είπε ότι εδώ συγκρίνουμε αυτά που εσύ προσπαθείς να συγκρίνεις και μάλιστα εκτός θέματος? Το εδώ αυτό προσπαθούμε είναι μια συνδεσμολογία που θα συμπεριλαμβάνει. και το sub Τελεία.

Εκτός θέματος είσαι εσύ δυστυχώς, θα έλεγα εκτός τόπου και χρόνου.

Ξαναδιάβασε τι έγραψα.

Εδώ κοιτάμε την καλύτερη συνδεσμολογία που θα συμπεριλαμβάνει το sub. Και όπως πανηγυρικά έχει αποδειχτεί μέχρι στιγμής, τόσο θεωρητικά όσο και εμπειρικά η σύνδεση με line είναι καλύτερη από εκείνη των ηχείων. Είναι κουκιά μετρημένα εξ' άλλου αυτά, δεν ανακαλύπτουμε τον τροχό. Έτσι είναι, τι να κάνουμε τώρα; Να σκίσουμε το μαγιό μας μπας και ισχύσει το αντίθετο; Ή να κόψουμε φλέβες;

Όπερ έδει δείξαι.

Εκτός θέματος είσαι εσύ δυστυχώς, θα έλεγα εκτός τόπου και χρόνου.

Ξαναδιάβασε τι έγραψα.

Εδώ κοιτάμε την καλύτερη συνδεσμολογία που θα συμπεριλαμβάνει το sub. Και όπως πανηγυρικά έχει αποδειχτεί μέχρι στιγμής, τόσο θεωρητικά όσο και εμπειρικά η σύνδεση με line είναι καλύτερη από εκείνη των ηχείων. Είναι κουκιά μετρημένα εξ' άλλου αυτά, δεν ανακαλύπτουμε τον τροχό. Έτσι είναι, τι να κάνουμε τώρα; Να σκίσουμε το μαγιό μας μπας και ισχύσει το αντίθετο; Ή να κόψουμε φλέβες;

Όπερ έδει δείξαι.

Πανηγύρια κάνεις μονός σου..

Άντε και πολύ ασχολήθηκα.

Πανηγύρια κάνεις μονός σου..

Άντε και πολύ ασχολήθηκα.

Ε, αφού πολύ ασχολήθηκες, τι συνεχίζεις να μας τσαμπουνάς ανακρίβειες και πράγματα που δεν ισχύουν και παραπληροφορείς τους υπόλοιπους;

Όσο για το άλλο που λες, σε αφήνω στην εσωστρέφειά σου και δεν θα απαντήσω αναλόγως. Όχι γιατί δεν μπορώ, αλλά γιατί μου αρκεί που αποδείχτηκε ότι λες πράγματα που δεν ισχύουν και οι υπόλοιπα κατάλαβαν ακριβώς τι και πως και γιατί, ποια είναι η καλύτερη σύνδεση.

Ε, αφού πολύ ασχολήθηκες, τι συνεχίζεις να μας τσαμπουνάς ανακρίβειες και πράγματα που δεν ισχύουν και παραπληροφορείς τους υπόλοιπους;

Όσο για το άλλο που λες, σε αφήνω στην εσωστρέφειά σου και δεν θα απαντήσω αναλόγως.

Μαζί σου ασχολήθηκα πολύ δεν κατάλαβες καλά ξανά.

Μαζί σου ασχολήθηκα πολύ δεν κατάλαβες καλά ξανά.

Άρα συνεχίζεις να ασχολείσαι; Ξεκαθάρισε τελικά τι λες, γιατί ούτε κι εσύ δεν τα πιστεύεις αυτά που γράφεις.

Κατάλαβες που έχεις κάνει λάθος σε αυτά που λες, ή να σε στείλω να τα ξαναδιαβάσεις μέχρι να τα καταλάβεις;

Άρα συνεχίζεις να ασχολείσαι; Ξεκαθάρισε τελικά τι λες, γιατί ούτε κι εσύ δεν τα πιστεύεις αυτά που γράφεις.

Κατάλαβες που έχεις κάνει λάθος σε αυτά που λες, ή να σε στείλω να τα ξαναδιαβάσεις μέχρι να τα καταλάβεις;

Αυτοί που είναι υπεύθυνοι ας σε αναλάβουν άντε γεια!

Αυτοί που είναι υπεύθυνοι ας σε αναλάβουν άντε γεια!

Μπήκες στο θέμα, γράφεις κάτι που δεν ισχύει και στην απόδειξη ότι δεν ισχύει, τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Δεν πρόκειται να σου περάσει, να ξέρεις. Παραπληροφόρηση να πας να κάνεις αλλού, όχι εδώ. Όλο το σύμπαν γνωρίζει ποια είναι η καλύτερη σύνδεση, εκτός από σένα... .

Μπήκες στο θέμα, γράφεις κάτι που δεν ισχύει και στην απόδειξη ότι δεν ισχύει, τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Δεν πρόκειται να σου περάσει, να ξέρεις. Παραπληροφόρηση να πας να κάνεις αλλού, όχι εδώ. Όλο το σύμπαν γνωρίζει ποια είναι η καλύτερη σύνδεση, εκτός από σένα... .

Ευτυχώς που τις αρλούμπες που γράφεις θα τις σβήσουν, άντε γεια!

Ευτυχώς που τις αρλούμπες που γράφεις θα τις σβήσουν, άντε γεια!

Πόσες φορές ακόμα θα πεις άντε γεια και ότι δεν ασχολείσαι; Καμιά 25αριά ακόμα; Καληνυχτάκιας; Γράφεις για να γράφεις;

Τίποτε ουσιαστικό στην κουβέντα όπως το γιατί είναι καλύτερα να ΜΗΝ συνδέσεις τη High level όταν υπάρχει καλύτερος τρόπος έχεις να πεις;

Στο πρώτο post υπάρχει η φωτογραφία που γράφει από πίσω το sub Line Level/LFE και δεν το έχεις δει καν και προσπαθείς να μπλέξεις την κουβέντα με το ότι άλλο Line και άλλο Sub out με τα σήματα και δεν ξέρω γω τι άλλο. Έτσι για να πεις τελικά αυτό που ήθελες να πεις - ότι είναι καλύτερη η High Level - το οποίο δεν ισχύει κι όλας... .:flipout:

Πόσες φορές ακόμα θα πεις άντε γεια και ότι δεν ασχολείσαι; Καμιά 25αριά ακόμα; Καληνυχτάκιας; Γράφεις για να γράφεις;

Τίποτε ουσιαστικό στην κουβέντα όπως το γιατί είναι καλύτερα να ΜΗΝ συνδέσεις τη High level όταν υπάρχει καλύτερος τρόπος έχεις να πεις;

Στο πρώτο post υπάρχει η φωτογραφία που γράφει από πίσω το sub Line Level/LFE και δεν το έχεις δει καν και προσπαθείς να μπλέξεις την κουβέντα με το ότι άλλο Line και άλλο Sub out με τα σήματα και δεν ξέρω γω τι άλλο. Έτσι για να πεις τελικά αυτό που ήθελες να πεις - ότι είναι καλύτερη η High Level - το οποίο δεν ισχύει κι όλας... .:flipout:

What is a pre out?

A pre-out is a volume controlled source selected analogue audio output. You'd connect it to the pre-ins of an external power amplifier to use instead of the power amplifiers built into the receiver.

Και με εικόνιτσες έτσι για να μαθαίνεις!

Άντε καληνύχτα!

images

Βρε με τον... καληνυχτάκια που μπλέξαμε... :flipout:

Εντελώς άλλα αντί άλλων. Δεν έχει καταλάβει γρι!

Στο θέμα έχει δωθεί η απάντηση θεωρητικά, εμπειρικά και πρακτικά. High level input μόν όταν δεν γίνεται αλλιώς. QED είπαμε.

Παιδιά ας ηρεμήσουμε λίγο , είναι δυνατόν να μαλώνουμε για αυτά τα θέματα;

Στο θέμα μας λοιπόν ο Pleo έχει δίκιο παρακολουθώ αυτά που γράφει από την αρχή.

Η σωστή σύνδεση ενός σύγχρονου sub από το καλύτερο στο χειρότερο είναι

1. Sub out
2. Pre out
3. Speakers out
Με την τελευταία μακράν την χειρότερη.

Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι η τελευταία λύση παρόλη την απώλεια στην ποιότητα ήχου έχει το πλεονέκτημα ότι θα στείλει στα ηχεία το αποκομμένο σήμα άρα θα τα ξεκουράσει από τις χαμηλές συχνότητες.

Παιδιά ας ηρεμήσουμε λίγο , είναι δυνατόν να μαλώνουμε για αυτά τα θέματα;

Στο θέμα μας λοιπόν ο Pleo έχει δίκιο παρακολουθώ αυτά που γράφει από την αρχή.

Η σωστή σύνδεση ενός σύγχρονου sub από το καλύτερο στο χειρότερο είναι

1. Sub out
2. Pre out
3. Speakers out
Με την τελευταία μακράν την χειρότερη.

Tώρα τι είναι το sub out και τι το pre-out? Αν θα οδηγήσεις sub εννοείτε ότι είναι pre-out.

Το τι είναι καλύτερο και τι όχι θα εξαρτηθεί κυρίως από την ποιότητα υλοποιήσεις όλων των κυκλωμάτων που διέπουν την κατασκευή. Τώρα αν κάποιος πιστεύει ότι εάν ένα THD 0,005 παραπάνω αρμονικής μπορεί να οδηγήσει σε αφύσικη αναπαραγωγή θεμελιωδών συχνοτήτων ενός οργάνου από το sub, και ότι μάλιστα αυτό μπορεί θα γίνει και αντιληπτό ας μας το πει. Αυτές οι τιμές μπορεί να είναι ασήμαντες σε σχέση με συνολική ποιότητα ενός ηχείου ενός ενισχυτή η ενός sub. Γι αυτό αντί να προσπαθούμε να δούμε τις προδιαγραφές μόνο, καλύτερα να δούμε την συνολική εικόνα στην ποιότητα μιας συσκευής.

Εμένα οι εμπειρίες μου από την είσοδο έξοδο ηχείων στο sub αν και δεν την χρησιμοποιώ, ήταν πάρα πολύ καλές.

Μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο.
Sub out είναι όταν ο ενισχυτής (όχι απαραίτητα στέρεο) στέλνει στο sub σήμα συγκεκριμένης συχνότητας και κάτω.
Το line out που πρέπει να είναι ρυθμιζόμενης έντασης και όχι fixed άρα ονομάζεται pre out είναι σήμα full range και η αποκοπή γίνεται στο sub.
Το αν σου αρέσει ή όχι η χρήση του speaker level in , αυτό δικό σου θέμα και δεν μας πέφτει λόγος.
Νομίζω πως το εξαντλήσαμε το θέμα ας τελειώνουμε λοιπόν.

Και για να μην υπάρχει καμία απορία κάποιοι κατασκευαστές όπως σε μια φωτογραφία που έχεις βάλει ονομάζουν την έξοδο pre out και sub out με την έννοια ότι από εκεί μπορείς να στείλεις και στο sub.

Ειρηνη ημιν! ολοι αποτελουμε μια ωραια και ψαγμενη παρεα δεν χρειαζονται εντασεις! ολοι μας εχουμε κατι κοινο και αυτό είναι η αγαπη μας για την μουσικη και τα στεροφωνικα ! που σημαινει ότι εχουμε τον ιδιο κωδικα! :ernaehrung004: