Επίσης αν είναι πολυκάναλο όπως είναι μάλλον στην φώτο που έχεις τότε η ίδια έξοδος μπορεί να ρυθμιστεί και σαν pre out αλλά μέσω του μενού και σαν sub out (με ένα rca) με συγκεκριμένης συχνότητας σήμα.
Μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο.
Sub out είναι όταν ο ενισχυτής (όχι απαραίτητα στέρεο) στέλνει στο sub σήμα συγκεκριμένης συχνότητας και κάτω.
Το line out που πρέπει να είναι ρυθμιζόμενης έντασης και όχι fixed άρα ονομάζεται pre out είναι σήμα full range και η αποκοπή γίνεται στο sub.
Το αν σου αρέσει ή όχι η χρήση του speaker level in , αυτό δικό σου θέμα και δεν μας πέφτει λόγος.
Νομίζω πως το εξαντλήσαμε το θέμα ας τελειώνουμε λοιπόν.
Επίσης αν είναι πολυκάναλο όπως είναι μάλλον στην φώτο που έχεις τότε η ίδια έξοδος μπορεί να ρυθμιστεί και σαν pre out αλλά μέσω του μενού και σαν sub out (με ένα rca) με συγκεκριμένης συχνότητας σήμα.
Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι η τελευταία λύση παρόλη την απώλεια στην ποιότητα ήχου έχει το πλεονέκτημα ότι θα στείλει στα ηχεία το αποκομμένο σήμα άρα θα τα ξεκουράσει από τις χαμηλές συχνότητες.
Oi high level υπάρχουν ως έξτρα σύνδεση και εξυπηρετούν κάποιον που δεν έχει τρόπο να στείλει σήμα επιπέδου Line στο sub. Ναι, υπάρχουν ακόμα και αυτές οι περιπτώσεις.
Έχω αναφερθεί κι εγώ σε αυτό που λες.
Προφανώς ως έσχατη λύση και όταν δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
Παντως μας ψαρωσες αυτό είναι το μονο σιγουρο,να σαι καλα καλες ακροασεις να εχεις!:2thumb22sup:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.