Bεβαια πριν κανω εκταμιευση για τα Yamaha, θα δοκιμασω και το πιο απλο και ανεξοδο!
Θα δωσω σημα κατευθειαν στο σαμπ απο τον προ ,θα βαλω κατευθειαν τα Dali στον τελικο (και οχι με την βρωμοσυνδεση που εχω τωρα ) και ισως,λεω ισως, παρω τον ηχο που προσδοκουσα!
Γιατι υπαρχει πιθανοτητα ,ολη την σουπα να την χαλαει η hooked συνδεση που εχω τωρα.
Ειδωμεν!!
Γιατι δεν μπορουσα να το φανταστω.....ποτε δεν ειχα κανει τετοια συνδεσμολογια για να ξερω ποσο "αχρηστη" ειναι.
Για πες μια καλη μαρκα βυσματα rca να αγορασω??
Neutrik εχω στο μυαλο μου αλλα αν υπαρχει κατι καλυτερο (σε λογικη τιμη ) τα παιρνω επιτοπου!
Δεν μπορώ να γράψω τίποτα από το σοκ:firstprize::firstprize:
Τούτο μόνο σας λέω........αγόρασα καινούργιο στερεοφωνικό
ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ, ΜΗΝ ΣΥΝΔΕΣΕΤΕ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ HOOKED ΣΥΝΔΕΣΗ........ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ :furious3::violent-smiley-030:
Κι όμως, υπάρχουν κάποιοι που επιμένουν πως η σύνδεση που είχες κάνει (τελικός -> sub -> ηχεία) είναι η καλύτερη, γιατί έτσι διατηρείς την ίδια ηχητική υπογραφή σε όλη την αλυσίδα.
Μετάφραση: προστίθεται ο θόρυβος και η παραμόρφωση των τελικών σταδίων.
https://www.kosmasaudiovideo.gr/Hxos-HiEnd-HiFi-Vismata-Connectors-RCA-AudioQuest-300
Αγοραστηκαν και τα βυσματα,οποτε..........βαλε στην πριζα τα κολλητηρια να παρουν φωτια λεμεεεεεεε:firstprize:![]()
Μετάφραση: προστίθεται ο θόρυβος και η παραμόρφωση των τελικών σταδίων.
Αυτή είναι η γλύκα του φίλε Pleo. Μισές δουλειές θα κάνουμε? Τα θέμε ΚΑΙ στο sub. :ADFAD2:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.