Το 2006 σε δίσκους.

Πέτρο , παραδίδομαι .
Η δεν ακούς ό,τι ακούς , ή αποτελείς φωτεινό παράδειγμα για όλους . Ακου Arctic Monkeys και πριν από λίγο καιρό Miles Davis και Bitches brew.:lehrer: :Banane0: :chinscratch: :bang: :blink: :D

Oι πιτσιρικαδες αυτοι δεν ειναι κακοι. Σε θεμα "το 2006 σε δισκους" ειναι απαραιτητοι μιας και ο δισκος τους ειναι απο τους πιο χαρακτηριστικους της χρονιας, χωρις να ειναι κακος. Δηλαδη οι Franz Ferdinand ειναι ΠΟΛΥ καλυτεροι?

Καμια σχεση βεβαια με τους Hold Steady. Πολυ ανωτεροι οι Αμερικανοι.

Απάντηση: Re: Το 2006 σε δίσκους.

Προσθήκη της τελευταίας στιγμής και πιθανότατα Δίσκος της χρονιάς:
Iro Haarla - Northbound (ECM)
η χήρα του μακαρίτη Edward Vesala.
Ασύλληπτος δίσκος.

Βρε Κωστα, τωρα τσεκαρα πως αυτη ειναι παραγωγη του '05, ενιγουέι...

Αλλο ενα δισκακι που μου αρεσει αυτες τις ημερες ειναι το

The Warning των Hot Chip

Εχει μερικα πολυ καλα σινγκλς, με χαρακτηριστικοτερο το :Banane0: Over And Over.

:ernaehrung004:

Aλλα δυο καλα δισκακια εξ Αμερικης απο δυο μπαντες που, μαζι με τους Hold Steady, αναπτερωσαν το ηθικο μου μεσα στο Δεκεμβριο.

Grizzly Bear - Yellow House. Κατι απο Sufjan Stevens και Yo ka tengo εχει αυτο το τετραμελες γκρουπ απο το Μπρουκλιν.

Band of Horses - Everything all the time. Ντεμπουτο αλμπουμ απο αυτο το γκρουπ απο το Σιάτλ. Πιο ροκ με καπως ιδιαιτερα φωνητικα (οχι τιποτα εξτριμ ομως).

Recommended και τα 3 αλλα μαλλον προτιμω τους Grizzly Bear.

Beck - The information. Αν και η καριερα του μετραει ηδη αρκετα χρονακια, ο Beck Hansen κυκλοφορει ενα απο τα καλυτερα αλμπουμ του. Η παραγωγη του Nigel Godrich απογειωνει το συνολικο αποτελεσμα και το κανει μια κλαση ανωτερο του προηγουμενου αλμπουμ του Beck, το Guero. Φοβερο δισκακι και καπως ταξιδιαρικο...

Επιτελους, να και καποιος που εχει ακουσει αυτο το δισκο. Γραφει λοιπον ο Δημήτρης Κανελλόπουλος για το Boys And Girls In America των Hold Steady.

"Ένα από τα καλλίτερα άλμπουμ που ακούσαμε το τελευταίο διάστημα. Ροκ, αμερικάνικο, με κλεφτές ματιές στο παρελθόν αλλά ταυτόχρονα και σύγχρονο ήχο. Οι επίγονοι του Bruce είναι εδώ…

7/10"

:ernaehrung004:

Μια πρώτη πρόχειρη λίστα (η πρώτη τριάδα ΜΕ σειρά αξιολόγησης):

1. THUNDERBIRDS ARE NOW! - JOUSTAMOUSTACHE
2. ERIK SUMO - MY ROCKY MOUNTAIN
3. GOSSIP - STANDING IN THE WAY OF CONTROL
4. DAMN! - YOUTH STYLE
5. DRESDEN DOLLS - YES, VIRGINIA
6. ENNIO MORRICONE - CRIME AND DISSONANCE
7. TM JUKE - FORWARD
8. THE SWORDS PROJECT - ENTERTAINMENT IS OVER
9. TOOL - 10000 DAYS
10. THE LIMP TWINS - TALES FROM BEYOND THE GROOVE
11. ISIS - IN ABSENCE OF TRUTH
12. MASTODON - BLOOD MOUNTAIN
13. THE ROBOCOP KRAUS - THEY THINK THEY ARE THE ROBOCOP KRAUS
14. YOU SAY PARTY WE SAY DIE - HIT THE FLOOR
15. SHARON JONES & THE DAP KINGS - NATURALLY
16. PLACEBO - MEDS
17. MARS VOLTA - AMPUTECHTURE
18. URSULA 1000 - HERE COMES TOMORROW
19. CHEVREUIL - CHATEAUVALLON
20. DREDG - CATCH WITHOUT ARMS

Όσο αφορά τα νεοεισερχόμενα της χρονιάς ταλέντα (εκτός από τον Νίνη!), μακράν το πιο καλλίφωνο είναι η Beth Torbert, τραγουδίστρια των Βif Naked(βοήθειά μας):
image2.jpg

Last edited:

γιατί οι ύπανδροι δεν έχουν ελπίδα στον μάταιο τούτο κόσμο?

Και βέβαια έχουν..
Σκέψου το παραπάνω ον να σε ξυπνάει μουρμουρώντας στο αυτί σου το Nothig else matters κάποιο παγωμένο πρωινό και αλλάζεις κατεύθυνση στη ζωή-bye-

Ευχάριστος μπελάς chief..

Για τα δισκία θα πει κανένας τίποτα? Η να τα παρουσιάσω ενα-ενα???

Αυτοι οι Gossip σας αρεσουν τοοοοοοσο πολυ? Θα το ξανακουσω σημερα αλλα νομιζω πως ειναι απλα καλουτσικο. Λιγο πανω απο CSS.

Επισης, ευτυχως που δεν εβαλες και το Pipping Tom που ειχες παρουσιασει. Αδιαφορο. Moνο ωραιο artwork στο εξωφυλλο ειχε. Το τραβας απο τη μια και βγαινει απο την αλλη!!!! Χεχε

Last edited:

Αυτοι οι Gossip σας αρεσουν τοοοοοοσο πολυ? Θα το ξανακουσω σημερα αλλα νομιζω πως ειναι απλα καλουτσικο. Λιγο πανω απο CSS.

Επισης, ευτυχως που δεν εβαλες και το Pipping Tom που ειχες παρουσιασει. Αδιαφορο. Moνο ωραιο artwork στο εξωφυλλο ειχε. Το τραβας απο τη μια και βγαινει απο την αλλη!!!! Χεχε

To Gossip είναι το πιο ενδιαφέρον ντίσκο/πανκ άλμπουμ τα τελευταία δεκα έτη. Μέχρι να βγάλουν το επόμενο.

Ο Patton έχει ρίξει πολλά κόλπα στο Peeping Tom. Έχει πολύ digital ηχογράφηση και πολύ χαμηλές εντάσεις. Είναι το μόνο σημείο που υστερεί. Τσίτωσέ το να σου αποκαλυφθεί.

Οι Placebo έκαναν μακράν το καλύτερό τους άλμπουμ.

Θα προσπαθήσω να γράψω πιο αναλυτικά για 4-5 σημαντικά κατά τη γνώμη μου μέσα από τη λίστα (Erik Sumo, TM Juke, Dap Kings κ.α.)

περίμενα περισσότερα πράγματα από το "naturally" των Dab Kings με την Sharon Jones . Χαλαρό μου φάνηκε το φανκ τους (γενικώς και όχι ειδικώς , αφού με αυτό το δίσκο έκανα την πρωτη γνωριμία μαζί τους - το πήρα σε βινύλιο ) . Δεν ξέρω ...μετά θυμάσαι και κείνη την πρωην του Davis και ...οι Dab Kings μπαίνουν στο ράφι . Αντε να τους βρείς μετά ....

To Gossip είναι το πιο ενδιαφέρον ντίσκο/πανκ άλμπουμ τα τελευταία δεκα έτη. Μέχρι να βγάλουν το επόμενο.

Ο Patton έχει ρίξει πολλά κόλπα στο Peeping Tom. Έχει πολύ digital ηχογράφηση και πολύ χαμηλές εντάσεις. Είναι το μόνο σημείο που υστερεί. Τσίτωσέ το να σου αποκαλυφθεί.

Οι Placebo έκαναν μακράν το καλύτερό τους άλμπουμ.

Θα προσπαθήσω να γράψω πιο αναλυτικά για 4-5 σημαντικά κατά τη γνώμη μου μέσα από τη λίστα (Erik Sumo, TM Juke, Dap Kings κ.α.)

Nαι μωρε, Peeping Tom ειναι το σωστο. Γραφω απο μνημης συνηθως. Θα το ξανατσεκαρω μιας και το λες αλλα νομιζω πως το ειχα ακουσει μολις μιαμιση φορα. Δε με τράβηξε.

Οι Gossip μου αρεσαν αρκετα αλλα ειναι απο τους δισκους που περναω μαζι τους μερικες ημερες και μετα φευγουν για το ραφι. Στους Πλασιμπο ολο επανερχομαι ομως. Ισως και να φταιει το συναισθηματικο δεσιμο που εχω με αυτο το συγκροτημα. Soulmates never die...