Το 2006 σε δίσκους.

Μιχάλη και εγώ καραεμπορικός είμαι. Μη νομίζεις.
Μάλιστα μπορεί να κολλήσω σε τρία ακόρντα και ένα riff για πολλά χρόνια.
Και για να σου δώσω ένα παράδειγμα εμπορικίλας, το Hazy shade of winter των Bangles δεν πρόκειται να το βαρεθώ ποτέ.

Και για να σου δώσω ένα παράδειγμα εμπορικίλας, το Hazy shade of winter των Bangles δεν πρόκειται να το βαρεθώ ποτέ.
Μαλλον επειδη σου αρεσουν oi corvettes και οι Φοινικες (less than zero)

Απάντηση: Re: Το 2006 σε δίσκους.

Συμφωνώ με τον Παναγιωτίδη. Και μένα δεν μου άρεσε. Ο προηγούμενος νομίζω πως ήταν πολύ καλύτερος.
Έβαλαν και λίγα ψήγματα σύγχρονης κάντρυ και δεν...
Δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω κάποιο κομμάτι. Μου φάνηκε flat.

Ο κ.Παναγιωτίδης επικαλέστηκε και την ηλικία του (κακώς κατ εμέ )αλλά ίσως να παίζει κάποιο ρόλο,όχι απαραίτητα βασικό.:operator:
Πάντως βρίσκω την όλη συζήτηση επικοδομητική και καθόλου προσβλητική για τα γούστα του καθ ενος.
Εγώ ας πούμε βρίσκω flat το τελευταίο των Evanesence που εσύ το ξεχώρισες.Σιγά μη χαλαστούμε γι αυτό.Αλλωστε οταν έγραψες για το συγκεκριμένο δεν μπήκα να στην "σπάσω" γιατί σεβάστηκα τον ενθουσιασμό σου.Το θεωρώ μικρότητα και μιζέρια από μέρους μου.Απλά δεν το αγόρασα.
Θα ήταν πολύ πληκτικό άλλωστε να συμφωνούσαμε ΣΕ ΟΛΑ !
Αρκεί να μην προσβάλλουμε τους άλλους βάσει των δικών μας προτιμήσεων..
Εκεί θα ήταν επικίνδυνο και ολισθηρό το...οδόστρωμα.:grinning-smiley-043

Υ.Γ.Το Hazy Shade Of Winter δεν το βαρέθηκα ποτέ,ούτε το Eternal Flame και τα θεωρώ σπουδαία κομμάτια.

Re: Απάντηση: Re: Το 2006 σε δίσκους.

Ο κ.Παναγιωτίδης επικαλέστηκε και την ηλικία του (κακώς κατ εμέ )αλλά ίσως να παίζει κάποιο ρόλο,όχι απαραίτητα βασικό.:operator:
Πάντως βρίσκω την όλη συζήτηση επικοδομητική και καθόλου προσβλητική για τα γούστα του καθ ενος.
Εγώ ας πούμε βρίσκω flat το τελευταίο των Evanesence που εσύ το ξεχώρισες.Σιγά μη χαλαστούμε γι αυτό.Αλλωστε οταν έγραψες για το συγκεκριμένο δεν μπήκα να στην "σπάσω" γιατί σεβάστηκα τον ενθουσιασμό σου.Το θεωρώ μικρότητα και μιζέρια από μέρους μου.Απλά δεν το αγόρασα.
Θα ήταν πολύ πληκτικό άλλωστε να συμφωνούσαμε ΣΕ ΟΛΑ !
Αρκεί να μην προσβάλλουμε τους άλλους βάσει των δικών μας προτιμήσεων..
Εκεί θα ήταν επικίνδυνο και ολισθηρό το...οδόστρωμα.:grinning-smiley-043

Υ.Γ.Το Hazy Shade Of Winter δεν το βαρέθηκα ποτέ,ούτε το Eternal Flame και τα θεωρώ σπουδαία κομμάτια.

Ο κ. Παναγιωτίδης θεωρεί ότι δεν πρόσβαλε κανένα, λέγοντας ότι οι Killers μπορεί να αρέσουν σε έναν 15άρη ή 30 αλλά όχι σε έναν 50άρη.:operator:

Όπως πχ δεν περιμένω να λέει τίποτα ο Carmen Cavallaro σε έναν 15χρονο, αλλά ούτε κάν 40άρη....-bye-

Γιά έναν 15χρονο ή 20 χρονο ή τραβηγμένα 30άρη ίσως να λένε.
Γιά έναν 50άρη....
άστα να πάνε....-bye-

Δεν υπάρχει καλός ή κακός δίσκος.
Υπάρχει μου αρέ δε μου αρέ....
....

O κ.Παναγιωτιδης ετσι οπως το εγραψε ΔΕΝ προσεβαλε κανενα.
Ο πρωτος που θα μπορουσα να ειχα προσβληθει θα ημουν εγω φυσικα(49αρης)

Λογικα ενας ανθρωπος που ασχολειται πολυ με την μουσικη σε αυτην την ηλικια εχει παρα πολλα ακουσματα με αποτελεσμα τα γουστα του να ειναι τελειως διαφορετικα απο εναν 20αρη ή 30αρη.
Οταν φτασετε σε αυτην την ηλικια τοτε θα καταλαβεται τι ακριβως σας λεμε!!!

Το θεμα κατα την γνωμη μου ειναι πως το γραφει ο καθενας μας.
Αν εγραφε ο Δημητρης "τι μας λετε τωρα ρε καραγκιοζηδες με τα σκατα που σας αρεσουν" σιγουρα θα ειχαμε αντιδρασει.
Εκδηλωνοντας ομως κοσμια και με ευπρεπεια τις αντιρρησεις του ποιος μπορει να του πει τιποτα?????

Το μονο που μπορω να του πω ειναι οτι μεσα απο αυτα που κυκλοφορουν αυτο μου αρεσε περισοτερο και μαλιστα ουτε αυτο δεν μπηκα στον κοπο να του πω.
Κατ εμε ο Δημητρης χανει που δεν του αρεσουν ,κατα τον Δημητρη ασχολουμε με ενα γκρουπ που δεν αξιζει να το σπουδαιολογησω ιδιαιτερα αναλογιζομενος και την ηλικια μου.

Ε...και????
Και οι δυο μαγκες ειμαστε και αυτο που αρεσει στον καθενα ακουμε στην τελικη-bye-

καλά τα λες κουμπάρε...:firstprize:

να σου πω κάτι...
όταν ήμουνα 25 χρονών θυμάμαι το βράδυ έτρωγα 3 γύρους με πίττα και μου φαινότανε καλά....
Όταν έφτιαχνα τζατζίκι έβαζα μέσα μισό κεφάλι σκόρδο.
Όταν έφτιαχνα σάλτσα γιά μακαρονάδα έβαζα μισό μπουκάλι ταμπάσκο.

Σήμερα...?
με μισό σάντουιτς το βράδυ θέλω δυό σουρωτές
αν φάω έστω και ένα νυχάκι σκόρδο δεν χωνεύω μέχρι το βράδυ
καφτερά κομμένα...:BXVZCBXZ6:

σχολιάστε ελεύθερα.
Ερωτήσεις επιτρέπονται.:firstprize:

καλά τα λες κουμπάρε...:firstprize:

να σου πω κάτι...
όταν ήμουνα 25 χρονών θυμάμαι το βράδυ έτρωγα 3 γύρους με πίττα και μου φαινότανε καλά....
Όταν έφτιαχνα τζατζίκι έβαζα μέσα μισό κεφάλι σκόρδο.
Όταν έφτιαχνα σάλτσα γιά μακαρονάδα έβαζα μισό μπουκάλι ταμπάσκο.

Σήμερα...?
με μισό σάντουιτς το βράδυ θέλω δυό σουρωτές
αν φάω έστω και ένα νυχάκι σκόρδο δεν χωνεύω μέχρι το βράδυ
καφτερά κομμένα...:BXVZCBXZ6:

σχολιάστε ελεύθερα.
Ερωτήσεις επιτρέπονται.:firstprize:

Εγω τι να σχολιασω.......

Τα χαλια μας???????:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το 2006 σε δίσκους.

Ο κ. Παναγιωτίδης θεωρεί ότι δεν πρόσβαλε κανένα, λέγοντας ότι οι Killers μπορεί να αρέσουν σε έναν 15άρη ή 30 αλλά όχι σε έναν 50άρη.:operator:

Όπως πχ δεν περιμένω να λέει τίποτα ο Carmen Cavallaro σε έναν 15χρονο, αλλά ούτε κάν 40άρη....-bye-

Είδες εγώ να γράψω για προσβολή πουθενά βρε Chief ?????
Τι λογοπαίγνια είναι αυτά τώρα ?
Αυτό σου έμεινε από όλο το ποστ μου ?
Είπα οτι κακώς πρόταξες την ηλικία σου ,γιατί ένας 50αρης δεν είναι μεγάλος την σήμερον ημέρα.Εδώ βρε ακούς Purple, στα άλλα θα κολλήσεις ?:grinning-smiley-043
Παρακαλώ να διαβάζεις προσεκτικότερα τα γραπτά μου,αλλιώς θα σου στείλω και εσένα το 5σιντο των Muse..!:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το 2006 σε δίσκους.

,αλλιώς θα σου στείλω και εσένα το 5σιντο των Muse..!:flipout:

Δημητρη παρακαλω πολυ να με θεωρησεις εμενα παρεξηγημενο με τα γραπτα σου!!!!

(σου στελνω διευθυνση και ..αναμενω το 5σιντο)-bye- :flipout: :flipout:

Για μένα μόνο τρείς..

1. Tom Waits : Orphans

2. Bob Dylan : Modern Times

3. Muse : Black Holes and Revelations

:music-smiley-005:

Δημήτρη τα ´Ορφανά´τού Waits οπως αναφέρει και ο Εκτορας,ξεπερνούν το 2006.Ειναι τριλογία ,που θα την κατέτασσα στα σπουδαιότερα έργα τής σύγχρονης μουσικής.
Αποσταγμα ζωής για τον Waits,μουσικά ανήκει στην πραγματική αβάν-γκάρντ.
Πραγματικό αριστούργημα.:grinning-smiley-043

Δημήτρη τα ´Ορφανά´τού Waits οπως αναφέρει και ο Εκτορας,ξεπερνούν το 2006.Ειναι τριλογία ,που θα την κατέτασσα στα σπουδαιότερα έργα τής σύγχρονης μουσικής.
Αποσταγμα ζωής για τον Waits,μουσικά ανήκει στην πραγματική αβάν-γκάρντ.
Πραγματικό αριστούργημα.:grinning-smiley-043

Σπυράκο είναι μια τριλογία έπους και εκπλήξεων.Κάθε φορά που ακούω κάτι από εκεί μέσα ανακαλύπτω διάφορα ερεθίσματα πολλάκις διφορούμενα ως προς το ίδιο κομμάτι.
Συμφωνώ λοιπόν οτι ξεπερνά το 2006.Ισως και το 2007,βάσει διαφορετικότητας και εκπλήξεως ακουσμάτων.
Μπορεί να λατρέψω ,να μαγευτώ, να απορήσω ,να εκνευριστώ,να γελάσω.
Αυτή τη στιγμή είμαι στην "φάση ταξιδιού" και κολλημένος με το Browlers.Μπορεί την άλλη βδομάδα να λιώσω το Bastards.Αυτό λάτρεψα και αυτό με ιντριγκάρει στο να μη βαρεθώ ποτέ αυτό το τριπλό αριστούργημα του Waits.

Υ.Γ.1. Αύριο πάω για Johnny Cash ,για το κλείσιμο του κύκλου του συγκεκριμένα;)

Υ.Γ.2 Εσύ έχεις ακόμα homework to do και όταν πλέον βογγήξεις και κατασταλάξεις,τότε θα γράψεις και εντυπώσεις/αναθέματα λεπτομερώς !:operator:

Δημήτρη (Ιωάννου), δε νομίζω να το πάρει και τόσο καλά ο chief που του είπες ότι ακούει Purple...:flipout:

Εκτός κι αν εννοείς τους Purple Overdose...

ευχαριστώ γιά τα κομπλιμέντα....:operator:
πάντως ναι
ακούω purple και μου αρέσουν ακόμα (Mk II όμως)

Πάρε τον Κας....
είναι φοβερός

Σήμερα το βράδυ έβαλε ο κολλητός μου στο μαγαζί που δούλευε το βιντεοκλίπ του Hurt (διασκευή από Nine Inch Nails). Μ' έβαλε κι εμένα σε πειρασμό...

Σήμερα το βράδυ έβαλε ο κολλητός μου στο μαγαζί που δούλευε το βιντεοκλίπ του Hurt (διασκευή από Nine Inch Nails). Μ' έβαλε κι εμένα σε πειρασμό...

Αν το ακούσεις κατα μόνας και με ηρεμία θα πάθεις.
Και όχι μόνο αυτό, έχει κάτι κομματάρες...

Απάντηση: Re: Το 2006 σε δίσκους.

μ 2 Τζίμη.

Αν δεν φτάνεις στα Eternal Flame ή Manic Monday τότε όλα καλά...