Το 2006 σε δίσκους.

περίμενα περισσότερα πράγματα από το "naturally" των Dab Kings με την Sharon Jones . Χαλαρό μου φάνηκε το φανκ τους (γενικώς και όχι ειδικώς , αφού με αυτό το δίσκο έκανα την πρωτη γνωριμία μαζί τους - το πήρα σε βινύλιο ) . Δεν ξέρω ...μετά θυμάσαι και κείνη την πρωην του Davis και ...οι Dab Kings μπαίνουν στο ράφι . Αντε να τους βρείς μετά ....

Ο Ντοκ έχει πολύ δίκιο. Όποιος πάει να συγκριθεί με τη κυρία Davis... καταπίνεται!
Η Sharon όμως δεν είναι σκέτο φανκ. Είναι σαν εκείνα τα παλιά δισκάκια της Atlantic που έβρισκες μέσα το κάθετι. Σοουλ κυρίως, μπαλάντες δακρύβρεχτες, ρυθμικά μέρη αρκούντως ταρακουνητικά, ψιλοροκ και άλλα.
Κι απ' το βινύλιο πρέπει να παίρνεις πααααρα πολλά. Φιλοσοφία και αντίληψη ηχογράφησης αρχών δεκαετίας '60. Στο Α.C.A. θα γινόταν χρυσό. Έχει όμως και περιεχόμενο.

Last edited:
Ωραία η λίστα του Μουκ εξάλλου είμαστε κοντά μουσικά.
Εγώ είμαι περισσότερο χιτάκιας.
Πέτρο , οι Gossip είναι το επόμενο μεγάλο όνομα.

Οι Bif Naked ήταν κρυφό όπλο σε βραδιά μουσικής (dvd) μελέτης.
Μάλιστα έκλεψε τις εντυπώσεις γιατί οι γυναίκες που μας φιλοξένησαν εκείνο το βράδυ έπαιζαν με υπερόπλο.
Το νέο dvd της θεάς Mylene Farmer.
Η μικρή με τα tattoo μας πήρε τα μυαλά.

Πάντως για να είμαι δίκαιος πρέπει να πω , πως το κλείσιμο της συναυλιας της Mylene είναι το καλύτερο που έχω δει στη ζωή μου.
Είναι αδιανόητο. Όποιος το σκέφτηκε και το υλοποίησε είναι ο απόλυτος μάγος.

Θα γράψω μόνο πως αντί για αυλαία είχε δημιουργηθεί μία ''κουρτίνα'' από βροχή. Εάν δείτε πως γράφεται η λέξη passe θα σοκαριστείτε.
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ.

H Mylene Farmer ειναι πολυ μπροστα εδω και χρονια. Εχει κανει μερικα απο τα καλυτερα video clips ολων των εποχων.

Απάντηση: Re: Το 2006 σε δίσκους.

Ωχ.
Μουκ ας αλλάξουμε από τώρα.
Σωστός ο Πέτρος.

Πριτς που θα αλλάξουμε! Έχω κάνει τις προτάσεις μου και κλείνω ραντεβού με Πυργα για τα δαχτυλίδια.. Παραμεγάλωσε η μπέμπα.

Απάντηση: Re: Το 2006 σε δίσκους.

Οι Placebo έκαναν μακράν το καλύτερό τους άλμπουμ.

τωρα που το ξανασκεφτομαι, το ντεμπουτο τους ηταν καλυτερο και δε νομιζω πως θα ξαναβγαλουν τετοιο δισκο. Βεβαια, η εκτελεση του single του Nancy boy ειναι καλυτερη απο αυτη του αλμπουμ.

Last edited:
Για μένα μόνο τρείς..

1. Tom Waits : Orphans

2. Bob Dylan : Modern Times

3. Muse : Black Holes and Revelations

:music-smiley-005:

Λάθος Μέγα μου,μια και οι λίστες δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου και πάντα ξεχνώ πολλά..

Συμπληρώνω :

Placebo : Meds
The Killers : Sam's Town

Και φυσικά ..Browlers,Browlers Browlers !!

Λοιπον, ξανακουσα με προσοχη εχτες το δισκο των Gossip και δεν αλλαξα γνωμη. Μου αρεσει που η παραγωγη του ειναι αλουστραριστη, μου αρεσουν τα ριφς και η φρεσκαδα του αλλα μεχρι εκει. Αυτοι οι τυποι για να "γινουν" πρεπει να αλλαξουν τον τροπο που ακουγεται η φωνη της τραγουδιαρας τους. Σου μεταδιδει ενα αναιτιο αγχος βρε παιδι μου. Ο δισκος των Thunderbirds are now!, που ειναι της ιδιας "συνομοταξιας", ειναι αρκετα καλυτερος.

Υ.Γ. κατι ακομα σχετικα με τη συζητηση για τη μουσικη κατηγορια. Το αλμπουμ των Gossip που ειναι ενα φρεσκο ονομα, το εχουμε ακουσει 3 μελη του φορουμ και ετσι μπορουμε να συζηταμε επ'αυτου. Συνηθως τα αλμπουμ που προτείνονται τα εχει ακουσει μονο αυτος που τα προτείνει, οποτε τι διαλογος να γινει? Το θεμα για το Bitches Brew ειχε δεκαδες απαντησεις γιατι αρκετοι ξερουν τον Miles Davis και ετσι ειχαν να πουν κατι. Οπως εχω ξαναγραψει λοιπον, θεωρω πως το "προβλημα" της μουσικης κατηγοριας ειναι πως ειμαστε λιγοι. Ας μη βγαλουμε τα ματια μας μονοι μας, πλιζ!!!!!

Re: Απάντηση: Το 2006 σε δίσκους.

The Killers : Sam's Town
!!

:worshippy:
ασε που τωρα τελευταια μου εχει κολλησει και ακουω ενα ρεμιξ του mr.brightside (thin white duke) και εχω παθει πλακα!!!!
Και να σκεφτεις Δημητρη, οτι στην αρχη δεν μου ελεγαν και πολλα!!!

The killers: Sam's Town

ομολογώ ότι έκανα αρκετές φιλότιμες προσπάθειες...αλλά δυστυχώς

Δημητρη ,
παιρνοντας αφορμη απο αυτο το σχολιο σου για τους Killers θελω να ρωτησω τους αγαπητους φιλους το εξης:
Του Δημητρη και εμενα μας αρεσε αυτος ο δισκος.
Εσενα οχι.

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΣΚΟΣ?????????

Και αν ειναι καλος ,γιατι ειναι????μπορει καποιος να το αιτιολογησει????
Και να ειναι κακος, γιατι ειναι????μπορει καποιος να το αιτιολογησει????

Μηπως τελικα η λυση ειναι αυτη ακριβως που εγραψε,οπως την εγραψε, ο καλος μας αγουδεας????

Το παλαιψα, δεν μ´αρεσε και τελος.....
Αν δε εβαζε και μια φατσα, νομιζω οτι θα ηταν η απολυτη απαντηση!!!!

Δημητρη ,
παιρνοντας αφορμη απο αυτο το σχολιο σου για τους Killers θελω να ρωτησω τους αγαπητους φιλους το εξης:
Του Δημητρη και εμενα μας αρεσε αυτος ο δισκος.
Εσενα οχι.

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΣΚΟΣ?????????

Και αν ειναι καλος ,γιατι ειναι????μπορει καποιος να το αιτιολογησει????
Και να ειναι κακος, γιατι ειναι????μπορει καποιος να το αιτιολογησει????

Μηπως τελικα η λυση ειναι αυτη ακριβως που εγραψε,οπως την εγραψε, ο καλος μας αγουδεας????

Το παλαιψα, δεν μ´αρεσε και τελος.....

μου φάνηκε σαν καλή προσπάθεια, αυτού που λέμε σύγχρονου ροκ.
Εχοντας ακούσει όμως όλες του τις εκδόσεις (του ροκ) και μετά από τόσα χρόνια καταλήξει ότι σήμερα τα κύρια ακούσματά μου είναι άλλα, δεν καταφέρνει να μπαίνει στο πλατώ.
Πχ θεωρώ τους muse πολύ πιό ενδιαφέροντες ή ακόμα και τους tool.
Τελευταία φορά που άκουσα τους killers ήταν πριν από ένα μήνα σχεδόν και συμπτωματικά στο ράδιο πριν μόλις 10 λεπτά...!
Δεν αλλάζω γνώμη.
Γιά έναν 15χρονο ή 20 χρονο ή τραβηγμένα 30άρη ίσως να λένε.
Γιά έναν 50άρη....
άστα να πάνε....-bye-

Δεν υπάρχει καλός ή κακός δίσκος.
Υπάρχει μου αρέ δε μου αρέ....

Σορρυ γιά έλλειψη φατσών, αλλά δουλεύω, μιλάω στο τηλ, παρακολουθώ και άλλα πράγματα.
Το προηγούμενο ποστ δεν είχε δα και κανένα υπονοούμενο, πέρα από αυτά που έγραψα: το προσπάθησα πολύ αλλά μάλλον δεν κάνει γιά μένα....

Συμφωνώ με τον Παναγιωτίδη. Και μένα δεν μου άρεσε. Ο προηγούμενος νομίζω πως ήταν πολύ καλύτερος.
Έβαλαν και λίγα ψήγματα σύγχρονης κάντρυ και δεν...
Δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω κάποιο κομμάτι. Μου φάνηκε flat.

Αυτην εννουσα-bye-
ή αυτην:ernaehrung004:
Με την εννοια οτι δεν μου αρεσε αλλα...παλι φιλοι ειμαστε

Συμφωνώ με τον Παναγιωτίδη. Και μένα δεν μου άρεσε. Ο προηγούμενος νομίζω πως ήταν πολύ καλύτερος.
Έβαλαν και λίγα ψήγματα σύγχρονης κάντρυ και δεν...
Δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω κάποιο κομμάτι. Μου φάνηκε flat.

Αλλη μια αριστη απαντηση:grinning-smiley-043

Εμενα μου αρεσε ,σαν αθαραπευτα εμπορικος που ειμαι,το read my mind.

Re: Απάντηση: Το 2006 σε δίσκους.

Λοιπον, ξανακουσα με προσοχη εχτες το δισκο των Gossip και δεν αλλαξα γνωμη. Μου αρεσει που η παραγωγη του ειναι αλουστραριστη, μου αρεσουν τα ριφς και η φρεσκαδα του αλλα μεχρι εκει. Αυτοι οι τυποι για να "γινουν" πρεπει να αλλαξουν τον τροπο που ακουγεται η φωνη της τραγουδιαρας τους. Σου μεταδιδει ενα αναιτιο αγχος βρε παιδι μου. Ο δισκος των Thunderbirds are now!, που ειναι της ιδιας "συνομοταξιας", ειναι αρκετα καλυτερος.

!!!!!

Kαι αλλη μια, παραδειγμα προς μιμηση:SFGSFGSF: