περίμενα περισσότερα πράγματα από το "naturally" των Dab Kings με την Sharon Jones . Χαλαρό μου φάνηκε το φανκ τους (γενικώς και όχι ειδικώς , αφού με αυτό το δίσκο έκανα την πρωτη γνωριμία μαζί τους - το πήρα σε βινύλιο ) . Δεν ξέρω ...μετά θυμάσαι και κείνη την πρωην του Davis και ...οι Dab Kings μπαίνουν στο ράφι . Αντε να τους βρείς μετά ....
Η μικρή με τα tattoo μας πήρε τα μυαλά.
Ωχ.
Μουκ ας αλλάξουμε από τώρα.
Σωστός ο Πέτρος.
Οι Placebo έκαναν μακράν το καλύτερό τους άλμπουμ.
Για μένα μόνο τρείς..
1. Tom Waits : Orphans
2. Bob Dylan : Modern Times
3. Muse : Black Holes and Revelations
:music-smiley-005:
The Killers : Sam's Town
!!
Δημητρη ,
παιρνοντας αφορμη απο αυτο το σχολιο σου για τους Killers θελω να ρωτησω τους αγαπητους φιλους το εξης:
Του Δημητρη και εμενα μας αρεσε αυτος ο δισκος.
Εσενα οχι.
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΣΚΟΣ?????????
Και αν ειναι καλος ,γιατι ειναι????μπορει καποιος να το αιτιολογησει????
Και να ειναι κακος, γιατι ειναι????μπορει καποιος να το αιτιολογησει????
Μηπως τελικα η λυση ειναι αυτη ακριβως που εγραψε,οπως την εγραψε, ο καλος μας αγουδεας????
Το παλαιψα, δεν μ´αρεσε και τελος.....
Αν δε εβαζε και μια φατσα, νομιζω οτι θα ηταν η απολυτη απαντηση!!!!
Αν δε εβαζε και μια φατσα, νομιζω οτι θα ηταν η απολυτη απαντηση!!!!
Συμφωνώ με τον Παναγιωτίδη. Και μένα δεν μου άρεσε. Ο προηγούμενος νομίζω πως ήταν πολύ καλύτερος.
Έβαλαν και λίγα ψήγματα σύγχρονης κάντρυ και δεν...
Δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω κάποιο κομμάτι. Μου φάνηκε flat.
Λοιπον, ξανακουσα με προσοχη εχτες το δισκο των Gossip και δεν αλλαξα γνωμη. Μου αρεσει που η παραγωγη του ειναι αλουστραριστη, μου αρεσουν τα ριφς και η φρεσκαδα του αλλα μεχρι εκει. Αυτοι οι τυποι για να "γινουν" πρεπει να αλλαξουν τον τροπο που ακουγεται η φωνη της τραγουδιαρας τους. Σου μεταδιδει ενα αναιτιο αγχος βρε παιδι μου. Ο δισκος των Thunderbirds are now!, που ειναι της ιδιας "συνομοταξιας", ειναι αρκετα καλυτερος.
!!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.